Hotel Siemsens Gaard

  • Havsutsikt
  • Nära restauranger
  • Nära centrum
kort Svaneke
Hotel Siemsens Gaard i Svaneke

Hotel Siemsens Gaard i Svaneke

Utsikten från restaurangens terrass

Utsikten från restaurangens terrass

Hästspårvagnen tar dig med på en tur i Svaneke

Hästspårvagnen tar dig med på en tur i Svaneke

Trivsamt hotell vid Svanekes hamn.

Hotel Siemsens Gaard är vackert beläget vid Svaneke Hamn. Hotellet är inrett i en gammal 3-längad köpmannagård med front mot hamnen. Den gamla köpmannagården har en vacker rosenträdgård. Sätt er gärna skönt till rätta i trädgården och njut av rosorna och semestern.

Bra restaurang

Hotellet har en bra restaurang, som bland annat är känt för sina goda fiskrätter. Njut den goda maten på hotellets terrass, som har en fantastisk panoramautsikt över hamnen och havet.

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. På Hotel Siemsens Gaard kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 454:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

Rum

Standard dubbelrum

Standard dubbelrum

Standard dubbelrum

Standard dubbelrum

Hotellet har en trevlig restaurang som serverar utsökt mat

Hotellet har en trevlig restaurang som serverar utsökt mat

Trevliga rum

Hotel Siemsens Gaard bjuder välkommen med trevliga dubbelrum. För ett mindre tillägg kan man få ett rum med utsikt. Rummen är ljusa och trivsamma. Dubbelrummen har antingen enkel- eller dubbelsängar. Om ni önskar en bestämd typ av säng, ber vi er upplysa om det i samband med beställningen.

Alla rum är rökfria och innehåller: Dusch/wc, hårtork, satellit-tv, skrivbord, värdebox och kylskåp.

Reser du med hund?

I några av rummen på Hotel Siemsens Gaard är det möjligt att ta med hundar. Om du vill ta med din hund måste du välja rumstyp "Dubbelrum med hund". Det får vara max två hundar per rum. Rummen där hundar är tillåtna har egen terrass och är större är vanliga dubbelrum. Eftersom det krävs extra städning om du tar med din hund är priset för dessa hundvänliga rum högre än för standardrum. De hundvänliga rummen är placerade i den bakre delen av hotellets trädgård.

Beställ nu

Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

 

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa
Utsikten från ett dubbelrum med havsutsikt

Utsikten från ett dubbelrum med havsutsikt

Den utsökta frukostbuffén ingår alltid i priset

Den utsökta frukostbuffén ingår alltid i priset

Gården är fylld med olika örter och blommor

Gården är fylld med olika örter och blommor

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.