Green Solution House

  • Prisbelönt hotel
  • Ekologiskt fokus
  • Grönt och Miljöriktig
  • Skog och strand
  • Eftertraktat restaurant
  • Flotta rum
  • Perfekt läge
kort Rønne
Entrén till Green Solution House

Entrén till Green Solution House

De nya rummen är moderna och trevligt inredda

De nya rummen är moderna och trevligt inredda

Vackert rum inrett med konst från Jo Dams Kjærgaard

Vackert rum inrett med konst från Jo Dams Kjærgaard

Grönt och Gott
När man tillbringar semestern på det 4-stjärniga hotellet Green Solution House i Rønne, kommer man at möta en mångfald av nya miljöriktiga lösningar. 2014-2015 förvandlades det som tidigare var Hotell Ryttergården till ett ”grönt” hotell baserat på nya banbrytande teknologier inom miljötänkande. Hotellet öppnades på nytt i april 2015, och det var HKH Kronprins Frederik som invigde det "nya" hotellet.

Gourmémat
Bornholm är känt för gourmémat, och Green Solution House´s kockarlag är bland stjärnorna på solskensöns gourméhimmel. Gläd dig till läcker mat baserad på de finaste lokala råvaror, som i största möjliga utsträckning är ekologiska. Därför har Green Solution House naturligtvis ett ekologiskt certifikat.

Hand-i-Hand
Efter en utsökt middag bör man ta sin utkårna i handen och gå en promenad genom den parkliknande romantiska trädgården, men prova också att gå genom den lilla skogsdungen ned till stranden, som ligger framför Green Solution House. Stick ned tårna i den varma sanden och njut av varandras sällskap medan solen långsamt går ned i havet framför er. Det är semester!

Parkeringsplats och laddningsstation för elbilar
Naturligtvis kan du parkera gratis på hotellets parkering. Och om du har en elbil, kan du ladda den i någon av hotellets laddningsstationer.

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. På Green Solution House kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 454:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Dubbelrum

Fina rum
Alla hotellrummen renoverades 2014-2015. Rummen är fina, men allt är inte helt nytt. Det är mer ekologiskt hållbart att klä om slitna, men annars utmärkta danska designstolar med nytt ekologiskt tyg, istället för att köpa nya stolar från Kina. Mattorna och gardinerna på ditt rum är tillverkade på ett sådan sätt att de renar luften. Det ger frisk luft - och en god natts sömn. Rummen är planerade som följer: Entré med ingång till ljust och fint badrum. Kombinerat sovrum och vardagsrum med skrivbord, tv, stor dubbelsäng samt fåtöljer och utgång till en härlig balkong med utsikt över skogen.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

Barn är också välkomna
Rummen på Green Solution House är stora, så det finns en bra möjlighet att göra sängkläder:
* 0-2 år: Gratis (baserat på att barnet sover i föräldras säng)
* 3-12 år: 294, - per. natt inklusive frukost
* Över 12 år: 735, - per. natt inklusive frukost

Rønne
Green Solution House ligger i Bornholms huvudstad Rønne. När man väljer Green Solution House bor man således nära hav, strand, skog och stadsliv i öns huvudstad. Läs mer om Rønne här.

Semester som hjälper miljön
Green Solution House är bland annat byggda efter principen ”vaggan till graven”. Det innebär att alla byggnadsmaterial lätt skall kunna separeras för att återanvändas i framtida byggnader. På så sätt sparar vi på världens råmaterial. De delar av de gamla byggningarna, som man var tvungna att riva ned, har återanvänts i det nya byggeriet och de gamla termorutorna har smälts ned och används som isoleringsmaterial i andra byggningar. Hotellets avfall förvandlas till gödning i en speciell förbränningsanläggning. Denna gödsel används i hotellets köksträdgård. Det är solceller i terrassglaset på rumsaltanerna, på så sätt tillverkar byggningen sin egen ström. Upplev ännu fler intressanta detaljer, när du besöker Green Solution House.

“Erichsens Gård” i Rönne

“Erichsens Gård” i Rönne

Hotellet ligger ett stenkast från stranden “Galløkken"

Hotellet ligger ett stenkast från stranden “Galløkken"

Keramikmuseet “Hjorths Fabrik” i Rønne

Keramikmuseet “Hjorths Fabrik” i Rønne

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.