Skadegaranti

Hur fungerar Skadegarantin?
Vi kan alla orsaka en skada om vi har otur – även när vi är på semester. När du har köpt en Skadegaranti är du garanterad att du inte själv blir ersättningsansvarig för de skador som du eller någon annan i ditt resesällskap kan komma att orsaka på semesterbostaden eller dess inventarier.

Vad täcker Skadegarantin?
Skadegarantin täcker alla skador på semesterbostaden och inventarierna. Du behöver inte heller betala någon självrisk. Oavsett hur mycket skadan kostar att åtgärda så täcker Semester Bornholm omkostnaderna om du blir ersättningsansvarig. Skadegarantin ger dig därför en trygg semester utan oförutsedda extrautgifter.

När gäller inte försäkringen?
Skadegarantin täcker som utgångspunkt alla skador på semesterbostaden och/eller inventarierna. Men om du eller någon i ditt resesällskap orsakar en skada med vilje – till exempel vid skadegörelse på semesterbostaden/inventarierna – gäller Skadegarantin inte. Skadegarantin täcker inte heller skador som orsakats av hundar om de redan täcks av din hundförsäkring. Om du inte har någon hundförsäkring, och/eller när försäkringen medför en självrisk, så täcker Skadegarantin skadan samt din eventuella självrisk.

Vad kostar Skadegarantin?
Skadegarantin kostar SEK 146:- per semesterbostad, och du behöver beställa garantin senast dagen innan din ankomstdag. 

Vad gör jag om en skada uppstår?
Om en skada uppstår ber vi dig kontakta oss. Då ser vi snabbt till att skadan åtgärdas till glädje för såväl dig som efterföljande semesterfirare. Du kontaktar oss på:
• Telefon: +45 56 95 85 66
• Mail: info@semester-bornholm.dk

Boka din semester nu
Med Skadegarantin kan du tryggt boka din semester. Boka därför din semester direkt, så kan du redan i dag börja se fram emot härliga semesterdagar på Bornholm. Se alla semesterbostäder här.

Barn och barnbarn kommer att älska en sommarsemester på Bornholm

Barn och barnbarn kommer att älska en sommarsemester på Bornholm

Njut av sensommaren på Bornholm

Njut av sensommaren på Bornholm

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.