Om os

Om Team Bornholm

Team Bornholm är en association av en rad bornholmska semesteranläggningar, som bjuder på ett brett urval av moderna och välutrustade semesterbostäder. Vi är också en resebyrå där vi gärna hjälper dig med att boka dina färje- eller flygbiljetter till fördelaktiga priser.

Vare sig du reser i sällskap med endast din käresta eller har barnen med, så har vi en semesterbostad som passar just dig.

Direktköp ger det bästa priset
Hos oss beställer du din semester direkt av semesteranläggningarna, utan mellanhänder. Det garanterar dig bästa möjliga pris.

Vad gör vi?
Vi är specialister på Bornholm och erbjuder uteslutande resor till denna solskensö. Alla våra medarbetare har lång erfarenhet av den bornholmska turistnäringen så du kan vara säker på att vi kan ge dig riktigt goda tips för din semester på Bornholm. Hos oss får du inte endast bästa möjliga pris på din semester – du får också öns bästa service och rådgivning,

Säker beställning
A/S Team Bornholm har den högsta möjliga kreditvärderingen - "AAA". Dessutom är vi medlem nr. 964 av Resegarantifonden. Så, din resa är i trygga händer! 

Tillväxt
Under lite mer än 15 år har vi arbetat hårt på att skapa semesterresor till goda priser. Det har våra gäster belönat oss för då vi genomgående sålt fler resor än vi gjort året innan, vilket 2009 resulterade i att vi korades som Gazellverksamhet av Dagbladet Börsen.

Det gör dock inte att vi lagt oss på latsidan. Vi strävar ständigt efter att skapa ännu resor till våra gäster – och du är alltid välkommen att kontakta oss med både ris och ros samt härliga förslag till upplevelser på Bornholm.

 

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.