Sandvig Søpark

  • Naturlegeplads
  • Petanquebane
  • Badstrand
  • Nybyggda lägenheter
  • Idylliskt naturområde
  • Två terrasser
kort Sandvig
Ta en promenad hand i hand längs Sandvig Strand

Ta en promenad hand i hand längs Sandvig Strand

Slottet Hammershus var ointagligt på medeltiden

Slottet Hammershus var ointagligt på medeltiden

Dags för pojkvänskoj i Sandvigs hamn

Dags för pojkvänskoj i Sandvigs hamn

Sandvig Søpark. Semesterlägenheter för 2-4 eller 4-6 personer i Sandvig.
Gläd er till fräscha semesterlägenheter.

Terrasser, internet, grill och lekplats
Det hör en härlig terrass till var lägenheter. De flesta av lägenheterna för 2-4 personer har till och med två terrasser, så man kan njuta av både morgon- och kvällsolen. Alla lägenheter har tillhörande grill samt trådlöst internet. Sandvig Søpark har också en petanquebana samt en mysig liten naturlekplats, som barnen kommer att älska.

Det riktiga Bornholm
För många bornholmare och turister är Sandvig "det riktiga Bornholm". Det är här, man upplever den vackra kombinationen av branta klippor och sandstrand. Redan i början av 1900-talet började gäster från både in- och utland att resa till Sandvig för att uppleva den vackra miljön och medeltidsäventyret på borgen Hammershus.

Sandvig
Sandvig Søpark ligger perfekt placerat i Sandvig. Precis utanför terrassen börjar klippformationen Hammerknuden. Från toppen av Hammerknuden har man den vackraste utsikt man kan tänka sig ut över Sandvig. 300 meter från lägenheterna ligger de idylliska sjöarna Hammersø og Opalsø. Varför inte ta med ett metspö och prova fiskelyckan. I Hammersøen finns både gädda och aborre. Vid Opalsøen kan man prova Danmarks längsta linbana. Från toppen av det gamla stenbrottet susar man ned med 60 km i timmen - se film från Opalsøen här.

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. På Sandvig Søpark kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 454:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

Sandvig Søpark - terrass

Sandvig Søpark - terrass

Sandvig Søpark - Planritning för 2-4 personer - Ej skalenlig

Sandvig Søpark - Planritning för 2-4 personer - Ej skalenlig

Lägenheter för 2-4 eller 4-6 personer

Kombinerat vardagsrum och kök

Kombinerat vardagsrum och kök

Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till terrass

Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till terrass

Sandvig Søpark - Planritning för 4-6 personer - Ej skalenlig

Sandvig Søpark - Planritning för 4-6 personer - Ej skalenlig

Lägenheternas inredning
Lägenheterna är inredda av den kända bornholmska designern Pernille Bülow. Ni kan se fram emot att bo i fina lägenheter, som alla ligger i markplan. Lägenheterna är för 2-4 personer (53 m2) eller 4-6 personer (63 m2). Inredningen är som följer: Entré. Sovrum med dubbelsäng. Vardagsrum med stort kök inklusive kylskåp med frysfack samt diskmaskin. I vardagsrummet är det två sovplatser i bäddsoffa. Ljust och inbjudande badrum. Lägenheterna för 4-6 personer har dessutom en sovalkov med dubbelsäng.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

Sandvig Strand
Man måste naturligvis också besöka Sandvig Strand, med den vackra och pittoreska kombinationen av sand, hav och branta klippor. Fortsätt längs stranden in till Sandvig med många trevliga caféer och restauranger.

Därför skall man välja Sandvig Søpark
Sandvig Søpark är ett härligt semesterställe för både barn och vuxna. Ni bor i fina lägenheter i Bornholms mest eftertraktade naturområde med branta klippor och gnistrande sand, och samtidigt endast med gångavstånd till caféer och restauranger. När man bor i Sandvig Søpark, kan man också följa med på spännande gratis guidade turer.

Beställning
Ni kan anlända och avresa alla veckodagar - det är alltså inga fasta ankomstdagar, och ni kan också hyra för kortare perioder än en vecka. Beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställningsboxen - eller ring till oss nu på +45 56 95 85 66, så kommer vi gärna med goda idéer till sköna semesterdagar på Bornholm.

Ljust och modernt sovrum

Ljust och modernt sovrum

Sovealkove - Lejlighed 4-6 personer

Sovealkove - Lejlighed 4-6 personer

Liknande semesterbostäder

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. 

Måndag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lördag - Söndag: Tillgång till jourtelefon
Vi svarar på telefonen under öppettiderna, men om du har akut behov av hjälp kan du alltid nå vår jourtelefon.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.