Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

Green Solution House

  • Miljötänkande
  • Gourmémat
  • Hav
  • Rum og lägenheter
  • Nära stranden
  • Nära skogen
kort Rønne

+45 56 95 72 95
info@semester-bornholm.se

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Vi svarar i telefonen alla veckans dagar.

Foajé som ansluter till konferenslokaler, restaurang och reception

Entrén till Green Solution House

Green Solution House

Grönt och Gott
När man tillbringar semestern på det 4-stjärniga hotellet Green Solution House i Rønne, kommer man at möta en mångfald av nya miljöriktiga lösningar. 2014-2015 förvandlades det som tidigare var Hotell Ryttergården till ett ”grönt” hotell baserat på nya banbrytande teknologier inom miljötänkande. Hotellet öppnades på nytt i april 2015, och det var HKH Kronprins Frederik som invigde det "nya" hotellet.

Gourmémat
Bornholm är känt för gourmémat, och Green Solution House´s kockarlag är bland stjärnorna på solskensöns gourméhimmel. Gläd dig till läcker mat baserad på de finaste lokala råvaror, som i största möjliga utsträckning är ekologiska. Därför har Green Solution House naturligtvis ett ekologiskt certifikat.

Hand-i-Hand
Efter en utsökt middag bör man ta sin utkårna i handen och gå en promenad genom den parkliknande romantiska trädgården, men prova också att gå genom den lilla skogsdungen ned till stranden, som ligger framför Green Solution House. Stick ned tårna i den varma sanden och njut av varandras sällskap medan solen långsamt går ned i havet framför er. Det är semester!

Laddstation för elbilar
Green Solution House har självklart laddstation för elbilar.

Dubbelrum

Rum med gardiner som renar luften

Fina og velinredda rum

Fina rum
Alla hotellrummen renoverades 2014-2015. Rummen är fina, men allt är inte helt nytt. Det är mer ekologiskt hållbart att klä om slitna, men annars utmärkta danska designstolar med nytt ekologiskt tyg, istället för att köpa nya stolar från Kina. Mattorna och gardinerna på ditt rum är tillverkade på ett sådan sätt att de renar luften. Det ger frisk luft - och en god natts sömn. Rummen är planerade som följer: Entré med ingång till ljust och fint badrum. Kombinerat sovrum och vardagsrum med skrivbord, tv, stor dubbelsäng samt fåtöljer och utgång till en härlig balkong med utsikt över skogen.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

Lägenhet för 4 personer

Lägenhet för 4 personer - vardagsrum

Lägenhet för 4 personer - sovrum

Rymliga familjerum
Alla hotellets familjerum renoverades 2014-15. Rummen är rymliga och lämpliga för familjer och vänner på tur. Lägenheterna innehåller nya och gamla möbler, eftersom det är mer miljövänligt at återbruka funktionella möbler än att köpa nya. Rummen är inredda med en entré som också innehåller ett litet praktiskt pentry samt ingång till ett stort och flott badrum med dusch. Från pentryt kommer ni in et rymligt vardagsrum med ett mysigt soffarrangemang och matplats, samt utgång till en solig terrass. Från vardagsrummet är det också passage till två sovrum, där det ena är möblerat med dubbelsäng och det andra med två enkelsängar som kan ställas samman vid behov.

 

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

Lägenhet för 4 personer - terrass

Lägenhet för 4 personer - sovrum

Lägenhet för 4 personer - badrum

Børn er også velkomne
Værelserne på Green Solution House er store, så der er god mulighed for at få lavet opredninger:
* 0-2 år: Gratis (baseret på, at barnet sover i forældrenes seng)
* 3-12 år: 200,- pr. nat inklusive morgenmad
* Over 12 år: 500,- pr. nat inklusive morgenmad

Rønne
Green Solution House ligger i Bornholms huvudstad Rønne. När man väljer Green Solution House bor man således nära hav, strand, skog och stadsliv i öns huvudstad. Läs mer om Rønne här.

Semester som hjälper miljön
Green Solution House är bland annat byggda efter principen ”vaggan till graven”. Det innebär att alla byggnadsmaterial lätt skall kunna separeras för att återanvändas i framtida byggnader. På så sätt sparar vi på världens råmaterial. De delar av de gamla byggningarna, som man var tvungna att riva ned, har återanvänts i det nya byggeriet och de gamla termorutorna har smälts ned och används som isoleringsmaterial i andra byggningar. Hotellets avfall förvandlas till gödning i en speciell förbränningsanläggning. Denna gödsel används i hotellets köksträdgård. Det är solceller i terrassglaset på rumsaltanerna, på så sätt tillverkar byggningen sin egen ström. Upplev ännu fler intressanta detaljer, när du besöker Green Solution House.

“Erichsens Gård” i Rönne

Hotellet ligger ett stenkast från stranden “Galløkken"

Keramikmuseet “Hjorths Fabrik” i Rønne

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.

Boka nu
Välj ditt resmål genom att klicka på bilden som motsvarar resmålet - eller ring oss nu med detsamma på 0045 56 95 72 95, så ger vi dig gärna tips till en härlig semester på Bornholm.