Semester med Havutsikt på Bornholm

Semesterlägenheter med havsutsikt

Sommarhus med havsutsikt

Hotell med havsutsikt

Havsutsikt på Bornholm

Bornholm är en ö belägen i Östersjön, och det säger därför sig själv att du har goda möjligheter att uppleva havsutsikt under ditt besök på Bornholm. Räcker det inte med att betrakta den vackra havsutsikten på dina turer till öns sevärdheter? Då kan du välja en semesterbostad där du kan njuta av vacker utsikt över havet, direkt från vardagsrummet. Semester Bornholm har flera semesterbostäder med havsutsikt, oavsett om du föredrar sommarhus, semesterlägenheter eller hotellrum. Se det stora urvalet ovan.

Sommarhus eller semesterlägenhet med havsutsikt

Njut av en semester i lugn och ro i ett sommarhus med havsutsikt på Bornholm. Betrakta det glittrande havet från vardagsrummet. Skulle du bli sugen på ett dopp ligger havet på promenadavstånd. Du hittar några av de vackraste utsikterna över havet i Semester Bornholms semesterlägenheter med havsutsikt. I några semesterlägenheter med utsikt över Östersjön befinner du dig endast ett stenkast från havet. Välj ett sommarhus eller en semesterlägenhet med havsutsikt om du önskar en semester där ni kan njuta av varandras sällskap och havsutsikten, utan att bli störda. Du behöver inte tänka på att städa semesterlägenheten eller sommarhuset. Städning är nämligen alltid inkluderat i priset när du bokar din semester med havsutsikt hos Semester Bornholm.

Hotell med havsutsikt 

Om du vill skämma bort dig själv extra mycket ska du välja ett hotell med havsutsikt på Bornholm. På de trevliga hotellen med havsutsikt får du tillgång till ett urval av Bornholms absolut bästa havsutsikter strax utanför ditt rum och på din balkong/terrass. Njut av den fantastiska utsikten från sängen, redan när du vaknar på morgonen. Från hotellens restauranger kan du också betrakta den vackra havsutsikten medan du njuter av frukosten eller äter en utsökt gourmetmåltid på kvällen. För att göra semestern extra njutbar kan du välja ett spahotell med havsutsikt eller ett badhotell med havsutsikt.

Boka en paketresa

När du bokar din vistelse hos Semester Bornholm kan du lägga till färjeöverfart eller flygresa till din reservation. Du är välkommen att komma med önskemål om när på dagen du vill resa. Det gör det enkelt och smidigt för dig att boka din semester till Bornholm.  

Alla priser är inklusive:

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.