Hotel Siemsens Gaard

  • 1/2 pension
  • Havsutsikt
  • Cykeluthyrning
  • Nära restauranger
  • Nära centrum
kort Svaneke
Svaneke Torv

Svaneke Torv

Hotel Siemsens Gaard

Hotel Siemsens Gaard

Hotel Siemsens Gaard sett från Svaneke hamn

Hotel Siemsens Gaard sett från Svaneke hamn

Hotel Siemsens Gaard. Trivsamt hotell vid Svanekes hamn.
Hotel Siemsens Gaard är vackert beläget vid Svaneke Hamn. Hotellet är inrett i en gammal 3-längad köpmannagård med front mot hamnen. Den gamla köpmannagården har en vacker rosenträdgård. Sätt er gärna skönt till rätta i trädgården och njut av rosorna och semestern.

Bra restaurang
Hotellet har en bra restaurang, som bland annat är känt för sina goda fiskrätter. Ett bra råd är därför att beställa uppehåll med halvpension bestående av en stor frukostbuffé samt en läcker 2-rätters-kvällsmeny. Njut den goda maten på hotellets terrass, som har en fantastisk panoramautsikt över hamnen och havet.

Rum

Sofabed i dubbelrum utan havsutsikt

Sofabed i dubbelrum utan havsutsikt

Dubbelrum utan havsutsikt

Dubbelrum utan havsutsikt

Hotel Siemsens Gaard bjuder välkommen med trevliga dubbelrum. För ett mindre tillägg kan man få ett rum med utsikt. Rummen är ljusa och trivsamma. Dubbelrummen har antingen enkel- eller dubbelsängar. Om ni önskar en bestämd typ av säng, ber vi er upplysa om det i samband med beställningen.

Alla rum innehåller: Dusch/wc, hårtork, telefon, radio, satellit-tv, skrivbord, byxpress med strykjärn, värdebox och kylskåp.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

 

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.