Gudhjem Søpark

  • Bra beliggenhet
  • Lägenheter for 4-6 personer
  • Lugnt läge
  • Nära till centrum
  • Nära strand
kort Gudhjem
Gudhjem Søpark sedd bakifrån

Gudhjem Søpark sedd bakifrån

Gudhjem Søpark ligger nära stranden

Gudhjem Søpark ligger nära stranden

Vissa lägenheter har havsutsikt från terrassen

Vissa lägenheter har havsutsikt från terrassen

Mycket roligt väntar barnen på lekplatsen

Mycket roligt väntar barnen på lekplatsen

Gudhjem Søpark - mellan klippor och hav
Gudhjem Søpark ligger vackert mellan Gudhjem, klipporna och havet. Det är 200 meter till affären, 800 meter in till Gudhjem centrum samt 900 meter till Melsted med dess vackra sandstrand.

Gudhjem Søpark har en lugn och trevlig atmosfär, men där finns ändå en massa kul för barnen. Upptäck till exempel den nya lekplatsen (byggd 2017), som ligger i närheten av semesterlägenheterna, eller varför inte en tennismatch på Gudhjem Søparks egen tennisbana?

Fina lägenheter
Lägenheterna är byggda i fina material. Från terrasserna har ni havsglimt eller havsutsikt, men det finns även möjlighet att minska semesterutgifterna genom att välja en lägenhet utan havsglimt/havsutsikt.

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. På Gudhjem Søpark kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 454:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

 

Lägenhet för 4-6 personer

Kök och matsal i Gudhjem Søpark

Kök och matsal i Gudhjem Søpark

2 dubbelrum

2 dubbelrum

Gudhjem Søpark - Vardagsrummet med utgång till terrassen

Gudhjem Søpark - Vardagsrummet med utgång till terrassen

Badrum med tvättmaskin och torktumlare

Badrum med tvättmaskin och torktumlare

Lägenheter för 4-6 personer
Gudhjem Søpark välkomnar er med tre typer av lägenheter:
* Lägenheter med havsutsikt
* Lägenheter med delvis havsutsikt
* Lägenheter utan havsutsikt

Lägenheterna är inredda för 4-6 personer. 

Bottenvåningen eller första våningen
Alla lägenheter är på 67 kvm och ligger på bottenvåningen eller första våningen. Lägenhetstyperna (havsutsikt, delvis havsutsikt eller utan havsutsikt) ligger på både bottenvåningen och första våningen. Med andra ord finns det lägenheter med havsutsikt både på bottenvåningen och första våningen. Observera att lägenheterna är placerade på så sätt att havsutsikten och den delvisa havsutsikten bäst upplevs från altanerna.

Lägenheternas inredning
Lägenheterna är inredda på följande sätt: Entré, badrum med tvättmaskin och torktumlare, 2 sovrum med dubbelsängar, stort kök med bland annat tvättmaskin, kaffebryggare och vattenkokare samt vardagsrum (2 sängplatser på bäddsoffan i vardagsrummet), tv samt altan med trädgårdsmöbler. Alla lägenheter har två altaner, så att det är möjligt att uppleva solen stora delar av dygnet.

Ankomstdagar
Ni kan anlända och avresa alla veckodagar – det är alltså inga fasta ankomstdagar, och ni kan också hyra för kortare perioder än en vecka.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa
Gudhjem Søpark ligger vackert nära havet

Gudhjem Søpark ligger vackert nära havet

Melsted Strand

Melsted Strand

Planritning - Ej skalenlig

Planritning - Ej skalenlig

Panoramautsikt och magiskt ljus
Gudhjem har under årtusenden lockat människan. Klipporna, havet och det speciella ljuset skapar en närmast magisk atmosfär i denna lilla stad som är byggd på en klippsluttning. Längs kusten slingrar sig den gamla kusträddningsstigen. Se den fantastiska panoramautsikten över havet. Fortsätt till Helligdomsklipperne, som har fått sitt namn från en av Bornholms heliga källor. Helligdomsklipperne tornar storslaget upp sig över havet och visar vägen till Bornholms Kunstmuseum. Den heliga källan finns fortfarande kvar och ligger i museet, där den via en smal spricka i golvet löper genom byggnaden. En märkvärdig blandning av dåtid och nutid.

Gudhjem är byggt nedför en brant klippa

Gudhjem är byggt nedför en brant klippa

Smaka på den läckra rökta sillen på Gudhjem Røgeri

Smaka på den läckra rökta sillen på Gudhjem Røgeri

Gudhjem Søpark ligger mellan klippor, strand och stad

Gudhjem Søpark ligger mellan klippor, strand och stad

Liknande semesterbostäder

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.