Semester med Hund på Bornholm

Din bästa vän ska självklart inte behöva gå miste om en trevlig semester. Du kan ta med din hund på semester till Bornholm till nästan alla våra semesterbostäder som är fördelade på hela ön. Se nedan vilka semesterbostäder du kan ta med din hund till.

Allinge - Sandvig - Sandkås

Balka - Dueodde

Boderne - Sømarken

Gudhjem

Hasle

Nexø

Rønne

Svaneke - Årsdale

Ta med din hund på semester till Bornholm

När du vill semestra på Bornholm och ta med din hund erbjuder Semester Bornholm ett stort utbud av hundvänliga semesterbostäder. Din hund kommer säkert att älska att vältra sig i sanden på Bornholms breda sandstränder eller besöka de många ängarna och gröna skogarna. Runt omkring på ön hittar du också de populära hundskogarna. Där kan din hund socialisera sig med andra hundar, och inte minst springa fritt utan koppel, eftersom hundskogarna är inhägnade. Det finns stora möjligheter för att ta långa och vackra promenader när du har med din hund på semestern till Bornholm – till exempel på de härliga stränderna.

Du behöver inte vara nervös för att din fyrbenta vän ska behöva stanna hemma när du ska ut och äta på restaurang. Till många av öns restauranger kan du nämligen ta med din hund. Några restauranger har dock krav på att man ska sitta utomhus om man har med sin hund. Det kan därför vara bra att komma ihåg att packa en varm tröja, om luften skulle vara lite kylig. Många av restaurangerna erbjuder också vattenskålar, så att din hund kan få något att dricka, men det är alltid en god idé att ha med lite vatten i väskan när du tar med din hund på restaurang på Bornholm. Med så många nya intryck och spännande doftspår blir din hund säkert fort törstig.

Hos Semester Bornholm kan du välja mellan ett brett utbud av sommarhus och semesterlägenheter dit det är tillåtet att ta med sig hundar. Det tillkommer endast att städtillägg på 522: SEK- om du vill ta med din hund på semester till Bornholm. Har du en katt, kanin, undulat eller annat djur är de självklart också välkomna. Kom bara ihåg att informera om det i telefonen eller kommentarsfältet när du bokar din vistelse.

Regler för inresa med hund i Danmark

Om du vill ta med din hund på semester till Bornholm ber vi dig vänligen att sätta dig in i de gällande reglerna för resor i icke-kommersiellt syfte med hund till Danmark. Det kan du göra via denna länk.

Var kan jeg bo med min hund?

Ovan kan du se de semesterbostäder som passar bäst för dig som reser med hund. Du kan både välja mellan moderna semesterlägenheter och trevliga sommarhus med härliga semesterområden och bekväma hotell. Gemensamt för dem alla är att de ligger nära den bornholmska naturen, där din hund kommer älska att tumla omring.

För att bevara semesterbostädernas fina skick så långt det går, ber vi dig om att se till att din hund inte ligger i sängar, stolar eller soffor under er semester. Då hjälper du till att se till så att framtida gäster med hund också få en trevlig vistelse på Bornholm. Dessutom måste du självklart komma ihåg att ha din kund kopplad när du rastar den utomhus, samt att plocka upp efter din hund – precis som när du är hemma.

Hundvänlig semesterbostad med låst gård – Storløkke Semesterpark

Om du vill ta med din hund på semestern till Bornholm är Storløkke Feriepark i Allinge en av de bästa semesterbostäderna där det är tillåtet att ta med hundar. Här har alla semesterhusen en privat låst gård med grind, så att du inte behöver hålla ögonen på din hund hela tiden, eller vara rädd för att den springer iväg när du sitter på terrassen och njuter av en kopp kaffe. Då blir det en bra semester för både dig och din hund. Precis vid sidan om semesterområdet hittar du en trevlig sandstrand, där din hund kan ta sig ett dopp, samt stora grönområden där hunden kan ta en springtur.

Hundutställning på Bornholm 

Varje år i mitten av augusti (Juni 2023) anordnar Dansk Kennel Klub en hundutställning på Bornholm i Rønne. Det är ett populärt arrangemang som lockar många hundälskande familjer, år efter år. Hos Semester Bornholm kan du boka övernattning med din hund i samband med hundutställningen. Välj mellan ett brett utbud av hundvänliga semesterbostäder fördelade på hela ön. Du kan också välja att boka din vistelse som en paketresa – så får du allt i ett, och det blir lättare och mer överskådligt för dig att resa till Bornholm med din hund. Vid hundutställningen i Rønne kan du träffa många hundintresserade som också övernattar med sina hundar på Bornholm. Vem vet – kanske får både du och din hund nya vänner?
Se dina möjligheter att bo i sommarhus eller semesterlägenheter med hund i de ovanstående rutorna. Du kan både boka din semester med hund på Bornholm online, eller genom att ringa till oss på +45 56 95 85 66.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.