Semestercenter på Bornholm

Hitta semestercenter i: AllingeGudhjem - Hasle - Sandkås

Semestercenter på Bornholm

Vilket semestercenter ska du egentligen välja på Bornholm? Fler och fler gäster väljer ett av Bornholms fina semestercenter. Du får helt enkelt mer för pengarna när du väljer ett sådant. Team Bornholms semestercenter bjuder på stugor, semesterhus och semesterlägenheter. Gemensamt för dem alla är att de är fint inredda och bra placerade på ön, då du bor nära både strand och byliv. Från semestercentret kan du promenera till många av Bornholms olika sevärdheter och upplevelser – och du slipper därför att använda bilen hela tiden. Läs mer om våra olika semestercenter i boxarna ovan.

Semestercenter med pool

Har du barn eller barnbarn med dig på resan kommer de älska att bo på ett semestercenter med pool på Bornholm. Team Bornholm erbjuder några av Bornholms bästa semestercenter och de har alla gemensamma faciliteter som pool, lekplats, hoppkudde, bollplan och grillplats. Ett semestercenter innebär massor av skoj och nya lekkamrater till barnen. När barnen har en fin semester, så har även du det!

Servicenivån är också högre på ett semestercenter. Receptionen ligger nära när du behöver hjälp eller råd med något som gäller din semester på Bornholm. Och skulle olyckan vara framme och det är något galet med din semesterbostad kan du få hjälp av receptionen med detsamma. Boka din semester online eller genom att ringa på tlf. +45 56 95 85 66.

Semestercenter med hund

Din hund är alltid välkommen till våra semestercenter då fler av semesterbostäderna tillåter att du tar med ditt husdjur. Läs mer om semester med husdjur på Bornholm här.

Boka en paketresa

När du bokar ditt boende på ett semestercenter via Team Bornholm kan du lägga till färje- eller flygförbindelse till din bokning. Du får gärna komma med önskemål om när du vill avresa eller ankomma. Det gör det enkelt för dig att boka din semester på Bornholm.

Prisgaranti

Alla priser på vår hemsida är alltid inklusive:

Det finns således inga dolda avgifter eller kostnader – och du har alltid prisgaranti. För när du bokar via Team Bornholm bokar du direkt av semestercentret utan dyra mellankostnader.

Valfri ankomstdag

Under nästan alla perioder kan du välja att ankomma och avresa på valfri dag under veckan – och du kan också välja ett besöka ön under kortare perioder på 3-4 dagar eller mindre.

OBS! Alla hus på våra semestercenter är rökfria.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.