Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

Svaneke Savværk

  • Svaneke
  • Nye ferielejligheder (2018)
  • Flot indretning
  • God beliggenhed
kort Svaneke

+45 56 95 72 95
info@semester-bornholm.se

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Vi svarar i telefonen alla veckans dagar.

Smuk udsigt over Svaneke

Svaneke Savværk med den gamle kran

Nyd en øl og dejlig mad på Svaneke Bryghus

Svaneke Savværk mod syd/vest

Indkørslen til Svaneke Savværk (mod nord/øst)

Svaneke Savværk i fugleperspektiv

Sågverket i Svaneke
Svaneke Savværk består av läckra semesterlägenheter, som blir färdigbyggda i starten av juni 2018. Som namnet indikerar, är lägenheterna inredda i Svanekes gamla sågverk. Utvändigt är den flotta byggnaden bevarad – till exempel står den gamla lyftkranen fortfarande framför byggnaden som ett vittne från en tid då jättestora rundklingor sågade stora trädstammar till plankor. Nu har maskinerna stillnat och platsen andas ro och idyll. Invändigt är hela sågverket totalombyggt, och en av Bornholms bästa arkitekter, Sean Claxton, har skapat 6 läckra semesterlägenheter i byggnaden. Lägenheterna är uppdelade i två storlekar:

Lägenheter för 4 personer (60 m2) - Inredningsbeskrivning
Lägenheterna ligger i marknivå. Två sovrum (ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar), badrum, stort kök, vardagsrum med tv och soffarrangemang. Från lägenheten är det direkt utgång till terrassen.

Lägenheter för 7 personer (105 m2) - Inredningsbeskrivning
Lägenheterna ligger i 2 plan (1:a. och 2:a våning). 1:a våning är inredd med entré, badrum, stort vardagsrum med tv och soffarrangemang, stort kök och matplats. Från 1. sal är det trappa upp till 2:a våning där det finns tre sköna sovrum. I varje sovrum är det dubbelsäng, och i ett av dem är det ytterligare en enkelsäng. Alla sovrum har kvist eller altan, så att de framstår ljusa och inbjudande. Det är tillgång till gemensam gårdsplats via trappa från 1:a våning.

Bilder från Svaneke Savværk
Just nu är byggprocessen med att skapa lägenheterna i Svaneke Savværk i full gång. Därför har vi ännu inga bilder av lägenheterna, men vi hoppas, att arkitektteckningarna på denna sida ger dig en idé om hur Svaneke Savværk kommer till att se ut. Vi garanterar att lägenheterna också blir flotta invändigt. Teckningarna presenteras med förbehåll för mindre tekniska ändringar.

Bra läge
Svaneke Savværk ligger bra placerat i Svaneke med endast 400 meter till Svaneke torg med butiker, restauranger och det myllrande torglivet. Pröva gärna att följa naturstigen till Svanekes gamla stadsdel. Markerna startar 150 meter från Svaneke Savværk. Framför er hägrar Svanekes röda kyrka och visar er väg. Njut av doften av de vilda blommorna och den härliga havsutsikten längs stigen. Vid kyrkan kan ni svänga av mot torget eller till Svaneke hamn, där fritidsbåtar och lokala fiskare skapar en trevlig stämning. Svaneke är nog den mest populära semesterorten på Bornholm - och när ni väljer att bo på Svaneke Savværk, bor ni helt perfekt i Svaneke.

Granne med Bryggergården
Svaneke Savværk är granne med semsterboendet Bryggergården, där lägenheterne är mindre. Om ni är en stor familj mod olika önskemål, kan ni därför med fördel välja en kombination av lägenheter på Svaneke Savværk och Bryggergården. Läs mer om Bryggergården vid att trycka här.

Information om Svaneke Savværk
* Adress: Storegade 39, 3740 Svaneke
* Hårda vitvaror i köket: Spis, diskmaskin samt kylskåp med liten frys, el-vattenkokare samt kaffemaskin.
* Tvättstuga: Ja, det är tvättmaskin med torktumlare i alla lägenheter.
* Byggår: Totalrenoverat i 2018
* Husdjur: I några av lägenheterna är det tillåtet att medbringa hund/katt. Meddela oss vänligen i förbindelse med din beställning, om ni har er hund eller katt med (Fast avgift på 250 DKR på grund av att extra rengöring tillkommer).
* Rökning: Alla lägenheter är rökfria
* Internet: Ja
* Parkering: Du kan parkera vid sidan av Svaneke Savværk.
* Ankomstdag: Som utgångspunkt är ankomstdagen valfri veckodag
* Ankomst-Avresa: Ankomst från kl. 15:00 på ankomstdagen. Avresa senast kl. 10:00 på avresedagen.
* Slutrengöring, vatten- och strömförbruk: Såväl rengöring som vatten- och strömförbruk är inkluderat i din vistelse.

Beställ din semester nu
Eftersom Svaneke Savværk är helt nytt, kan du i säsongen 2018 hyra lägenheterna till ett mycket fördelaktigt introduktionspris. Knappa in ditt önskade ankomstdatum i beställningsrutan överst på denna sida, och se hur billigt du kan bo i de sköna lägenheterna. 

 

 

 

 

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.

Boka nu
Välj ditt resmål genom att klicka på bilden som motsvarar resmålet - eller ring oss nu med detsamma på 0045 56 95 72 95, så ger vi dig gärna tips till en härlig semester på Bornholm.