Havhytten - Havhytten

  • Härlig havsutsikt
  • Precis vid stranden
  • Lugnt läge
  • Sommarhus för 6 personer
  • Eftertraktat område
kort Boderne
Matsal med havsutsikt i Havhytten

Matsal med havsutsikt i Havhytten

Havhytten under en vinterdag

Havhytten under en vinterdag

Utsikten från sovrummen i Havhytten

Utsikten från sovrummen i Havhytten

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

Recension från en gäst

Vilket härligt ställe. Trevligt hus som vi verkligen tyckte om. Området är så lugnt och vackert. Vi hade stranden för oss själva vid morgondoppet. Riktigt fin blandning av vilda buskage med massor av fågelliv och en ordentlig (men inte för prydlig) trädgård. Den perfekta kontrasten till lägenhetslivet i Köpenhamn. Barnpaketet var oumbärligt och innehöll precis vad vi behövde.

Erlend - Gäst i Havhytten maj 2022.

Stranden vid Havhytten

Stranden vid Havhytten

Den idylliska hamnen vid Havhytten

Den idylliska hamnen vid Havhytten

Havhytten - Planritning - Ej skalenlig

Havhytten - Planritning - Ej skalenlig

Havhytten - Sommarhus för 6 personer - Havsutsikt

Havhytten är ett vackert och trevligt sommarhus med en fantastisk havsutsikt. Sommarhuset, som ligger precis vid vattnet i det lilla fiskeläget Boderne, är utrustat för 6 personer. Det är sällan en pärla som detta hus blir uthyrt. Njut av ett härligt sommarhus i det idylliska sommarhusområdet Boderne – läs mer om området kring Havhytten här.

Havhytten inkluderar: Entré med ingång till fint badrum samt stort öppet vardagsrum med matplats och kök. Det finns havsutsikt från såväl vardagsrum som matplatsen. Från vardagsrummet finns en utgång till en vacker terrass med trädgårdsmöbler och fantastisk havsutsikt. I entrén finns en trappa upp till första våningen där det finns två sovrum med en dubbelsäng och 4 enkelsängar, som kan sättas ihop till två dubbelsängar. Båda sovrummen har självklart också vacker panoramautsikt över havet.

Havhytten är den tidigare direktörsbostaden som hör till semesterlägenheterna Boderne Nr. 1. Om ni är en större grupp som är på semester tillsammans kan du därför också hyra några av de vackra semesterlägenheterna som ligger i närheten av Havhytten. Se mer om Boderne Nr. 1 här.

Information om Havhytten

* Adress: Boderne 1A, Boderne, 3720 Åkirkeby
* Husstorlek: 105 m2
* Tomtstorlek: 1 486 m2 (men med tillgång till över 2 000 m2 extra tomtyta)
* Internet: Ja
* Husdjur: Ja, det är tillåtet att ta med hund eller katt till Havhytten. En extra avgift på SEK 538,- tillkommer på grund av den extra rengöring som blir nödvändig om du tar med din hund/katt.
* Vitvaror: Kykskåp med frys, diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, kaffebryggare och vattenkokare
* Avstånd till strand: 150 meter
* Avstånd till restaurang: 150 meter till café. Restaurang 6 km.
* Tillgång för rörelsehindrade: Nej, Havhytten passar inte rörelsehindrade eftersom huset har en trappa upp till sovrummen. 
* Inkluderat i priset: Rengöring vid ankomst/avresa samt elförbrukning är inkluderat i hyrespriset. 
* Ankomstdag:
* 1/5 till 30/6: Valfri ankomstdag och du behöver inte hyra Havhytten hela veckor. Du kan också boka minisemester på ex 3-4 nätter.
* 1/7 till 8/7: Ankomst- och avresedag är fredag
* 9/7 till 28/8: Ankomst- och avresedag är söndag
* 29/8 till 31/10: Valfri ankomstdag och du behöver inte hyra Havhytten hela veckor. Du kan också boka minisemester på ex 3-4 nätter.

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. På Havhytten kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 454:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

Priser och bokning

Se priser för Havhytten genom att trycka på prislistan. Du kan också efterfråga priser inklusive färjeöverfart – samt se lediga perioder – genom att använda bokningsformuläret överst på sidan. Du är också alltid mycket välkommen att ringa till oss alla veckans dagar: +45 56 95 85 66. Beställ din vistelse nu, så kan du redan idag börja se fram emot härliga semesterdagar.

Vardagsrum med havsutsikt i Havhytten

Vardagsrum med havsutsikt i Havhytten

Masterbedroom i Havhytten

Masterbedroom i Havhytten

Köket i Havhytten

Köket i Havhytten

Havhyttens sovrum nr. 2, med totalt 4 sängplatser

Havhyttens sovrum nr. 2, med totalt 4 sängplatser

I kikaren kan du se båtarna segla förbi på horisonten

I kikaren kan du se båtarna segla förbi på horisonten

Terrassen i Havhytten under en vinterdag

Terrassen i Havhytten under en vinterdag

Njut av den vackra naturen

Njut av den vackra naturen

Havhytten - Badrum

Havhytten - Badrum

Utsikten är fantastisk

Utsikten är fantastisk

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.