Svaneke Lejligheder

  • Centralt läge
  • Spännande stadsliv
  • Vacker trädgård
  • Simning
  • Trevliga lägenheter
kort Svaneke

MølleGården - Fina semesterlägenheter i Svaneke

MølleGården är vackert beläget på havssidan av "Møllebakken" - nära Svanekes nästan 400 år gamla väderkvarn - mølle på danska - därav namnet MølleGården. MølleGården består av fina semesterlägenheter för 2-4 personer samt ett fint sommarhus för 4 personer. Därmed kan man vara en stor familj, som reser tillsammans - men har möjlighet att bo var för sig.

Vackert läge
MølleGården är omgiven av en stor trädgård med många mysiga vrår. Sätt er skönt tillrätta och njut av att Svaneke är Bornholms solskensby nummer 1. Vid MølleGården går en liten stig ned till havet, där man kan bada från klipporna. Fortsätter man lite längre, kommer man till det idylliska Vigehavn, där små fiskejollar ger en trevlig semesteratmosfär. Vigehavn är en liten naturhamn, som har använts i århundraden. Från Vigehavn fortsätter stigen längs med fina gamla korsvirkeshus - och snart möts man av doften av fiskedelikatesser från Svaneke Rökeri.

Centralt placerat
MølleGården är ett fantastiskt semersterställe - och med endast 600 meter till torget i Svaneke är MølleGården dessutom centralt placerat i Svaneke. Møllegården är också en riktigt bra semesterort om man reser till Bornholm utan bil. Det är vackra naturområden vid lägenheterna, och det är busshållplats med förbindelser till hela Bornholm endast 50 meter från Møllegården.

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. På Møllegården kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 454:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Den berømte "Hønseskidnings-konkurrence" i Svaneke

Den berømte "Hønseskidnings-konkurrence" i Svaneke

Svaneke Bryghus

Svaneke Bryghus

Find roen i Svaneke

Find roen i Svaneke

Liknande semesterbostäder

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.