Strandsemester

Kilometer efter kilometer af sandstrand. Kritvit sand så långt blicken når!

Det är så många saker du går miste om på Bornholm. Till exempel har vi inte smällt upp stora hotell mitt på stranden. Stränderna är inte heller fulla med rosa glasskiosker och strandhytter. Istället får du nöja dig med att njuta av en oförstörd natur och bada vid några av Europas bästa sandstränder ...

Bornholm är det optimala semesterresmålet även när du vill ha badsemester. På Nordbornholm hittar du små fina badvikar med sandstrand, omgivna av idylliska klippor. Längre söderut tar de långa sandstränderna vid, med Dueodde som den absolut bästa och största stranden. Här finns flera kilometer av vit sandstrand redo att tas i besittning. Sanden här är så finkornig att man använde den i timglas på 1800-talet ... bland annat ägde kejsar Napoleon ett sådant timglas!

På denna sida hittar du de bästa anläggningarna för badsemestern. Om du vill veta mer om semesteranläggningarna kan du klicka på bilden eller rubriken vid de enskilda anläggningarna.

 

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.