Hotel Hammersø

  • Sjöutsikt
  • Swimmingpool
  • Vuxensemester
  • Gratis parkering
  • Perfekt läge
kort Sandvig
Stora upplevelser väntar precis utanför din dörr

Stora upplevelser väntar precis utanför din dörr

Hotel Hammersø ligger med vacker utsikt över sjön

Hotel Hammersø ligger med vacker utsikt över sjön

Från hotellet kan du promenera till den vackra Sandvigstranden

Från hotellet kan du promenera till den vackra Sandvigstranden

Hotel Hammersø. Trevliga rum med bra frukostbuffé. Åldersgräns på 14 år.
Hotell Hammersø inbjuder er till en skön vuxensemester. Hotellet har åldersgräns, vilket betyder att alla gäster skall vara över 14 år. Det ger hotellet en lugn atmosfär. Hotell Hammersø har nog ett av Bornholms vackraste lägen, som granne till de idylliska sjöarna "Hammersø" og "Opalsø". De idylliska och vackra ramarna fortsätter också inne i själva hotellet, som är inrett med äkta mattor, kungligt porslin, antikviteter och oljemålningar.

Trevliga rum
Rummen är trevliga och har antingen utsikt över Hammersøen eller mot grönområdet bakom hotellet. Det är trevliga rum, som är möblerade i äldre stil och som passar till hotellets avspända atmosfär, men förvänta inte en toppmodern inredning.

God dansk mat
Hotel Hammersø erbjuder bra dansk mat, som avnjutes i hotellets restaurang med udsikt över Hammersøen. På kvällen serveras en härlig 3-rätters meny som du kan köpa och registrera varje dag senast kl 12.00 i receptionen. Priset varierar enligt på dagens meny. En härlig frukostbuffé serveras också varje morgon, som naturligtvis ingår i ditt rumspris.

Vacra vandringsleder
I området omkring hotellet är många vackra vandringsleder, och efter dagens upplevelser kan man simma i hotellets swimmingpool med utsikt över Hammersøen. Swimmingpoolen är öppen och uppvärmd i perioden 15 maj - 15 september.

Gratis trådlöst internet
Det finns gratis trådlöst internet. Hotellet är rökfritt, såväl inomhus, som utomhus, med undantag för enstaka balkonger.

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. På Hotel Hammersø kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 454:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

Alla rum är individuellt inredda

Alla rum är individuellt inredda

Hotel Hammersø – Denna restaurang har även utsikt över sjön

Hotel Hammersø – Denna restaurang har även utsikt över sjön

Rum med sjöutsikt

Rum med sjöutsikt

Rummen

Trevliga rum med eller utan sjöutsikt
På Hotell Hammersø bor man i rum, som antingen vetter mot ”landsidan” eller som har en skön utsikt mot sjön.

En del av rummen ligger i ett annex, 75 meter från huvudbyggnaden. Rummen är inredda i en äldre, men trevlig stil, som passar bra till den trevliga atmosfären på hotellet.

Notera att hotellet är rökfritt såväl inom- som utomhus, med undantag för enstaka balkonger.  Vi ber er upplysa, vid bokningen, om ni önskar ett rökfritt rum, eller ett rum med möjlighet att röka på balkongen.

Alla rum har individuell inredning, med olika färger på tapeter och möbler.

Få mer information om priser och ledig kapacitet, genom att ange önskade ankomst- och avresedatum i rutan till höger på skärmen.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

 

Pool med sjöutsikt på Hotel Hammersø

Pool med sjöutsikt på Hotel Hammersø

Koppla av med en kopp kaffe på Hotel Hammersø

Koppla av med en kopp kaffe på Hotel Hammersø

Njut av solnedgången på en promenad längs kusten

Njut av solnedgången på en promenad längs kusten

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.