Hasle Semesterpark

  • Swimmingpool
  • Barnbassäng
  • Beachvolley
  • Hockey
  • Läge i skog
  • Nära strand
  • Semesterhus för 4-5 personer
kort Hasle
Lägg ett "hole-in-one" på minigolfbanan

Lägg ett "hole-in-one" på minigolfbanan

Barnen älskar också Hasle Holiday Park

Barnen älskar också Hasle Holiday Park

Barnen roar sig på lekplatsen

Barnen roar sig på lekplatsen

Planritning för fritidshus i Hasle Semesterpark - Ej skalenlig

Planritning för fritidshus i Hasle Semesterpark - Ej skalenlig

Se fram emot sol och avkoppling vid Hasle Semesterparks pool

Se fram emot sol och avkoppling vid Hasle Semesterparks pool

Hasle Semesterpark. Härliga semesterhus.
Hasle Feriepark är naturskönt beläget i fiskeläget Hasle på Bornholms västkust. Hasle Feriepark ligger idylliskt i en skog nära en härlig sandstrand. Gläd er till fina semesterhus, som alla är inredda med plats för 4-5 personer. Semesterhusen har egen terrass ut mot skogsstigarna. Sätt er gott tillrätta i  terrassmöblerna och vila en stund efter dagens alla semesterupplevelser.

Skog, strand och massor av kul
Njut av en mysig skogspromenad - glöm inte picknickkorgen. 400 meters promenad längs skogsstigarna för er till en av Bornholms bästa sandstränder. Semesteranläggningens swimmingpool och barnbassäng (båda uppvärmda med solceller under perioden 1/5-30/9) bjuder också på möjlighet till vattenlek. Behöves mer motion, så prova multiarenan. Där kan man spela fotboll, basket bandy eller beach volley. För barn och gäster med barnasinnet kvar finns det dessutom en minigolfbana, stor lekplats samt hoppkudde.

Bra cykelterräng
Det är en fantastisk cykelterräng vid Hasle Feriepark. Cykelvägarna börjar 100 meter från semesteranläggningen, och i skogen finns roliga mountainbikevägar. Förutom vanliga cyklar, finns möjlighet att hyra racercyklar, mountainbikes och elcyklar i receptionen. Under högsäsongen kan man deltaga i våra populära grillkvällar med helstekt gris.

Solnedgång och dinosaurejakt
Glöm inte att njuta den vackra solnedgången under kvällspromenaden längs med stranden, samtidigt som ni kan känna historiens vingslag.  Sandklipporna längs Hasles kust bildades för cirka 170 miljoner år sedan. På den tiden härskade sauropoderna över Bornholm. Sauropoderrna var växtätande dinosaurier vars imponerande längd på 40 meter gör dem till de största djur som någonsin har levt på jorden. Ni har goda möjligheter att hitta fossil från det förflutna. I juni 2004 hittade man t.ex. ett förstenat fotavtryck från en liten sauropod, den var "bara" 20 meter lång... 

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. På Hasle Semesterpark kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 454:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

Trevlige semesterhus för 4 - 6 personer

Inredning av fritidshusen i Hasle Feriepark

Inredning av fritidshusen i Hasle Feriepark

Kök och matsal i Hasle Semesterpark

Kök och matsal i Hasle Semesterpark

Alla fritidshus har två sovrum

Alla fritidshus har två sovrum

Semesterhus för 4 - 5 personer
Semesterhusen har följande utrustning: hall, 2 sovrum med vardera 2 sängar, badrum med dusch och toalett, kombinerat vardagsrum/allrum med tv. För hus som rymmer 5 personer finns det en extra sovplats på en bäddsoffa i vardagsrummet. Kök med spis, kylskåp med liten frys, vattenkokare och kaffebryggare. Alla hus har egen terrass som är delvis övertäckt.

Särskild önskemål?
Hvis I har særlige ønsker til beliggenheden af jeres feriehus - eksempelvis tæt ved legeplads, pool eller multiarena - beder vi jer orientere os i forbindelse med jeres bestilling, så vil vi gøre vores yderste for at opfylde jeres ønsker.

Rabatt för 2-personer
Om ni har särskilda önskemål beträffande läget på ert semesterhus -  t.ex. nära lekplatsen, poolen eller multibanan - ber vi er informera oss om det i samband med er bokning så kommer vi att göra vårt yttersta för att tillgodose era önskemål. Läs mer om rabatten genom att klicka här

Ankomstdagar
Ni kan anlända och avresa alla veckodagar – det är alltså inga fasta ankomstdagar, och ni kan också hyra för kortare perioder än en vecka.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Klicka för pris och lediga perioder

Hasle Feriepark: Semesterhus 4-5 personer
När vill du resa

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.