Hotel Hammersø

  • Pool
  • 1/2 pension
  • Gratis parkering
  • Reception
  • Sjöutsikt
  • Cykeluthyrning
kort Sandvig
Nära Hammershus

Nära Hammershus

Hammerodde Fyr

Hammerodde Fyr

På en resa med Hammerhavn Bay

På en resa med Hammerhavn Bay

Hotel Hammersø. Trevliga rum med halvpension. Åldersgräns på 14 år.
Hotell Hammersø inbjuder er till en skön vuxensemester. Hotellet har åldersgräns, vilket betyder att alla gäster skall vara över 14 år. Det ger hotellet en lugn atmosfär. Hotell Hammersø har nog ett av Bornholms vackraste lägen, som granne till de idylliska sjöarna "Hammersø" og "Opalsø". De idylliska och vackra ramarna fortsätter också inne i själva hotellet, som är inrett med äkta mattor, kungligt porslin, antikviteter och oljemålningar.

Trevliga rum
Rummen är trevliga och har antingen utsikt över Hammersøen eller mot grönområdet bakom hotellet. Det är trevliga rum, som är möblerade i äldre stil och som passar till hotellets avspända atmosfär, men förvänta inte en toppmodern inredning.

God dansk mat
På Hotel Hammersø blir man bortskämd med god dansk mat, som avnjutes i hotellets restaurang med udsikt över Hammersøen. Som ett av få hotell på Bornholm, håller Hotell Hammersø fast i att erbjuda halvpension. Priserna, som kan ses i prislistan, är alltså inklusive halvpension, bestående av en stor frukostbuffé och en härlig 3-rätters meny på kvällen.

Vacra vandringsleder
I området omkring hotellet är många vackra vandringsleder, och efter dagens upplevelser kan man simma i hotellets swimmingpool med utsikt över Hammersøen. Swimmingpoolen är öppen och uppvärmd i perioden 15 maj - 15 september.

Gratis trådlöst internet
Det finns gratis trådlöst internet. Hotellet är rökfritt, såväl inomhus, som utomhus, med undantag för enstaka balkonger.

Rummen

Utsikt till Hammersø

Utsikt till Hammersø

Hotellrum i Søbygningen

Hotellrum i Søbygningen

Rummen är inredda i en mysig stil

Rummen är inredda i en mysig stil

Trevliga rum med eller utan sjöutsikt
På Hotell Hammersø bor man i rum, som antingen vetter mot ”landsidan” eller som har en skön utsikt mot sjön.

En del av rummen ligger i ett annex, 75 meter från huvudbyggnaden. Rummen är inredda i en äldre, men trevlig stil, som passar bra till den trevliga atmosfären på hotellet.

Notera att hotellet är rökfritt såväl inom- som utomhus, med undantag för enstaka balkonger.  Vi ber er upplysa, vid bokningen, om ni önskar ett rökfritt rum, eller ett rum med möjlighet att röka på balkongen.

Alla rum har individuell inredning, med olika färger på tapeter och möbler.

Få mer information om priser och ledig kapacitet, genom att ange önskade ankomst- och avresedatum i rutan till höger på skärmen. Observera att priserna är inklusive halvpension, bestående av frukost och kvällsmål. Kvällsmålet är en läcker 3-rätters meny.  

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@teambornholm.dk

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.