Årsdale Søpark

  • Unikt design
  • Hyggelig havnestemning
  • Rolige omgivelser
  • Gratis internet
  • Gratis lån af cykler
  • Nybyggede lejligheder
kort Årsdale
Fiskerläget Årsdale

Fiskerläget Årsdale

Den vackra trädgården vid Årsdale Søpark

Den vackra trädgården vid Årsdale Søpark

Klipporna vid Årsdale Søpark

Klipporna vid Årsdale Søpark

Fräscha semesterlägenheter
I Årsdale möts man av lokalsamhällets varumärke: Den fina holländska väderkvarnen från 1800-talet. Medan vingarna långsamt roterar i den ljumma brisen, kan ni njuta av semesterstämningen. Och semesterstämningen blir bara bättre, när du ankommer till Årsdale Søpark. Här bjuds du välkommen i fräscha semesterlägenheter för 2-4 och 4-6 personer.

Det mysiga fiskerläget
Årsdale Søpark ligger i det trevliga lilla fiskeläget Årsdale - 2 minuters biltur söder om Svaneke.

Möjlighedt för havsutsikt
För en liten extrakostnad kan du välja semesterlägenheter med utsikt över havet samt hustaken i Årsdale.  Alla semesterlägenheterna ligger i markhöjd, likaledes har alla lägenheterna antingen terrass eller balkong.

Lägenheter i ett plan
Lägenheterna är utan trappor och i ett plan. Terrängen framför lägenheterna är sluttande, vilket är anledningen till att några lägenheter har balkong i stället för terrass.

Terrass äller balkong
För lägenheter med havsutsikt vänder terrasserna mot öst, medan standardlägenheterna utan havsutsikt har terrass/balkong mot väst.

Gratis service
* Gratis internet
* Gratis lån av tvättmaskin och torktumlare

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. På Årsdale Søpark kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 454:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

Lägenheter

Solig terrass

Solig terrass

Värdagsrum med bäddsoffa

Värdagsrum med bäddsoffa

Vackert och välutrustat kök

Vackert och välutrustat kök

Inredningen
Inredningen i semesterlägenheterna är designad av den kända bornholmska designern Pernille Bülow. Det är många fina detaljer i lägenheterna. Exempelvis består alla bilderna av foton från vardagslivet i Årsdale tagna mellan 1890-1910. Bilderna är alltså över 100 år gamla, och med till att skapa en trevlig atmosfär i lägenheterna.

Lägenheter för 2-4 personer
Entré, vardagsrum med bäddsoffa (2 sovplatser), stort och välutrustat kök med diskmaskin, sovrum med dubbelsäng (2 sovplatser) och badrum. Från vardagsrummet är det utgång till balkong eller terrass. Det är egen grill till alla lägenheterna. Lägenheterna är mellan 44 och 50 m2.

Lägenheter för 4-6 personer
Entré, vardagsrum med bäddsoffa (2 sovplatser), stort och välutrustat kök med diskmaskin, 2 sovrum med 2 dubbelsängar i vart rum (sammanlagt 4 sovplatser) och 2 badrum. Från vardagsrummet är det utgång till terrass. Det är egen grill till alla lägenheterna. Lägenheterna är 70 m2 och har alla havsutsikt.

 

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa
Mysigt värdagsrum

Mysigt värdagsrum

Sovrum med dubbelsäng

Sovrum med dubbelsäng

Vackert badrum

Vackert badrum

Ankomstdagar
Ni kan anlända och avresa alla veckodagar – det är alltså inga fasta ankomstdagar, och ni kan också hyra för kortare perioder än en vecka.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.