Feddet - Sommarhus på Balka för 14 personer

  • Unik resort
  • Nära Balka Strand
  • Omgiven av natur
  • Jaktstuga Atmosfär
  • Rum för hela familjen
  • Stor privat tomt
kort Balka

Stort unikt sommarhus nära Balka Strand

I tv-serien Matador är Feddet namnet på ett vackert sommarhusområde – och därför är Feddet också ett passande namn på detta härliga sommarhus för 14 personer som är beläget på Balka, Bornholms mest eftertraktade sommarhusområde. Feddet är ett stort och lyxigt sommarhus som är inrett som en jaktstuga i bondgårdsstil med tre längor. Inomhus finns gott om plats och ett stort aktivitetsrum med bland annat biljard. Utomhusområdena bjuder på en härlig trädgård, en vacker övertäckt terrass med matplats och loungeområde, en stor parkeringsplats och en trevlig kullerstensbelagd gård. När du semestrar på Feddet bor du endast 500 meter från Balka strand, som är en mycket barnvänlig sandstrand med silkesmjuk sand och grunt vatten. Feddet är ett unikt sommarhus i en kvalitetsklass som sällan finns till uthyrning.  

Stugan är stor med plats för 14 personer

Stugan är stor med plats för 14 personer

Fettet ligger på 10 000 m2 mark omgiven av träd och buskar

Fettet ligger på 10 000 m2 mark omgiven av träd och buskar

"Feddet" ligger bara 500 meter från Balka Strand

"Feddet" ligger bara 500 meter från Balka Strand

Klicka för pris och lediga perioder

Balka - 14 personers hus: Semesterhus för 12-14 personer
När vill du resa
Matsalen är fint inredd med ett stort plankbord

Matsalen är fint inredd med ett stort plankbord

I det stora aktivitetsrummet finns bland annat biljard

I det stora aktivitetsrummet finns bland annat biljard

"Feddet" har 7 separata sovrum

"Feddet" har 7 separata sovrum

Från matsalen finns utgång till den täckta terrassen

Från matsalen finns utgång till den täckta terrassen

Det finns gott om plats i köket

Det finns gott om plats i köket

Den täckta terrassen har också en härlig lounge

Den täckta terrassen har också en härlig lounge

Unikt sommarhus på Bornholm

Feddet är ett fantastiskt sommarhus med plats för 14 personer. Sommarhuset ligger på en 10 000 kvadratmeter stor tomt omgiven av träd och buskar. Sommarhuset består av tre längor och ett annex:

Huvudbyggnaden är inrättad med två separata sovrum, badrum med duschkabin, toalett och golvvärme och ett stort kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är välutrustat och består bland annat av spis med keramikhäll, svensk vedspis, kylskåp, stor frys, diskmaskin, kaffebryggare och vattenkokare.  I vardagsrummet finns matplats, braskamin, soffahörn med TV samt utgång till en vacker övertäckt terrass. På terrassen finns terrassmöbler, loungemöbler, grovkök samt grillplats. Från den övertäckta terrassen har du utsikt över den trevliga trädgården med många träd och buskar.

Sovrumslängan är inrättad med fyra separata sovrum samt två badrum med duschkabin, toalett och golvvärme.

I den tredje längan finns en stor festsal och ett aktivitetsrum. Festsalen har en matplats, en trevlig bar och ett mysigt soffhörn. Aktivitetsrummet bjuder bland annat på biljard, bordsfotboll och dart.

Annexet, som ligger 40 meter från huvudbyggnaden, har två sovplatser.  

De tre längorna ligger runt en vacker och solrik gårdsplan med terrassmöbler. Dessutom finns en stor parkeringsplats på tomten med plats för många bilar.

Feddet ligger lugnt placerat i den vackra bornholmska naturen nära Balka strand. Balka strand är mycket barnvänlig tack vare det grunda vattnet, och sanden hör till Bornholms allra finaste. På sommaren är stranden en hemvist för vattenaktiviteter, och du kan lära dig att surfa, kitesurfa eller testa en tur på en paddleboard. Från Balka strand kan du gå vidare till det lilla mysiga fiskeläget Snogebæk, där du hittar restauranger, caféer, små butiker med bornholmska specialiteter samt inköpsmöjligheter. Feddet ligger endast 500 meter från en cykeluthyrning. Hyr en cykel och upplev Bornholms breda nät av cykelstigar som startar nästan precis vid Feddet. Pröva till exempel en trevlig tur till Nexø, som är Bornholms näst största stad. Här hittar du massor av caféer, restauranger, butiker och inköpsmöjligheter. Feddet är ett härligt sommarhus i ett trevligt område där du är nära alla de bästa bornholmska semesterupplevelserna. 

Trygghetsgaranti

Världen har blivit oförutsägbar. På Feddet kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti som gör att du utan kostnad kan avboka din semester, om du trots allt inte har lust att resa. Du behöver inte uppge någon orsak, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast 454:- SEK per semesterlägenhet. Beställ Trygghetsgarantin samtidigt som du bokar din semestervistelse.

Sommarhus på Bornholm med stort aktivitetsrum

Feddet är ett unikt inrett sommarhus med en stämning som påminner om en jaktstuga. I stugan knastrar lågorna från den varma braskaminen, och sprider en mysig känsla i de träbeklädda rummen med synliga bjälkar. På väggarna hänger troféerna från ägarens många jaktsäsonger. Köket är stort och välinrättat. De synliga bjälkarna och träväggarna är genomgående i de flesta rum och skapar en trevlig atmosfär. I sommarhusets ena länga hittar du en kombinerad festsal och aktivitetsrum. Stora kabeltrummor har förvandlats till bord som passar utmärkt till en festmåltid. En stor och trevlig bar tar upp platsen vid kortsidan. Här har förberedelser gjorts för, att du ska ansluta en fatölsfat (kontakta Svaneke Bryghus på telefon +45 56 44 56 56 för att hyra ett fatölssystem). Koppla in ditt ölfat och njuta av öl och goda snacks i barstolarna. Sommarhusets aktivitetsrum ligger som en förlängning av festsalen. Spela lite pool eller biljard vid det stora biljardbordet, spela bordsfotboll eller dart, eller sätt dig i soffhörnan med en bra bok.

Feddet - Sommarhus Balka - Information

* Antal sovrum: I huvudbyggnaden finns två sovrum med två enkelsängar i varje (totalt 4 sovplatser). I sovrumslängan hittar du fyra separata sovrum: Två sovrum med två enkelsängar i varje, samt två rum med en dubbelsäng (totalt 8 sovplatser). Dessutom finns ett annex 40 meter från huvudbyggnaden med två enkelsängar (totalt 2 sovplatser).
* Antal badrum: Ett badrum i huvudbyggnaden samt två badrum i sovrumslängan med duschkabin, toalett och golvvärme.  
* Terrass: Ja, det finns en stor övertäckt terrass, och en trevlig gårdsplan. Båda är utrustade med trädgårdsmöbler.  
* Grill: Det finns en tillgänglig grill vid den övertäckta terrassen.
* Vitvaror: Spis med keramikhäll, svensk vedeldad ugn, diskmaskin, kylskåp samt frys som rymmer 300 liter.  
* Tvättmöjligheter: Ja, Feddet har en tvättmaskin så att du kan tvätta dina kläder utan kostnad.
* Internet: Ja, Feddet har gratis internet.
* Sommarhusets storlek: 248 m2.
* Avstånd till stranden: 500 meter.
* Avstånd till restauranger: 2 kilometer (Snogebæk).
* Husdjur: Ja, du får gärna ta med din hund eller katt till Feddet (dock maximalt en hund/katt).
* Rökning: Alla rum på Feddet är rökfria.
* Ankomstdag: Under perioden 3 juli - 14 augusti är måndag ankomst-/avresedag. Under övriga perioder kan du som utgångspunkt fritt välja ankomstdag under veckan. Under några perioder kan det av hänsyn till övriga bokningar på Feddet dock finnas begränsningar gällande val av ankomstdag. Utanför perioden 3 juli – 14 augusti behöver du som utgångspunkt inte hyra hela veckor, så att du också kan ta minisemestrar på 3-5 nätter. Du kan därmed också välja en minisemester på t.ex. 3-4 övernattningar. Det ger dig möjlighet att sätta ihop semestern helt utifrån dina egna önskemål, och du kan välja att resa på dagarna då färjebiljetterna är billigast. Det är vanligen måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.
* Ankomst- och avresetid: Du får tillträde till sommarhuset från klockan 16.00 på ankomstdagen. På avresedagen ber vi dig att lämna sommarhuset senast klockan 10.00, så att vi kan städa det åt kommande gäster.
* Rengöring samt vatten- och elförbrukning: Såväl rengöring vid ankomst- och avresa samt vatten- och elförbrukning är inkluderat i hyrespriset.

Boka din semester på Feddet nu

Du kan se priser genom att klicka på prislistan. Du kan också efterfråga priser inklusive färjeöverfart – samt se lediga perioder – genom att använda bokningsformuläret överst på sidan.  Välj "Balka - Feddet" i listan och ange önskad ankomst- och avresedag. Du är också alltid mycket välkommen att ringa till oss alla veckans dagar: +45 56 95 85 66 - så kan du få bra tips inför en härlig semester. Vi hoppas att du hittade vad du sökte, annars kan du se alla semesterbostäder på Bornholm här.

 

Sovrum med enkelsängar i rummets längd

Sovrum med enkelsängar i rummets längd

Uppfart till "Feddet"

Uppfart till "Feddet"

Bankettsalen har en bar, lounge och matbord

Bankettsalen har en bar, lounge och matbord

På den soliga innergården kan du njuta av din frukost

På den soliga innergården kan du njuta av din frukost

Flaggan i flaggstången på gården hissas

Flaggan i flaggstången på gården hissas

Soffhörna i vardagsrummet med TV

Soffhörna i vardagsrummet med TV

Sovrum med dubbelsäng i rummets längd

Sovrum med dubbelsäng i rummets längd

Ingången till den mysiga kullerstensbelagda innergården

Ingången till den mysiga kullerstensbelagda innergården

Loungen och grillplatsen vid den täckta terrassen

Loungen och grillplatsen vid den täckta terrassen

Den täckta terrassen låter dig äta ute oavsett väder

Den täckta terrassen låter dig äta ute oavsett väder

Badrum i bondgården

Badrum i bondgården

Köket har utsikt över innergården

Köket har utsikt över innergården

Ingången till bondgården

Ingången till bondgården

Feddet ligger nära Balka Strand

Feddet ligger nära Balka Strand

Festsalen är unikt inredd

Festsalen är unikt inredd

Liknande semesterbostäder

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.