Æblehaven

  • Havudsigt
  • Pool
  • Børnepool
  • Legeplads
  • Hoppepude
  • Tæt på strand
  • Børneklub
kort Allinge

Hop i poolen og køl af på de varme sommerdage

Plads til både storesøstre og lillebrødre

Hop dagen lang på Æblehavens tilhørende hoppepude

Æblehaven. Allinge-Sandvig. Välutrustade semesterhus. Trivsamt läge.
Æblehaven är idylliskt beläget i en före detta äppelplantering. På våren blommar aplarna i skirt vitt och rosa. Under sensommaren kan man sätta tänderna i de läckra äpplena och känna smaken av sommarens många soltimmar. 

Fina semesterhus för 4-6 personer
Gläd er över fina semesterhus, som är inredda för 4-6 personer. Om man "endast" är 2 personer, är det möjligt att få rabatt, om man ankommer före 27 juni eller efter 14 augusti.

Swimmingpool med tillhörande barnpool
Man kan "slappa" i trädgårdsmöblerna på de västvända terrasserna. Barnen kanske föredrar att ha kul i swimmingpoolen med tillhörande barnpool (båda uppvärmda 25/5-31/8), eller att leka i anläggningens stora lek- och hoppland?

Bara 400 meter til stranden
400 meter från Feriecenter Æblehaven ligger stranden och den gamla kusträddningsstigen. Ta med barnen på en promenad längs kusträddningsstigen. Även om det är varmt, solen skiner och den vita sandstranden skimrar vackert, så försök att föreställa er hur det var här förr i tiden, under en bitande kall och stormig vinterdag medan fartyg till sjöss kämpade för att undvika den klippiga kusten. Här kan man få god inspiration till spännande historier om fartygsförlisningar och hjältemodiga räddningsinsatser att berätta för barnen!

Semesterhus för 4-6 personer

4-6 personers hus

4-6 personers hus

4-6 personers hus

Feriehus för 4-6 personer - Ljusa och välinredda feriehus

Entré, två sovrum med två sängar i varje, badrum med dusch och wc, kombinerat vardagsrum och matsal med bäddsoffa (två sovplatser) och tv.

Kök med spis eller kokplatta med ugn, kylskåp, liten frysbox, kaffemaskin och el-vattenkokare. Några av feriehusen i 1-plan har havsutsikt. Om du föredrar den ena typen framför den andra ber vi dig att upplysa oss om det i förbindelse med din beställning, så gör vi vårt bästa för att tillgodose era önskemål.

Feriehusen är i ett plan. Husens inredning är nästan identiska. Bilderna här visar huset i ett plan.

 

 

 

Klicka för pris och lediga perioder

Æblehaven Feriecenter: Semesterhus 4-6 personer
När vill du resa

Semesterhus för 4-6 personer med havsutsikt

4-6 personers hus med havudsigt

4-6 personers hus med havudsigt

4-6 personers hus med havudsigt

Feriehus för 4-6 personer - Ljusa och välinredda feriehus
Entré, två sovrum med två sängar i varje, badrum med dusch och wc, kombinerat vardagsrum och matsal med bäddsoffa (två sovplatser) och tv.

Kök, kylskåp, liten frysbox, kaffemaskin och el-vattenkokare

Feriehusen är i två plan. Husens inredning är nästan identiska. Några hus har kök med spis, mens andra har två kokplattor med ugn.

Husen har en härlig havsutsikt över Östersjön. Ni kan själva beräkna priset vid att knappa in ert önskade ankomstdatum här under.

Klicka för pris och lediga perioder

Æblehaven Feriecenter: Semesterhus 4-6 personer med havsutsikt
När vill du resa

Allinges gamla stadsdel
Vid stranden kan ni också välja att fortsätta langs de vindlande smågatorna i Allinges gamla stadsdel. Medans ni njuter av de vackra gamla husen kommer en livlig doft er till mötes: Doften av frestande delikatesser från ett av öns bästa rökerier. Från rökeriet går stigen vidare mot Allinge centrum, där handelsliv, caféer, fritidsbåtshamn och fiskmåsarnas skrik skapar en helt speciell atmosfär.

Rökfria semesterstugor
Semesterstugorna i Æblehaven är rökfria

Nyd et æble direkte fra de mange æbletræer i den tidligere plantage

Stranden 'Næs' findes i gåafstand fra Æblehaven

Nyd udsigten over Østersøen fra lejlighedstypen med havudsigt

Ankomstdagar
Ni kan anlända och avresa alla veckodagar – det är alltså inga fasta ankomstdagar, och ni kan också hyra för kortare perioder än en vecka.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.