Gudhjem Søpark

  • Bra beliggenhet
  • Nära stranden
  • Nära centrum
  • 2-personers-rabatt
  • Lägenheterna för 4-6 personer
  • Havsutsikt
  • Lugn och trevlig atmosfär
kort Gudhjem
Båtturer från hamnen i Gudhjem til Christiansø

Båtturer från hamnen i Gudhjem til Christiansø

Gudhjem är byggd på en brant klippsida

Gudhjem är byggd på en brant klippsida

Melsted Strand - ett stenkast från Gudhjem

Melsted Strand - ett stenkast från Gudhjem

Gudhjem Søpark - mellan klippor och hav
Gudhjem Søpark ligger vackert mellan Gudhjem, klipporna och havet. Det är 200 meter till affären, 800 meter in till Gudhjem centrum samt 900 meter till Melsted med dess vackra sandstrand. Men ni kan även bada om våren och hösten, eftersom alla gäster på Gudhjem Søpark har gratis entré till den närbelägna simhallen i Gudhjem.

Gudhjem Søpark har en lugn och trevlig atmosfär, men där finns ändå en massa kul för barnen. Upptäck till exempel den nya lekplatsen (byggd 2017), som ligger i närheten av semesterlägenheterna, eller varför inte en tennismatch på Gudhjem Søparks egen tennisbana?

Fina lägenheter
Lägenheterna är byggda i fina material. Från terrasserna har ni havsglimt eller havsutsikt, men det finns även möjlighet att minska semesterutgifterna genom att välja en lägenhet utan havsglimt/havsutsikt.

Rabattmöjlighet om ni "bara" är 2 personer i Gudhjem Søpark
Om ni vill semestra här före den 25/6 eller efter den 14/8, och ni "bara" är 2 personer ger vi en rabatt på 20 % av hyrespriset. Ange bara "2-personers-rabatt", vid bokningen så ser vi till att dra bort rabatten på er bekräftelse. Barn under 6 år medföljer gratis.

2-personers-rabatten gäller dessvärre inte för färjebiljetten. Observera att ni ändå kan få rabatt på färjebiljetten om den ena av er är över 65 år och ni är 2 personer i bilen. Ring oss för mer information: +45 56 95 72 95, eller välj alternativet "pensionärsbil", när ni bokar boende inklusive färja på vår hemsida.

 

Lägenhet för 4-6 personer

Kombinerat kök och vardagsrum

Kombinerat kök och vardagsrum

Sovrum med dubbelsäng

Sovrum med dubbelsäng

Kök och matbord i Gudhjem Søpark

Kök och matbord i Gudhjem Søpark

Lägenheter för 4-6 personer
Gudhjem Søpark välkomnar er med tre typer av lägenheter:
* Lägenheter med havsutsikt
* Lägenheter med delvis havsutsikt
* Lägenheter utan havsutsikt

Lägenheterna är inredda för 4-6 personer. Om ni bara är 2 personer är det möjligt att få rabatt - läs mer genom att klicka här

Bottenvåningen eller första våningen
Alla lägenheter är på 67 kvm och ligger på bottenvåningen eller första våningen. Lägenhetstyperna (havsutsikt, delvis havsutsikt eller utan havsutsikt) ligger på både bottenvåningen och första våningen. Med andra ord finns det lägenheter med havsutsikt både på bottenvåningen och första våningen. Observera att lägenheterna är placerade på så sätt att havsutsikten och den delvisa havsutsikten bäst upplevs från altanerna.

Lägenheternas inredning
Lägenheterna är inredda på följande sätt: Entré, badrum med tvättmaskin och torktumlare, 2 sovrum med dubbelsängar, stort kök med bland annat tvättmaskin, kaffebryggare och vattenkokare samt vardagsrum (2 sängplatser på bäddsoffan i vardagsrummet), tv samt altan med trädgårdsmöbler. Alla lägenheter har två altaner, så att det är möjligt att uppleva solen stora delar av dygnet.

Ankomstdagar
Ni kan anlända och avresa alla veckodagar – det är alltså inga fasta ankomstdagar, och ni kan också hyra för kortare perioder än en vecka.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa
Mysigt vardagsrum

Mysigt vardagsrum

Möjlighet at boka semesterlägenheter med eller utan havsutsikt från terrass

Möjlighet at boka semesterlägenheter med eller utan havsutsikt från terrass

Lekplats i Gudhjem Søpark

Lekplats i Gudhjem Søpark

Panoramautsikt och magiskt ljus
Gudhjem har under årtusenden lockat människan. Klipporna, havet och det speciella ljuset skapar en närmast magisk atmosfär i denna lilla stad som är byggd på en klippsluttning. Längs kusten slingrar sig den gamla kusträddningsstigen. Se den fantastiska panoramautsikten över havet. Fortsätt till Helligdomsklipperne, som har fått sitt namn från en av Bornholms heliga källor. Helligdomsklipperne tornar storslaget upp sig över havet och visar vägen till Bornholms Kunstmuseum. Den heliga källan finns fortfarande kvar och ligger i museet, där den via en smal spricka i golvet löper genom byggnaden. En märkvärdig blandning av dåtid och nutid.

Gudhjem - njut av utsikten från Bokul-Klippen

Gudhjem - njut av utsikten från Bokul-Klippen

Serpentinervägen i Gudhjem

Serpentinervägen i Gudhjem

Oluf Høst Museet i Gudhjem

Oluf Høst Museet i Gudhjem

Liknande semesterbostäder

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@teambornholm.dk

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.