Praktisk info - Hammershuse semesterhus

  • Naturskönt område
  • Nära havet
  • Stor lekplats
  • Studsmatta
  • Nära Hammershus
  • Trevliga semesterhus
kort Sandvig

Praktiske information - Hammershuse

Adress
Langebjergvej 122, Sandvig
3770 Allinge

Telefon-bokning: +45 56 95 85 66
E-post: info@semester-bornholm.se 

Ankomsttid
Du kan komma in i semesterhuset från kl. 15.00 på ankomstdagen. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning".

Avresetid
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterhuset kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Ankomstdag
Under perioden 30 juni - 3 august är det söndag som är ankomst-/avresedag. I andra perioder kan du i princip fritt välja ankomstdag i veckan. I vissa perioder, på grund av de andra bokningarna, kan det dock finnas begränsningar i valet av ankomstdag. I regel behöver du inte heller hyra hela veckor. Det ger dig möjlighet att sätta ihop semestern efter ditt val, precis som du kan välja att resa på de billigaste färjedagarna. De billigaste färjedagarna är vanligtvis måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Bus till Hammershuse
Busshållplatsen ligger 350 meter från Hammershuse. Tidtabellen för bussarna samt översiktkarta över samtliga busslinjer på Bornholm hittar du här: www.bat.dk

Elbilar
Det är tyvärr inte tillåtet att ladda elbilar genom att dra ut strömkablar från semesterhusen, eftersom dets elnät inte är dimensionerat för belastningen från elbilar. Om du har en elbil hänvisar vi dig i stället till att ladda den vid de offentliga laddstationerna i närheten.

Diskhanddukar, toalettpapper med mera
Vid din ankomst finns en diskhandduk, en disktrasa och en startförråd av toalettpapper i ditt semesterhus. Om du behöver mer måste du själv se till att ta med eller köpa det.

Grill
Samtliga semesterhus i Hammershus ägs av privatpersoner, och vissa har valt att ha en grill medan andra inte har det. Vi kan därför inte garantera att det finns en grill vid ditt semesterhus. Om du vill vara helt säker är du välkommen att ta med en egen grill. Kom bara ihåg att ta hänsyn till grannarna. Om du använder en grill som står vid semesterhuset ska du vara uppmärksam på att du själv ska rengöra grillen efter användning.

Handikappförhållanden
Vi rekommenderar inte Hammershuse till rörelsehindrade samt rullstolsanvändare, eftersom lägenheterna är i två plan och området generellt är mycket kuperat.  

Hundar
Alla Hammershuses semesterhus ägs av privatpersoner. Några har valt att tillåta husdjur, medan andra inte gör det. I respektive husbeskrivning kan du läsa om det är tillåtet att ta med husdjur eller inte. Du är också välkommen att ringa på +45 56 95 85 66, om du har några funderingar.

Inköp 
Ni har möjlighet att handla på Netto och SuperBrugsen i Allinge, som är tvillingby till Sandvig. Butikerna ligger ca. 4 kilometer från Hammershuse.

Internet
Der är gratis internet i semesterhusen

Kökutrustning
Hammershuse har alla välutrustade kök. Det finns köksredskap och servis i lägenheten, så ni behöver inte ta med köksutrustning eller liknande.

Parkering
Det är inte möjligt att parkera direkt vid semesterhuset, men det finns gratis parkering på området vid Hammershuse.

Städning
Semester ska vara avkoppling! Därför ser vi till att städa din lägenhet/sommarhus/rum vid ankomst och avresa - så kan du alltid vara säker på att boendet är ordentligt städat när du ankommer, och du slipper arbetet med att städa själv innan du åker. Kostnaden för städningen ingår i hyran, så du behöver inte betala extra för det. Vid din avresa ber vi dig bara se till att inventarierna är på plats, köksutrustningen är diskad, och eventuell sopor har slängts i områdets återvinningsstation.

Rökfria lägenheter
Alla semesterhus på Hammershus är rökfria.

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i lägenheterne. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 246,- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Tvättmaskin
Om ni behöver tvätta finns det gemensamma tvättmöjligheter på Hammershus.

Boka din semester nu
Se fram emot en underbar semester på Hammershus. Boka er semester genom att ange önskat ankomstdatum i bokningsrutan högst upp på sidan eller ring oss nu: +45 56 95 85 66 - så kan ni få bra tips för en härlig semester.

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.