Semester med hund

Ta med ditt husdjur på semester till Bornholm

Ta enkelt med ditt husdjur till Bornholm

Ta enkelt med ditt husdjur till Bornholm

Storløkke Semesterpark är särskilt väl anpassat för dig som tar med husdjur

Storløkke Semesterpark är särskilt väl anpassat för dig som tar med husdjur

Ditt husdjur kommer att älska den bornholmska naturen

Ditt husdjur kommer att älska den bornholmska naturen

En härlig semester väntar... även för ditt husdjur  

De söta pälsdjuren behöver självklart inte gå miste om en härlig semester på Bornholm. Semester Bornholm har ett stort utbud av semesterbostäder där vi välkomnar ditt husdjur. Om du tar med din hund eller katt på semestern tillkommer endast ett städtillägg på:

  • 538 SEK om du tar med 1-2 katter eller hundar  
  • 1076 SEK om du tar med 3-4 katter eller hundar  

Var kan jag bo med mitt husdjur?

Klicka här för att få en översikt över de semesterbostäder dit du kan ta med ditt husdjur. De flesta semesterorter har semesterbostäder där det är tillåtet att ta med hund/katt, medan vissa semesterorter har få eller inga semesterbostäder där husdjur är tillåtna. Därför kan det hända att semesterbostäderna där husdjur är tillåtna är fullbokade på den ort du vill bo på, även om vi generellt har lediga semesterbostäder.

Regler för inresa med hund i Danmark

Om du vill ta med din hund på semester till Bornholm ber vi dig vänligen att sätta dig in i de gällande reglerna för resor i icke-kommersiellt syfte med hund till Danmark. Det kan du göra via denna länk.

Boka din semester

Boka din semester på Bornholm nu - så kan du redan idag börja se fram emot härliga dagar på Bornholm. Ange ditt önskade ankomstdatum i bokningsformuläret på sidan – eller ring till oss på +45 56 95 85 66, så ger vi dig gärna bra tips inför härliga semesterdagar på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.