Praktisk info - Green Solution House

  • Prisbelönt hotel
  • Ekologiskt fokus
  • Grönt och Miljöriktig
  • Skog och strand
  • Eftertraktat restaurant
  • Flotta rum
  • Perfekt läge
kort Rønne

Green Solution House (GSH)

Adress
Green Solution House (GSH)
Strandvejen 79
3700 Rønne

Telefon-reception: + 45 56 90 44 44
Telefon-booking: +45 56 95 85 66

Ankomsttid – När får du tillträde till rummet? 
Du får tillträde till rummet från kl. 15.00 på ankomstdagen. Om du önskar checka in vid en annan tidpunkt ber vi dig att kontakta receptionen på telefon +45 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dk.

Avresetid - När behöver du lämna rummet?
På avresedagen ber vi dig vänligen att lämna rummet kl. 11.00. Om du önskar checka ut vid en annan tidpunkt ber vi dig att kontakta receptionen på telefon +45 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dk.

Barn (0-3 år)
Reser du till Hotel GSH med barn i åldern 0-3 år kan upp till ett barn övernatta gratis på rummet tillsammans med dig. Det är endast möjligt att ta med ett barn per dubbelrum om du inte också bokar en barnsäng. Om du önskar en barnsäng kostar det 500 DKK per vistelse. Kudde och täcke till barnsängen behöver du själv ta med. Reser du med barn (0-3 år) ombeds du ange det i kommentarsfältet vid bokning, eller ringa på +45 56 90 44 44

Buss till Green Solution House
Om ni vill ta bussen till Green Solution House, finns en busshållplats 150 meter från hotellet. Se linjekarta inklusive priser och rabattmöjligheter på www.bat.dk.

Check-in
Ni får tillgång till ert rum från och med 14.00 på ankomstdagen. Om ni skulle önska en tidigare ankomst, är ni välkomna att informera oss om det vid er beställning. Vi kommer till att göra allt vi kan för att tillmötesgå er önskan. Önskar ni ankomma senare än kl.17.00, ber vi er vänligen om att informera oss.

Check-out
På avresedagen ber vi er om att lämna rummet senast kl. 11:00. Det kan finnas möjligheter att senarelägga tidspunken, fråga gärna i receptionen dagen före avresan.

Cykeluthyrning
Ni kan hyra cyklar i receptionen.

Den Bornholmske Diamantspa
Som gäst på Green Solution House får ni 50% rabatt på ingången till det stora spa- och wellnessområdet "Den Bornholmske Diamantspa" på systerhotellet Griffen Spa Hotel, Nordre Kystvej 34, 3700 Rønne. Spa- och wellnessområdet har en åldersgräns på 16 år. Spa-paketet med handduk, badrock och badskor finns i receptionen på Griffen Spa Hotel. Kom ihåg at ta med egna badkläder.

Wellness-behandlingar
Du kan njuta av olika behandlingar på hälsoavdelningen på Griffen Spahotel. Kontakta hotellet på +45 56 90 44 44 för att höra mer om behandlingar och bokning.

Elbilar
Green Solution House har självklart laddstationer till elbilar.  

Frukost
Ett av Bornholms bästa frukostbord står dukat till er från kl. 06:30 till kl. 10:00.
God morgon, varsågod och njut!

Hiss
Det finns hiss till alla våningsplan.

Hundar
Det är tyvärr inte möjligt att ta med hund eller annat husdjur till Hotel GSH.

Internet
Det finns tillgång till gratis trådlöst internet på alla våra rum. Password får ni vid er ankomst. Notera att mottagningen kan variera något beroende på hur många brukare som är uppkopplade. I händelse av att nätförbindelsen inte fungerar optimalt är det inte ett giltigt skäl för ekonomisk kompensation. 

Nyckelkort/Passerkort
Ni får er nyckel i receptionen vid er ankomst.

P-plats
Hotel GSH har en stor parkeringsplats nära hotellet där du kan parkera gratis. Det finns laddstationer för elbilar på parkeringsplatsen omedelbart vid ingången till torget.

Receptionen
Receptionen er öppet mellan 7:00 och 23:00. Utanför denna tid finns en nattportör närvarande.

Restaurant
Restaurangen har tilldelats Det Økologiske Spisemærke i silver. Ni kan boka bord på restaurangen genom att kontakta receptionen eller på:

Web: www.bornholmhotels.dk/hotel-gsh/restaurant-fest/
Mail: book@bornholmhotels.dk
Telefon: + 45 56 90 44 44

Rummen – Utrustning och rökförbud
Det finns tv, radio, telefon, kylskåp och hårtork på rummen. Notera att Hotel GSH är ett rökfritt hotell. Det är därför inte tillåtet att röka inomhus, på hotellets terrasser/balkonger eller inom restaurangområdet utomhus.  

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.