Praktisk info - Havhytten

  • Härlig havsutsikt
  • Precis vid stranden
  • Lugnt läge
  • Sommarhus för 6 personer
  • Eftertraktat område
kort Boderne

Praktisk information om Havhytten

Adress
Boderne 1A, Boderne
3720 Åkirkeby

Telefonbokning: +45 56 95 85 66
Mail: info@semester-bornholm.se

Ankomsttid
Du kan komma in i sommarhuset från kl. 16.00 på ankomstdagen. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning".

Avresetid
På avresedagen ber vi dig vänligast att lämna sommarhuset senast kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Ankomstdag
* Ankomstdag:
* 1/5 till 30/6: Valfri ankomstdag och du behöver inte hyra Havhytten hela veckor. Du kan också boka minisemester på ex 3-4 nätter.
* 1/7 till 8/7: Ankomst- och avresedag är fredag
* 9/7 till 28/8: Ankomst- och avresedag är söndag
* 29/8 till 31/10: Valfri ankomstdag och du behöver inte hyra Havhytten hela veckor. Du kan också boka minisemester på ex 3-4 nätter.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning.

Betalningsvillkor
Vi ber dig vänligast att betala in en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att du har mottagit vår bekräftelse på din bokning. Resterande belopp ska betalas in senast 45 dagar innan din ankomst. Om du gör din beställning mindre än 45 dagar innan din ankomst ber vi dig att betala dagen efter att du har mottagit vår bekräftelse på din beställning.  

Buss till Havhytten
Busshållplatsen på Boderne ligger cirka 500 meter från Havhytten. Tidtabeller för bussarna samt översiktskarta över samtliga bussnät på Bornholm hittar du här: www.bat.dk

Cyklar
Du kan låna gratis cyklar som gäst i Havhytten. Cyklarna står 50 meter från sommarhuset. Kom bara ihåg att själv ta med cykelhjälm samt eventuella cykellyktor om du vill cykla under kvällstid.

Disktrasor, toalettpapper med mera
Vid din ankomst finns en disktrasa, diskhandduk och toalettpapper för de första dagarna i sommarhuset. Om du har behov av mer behöver du själv se till att ta med/köpa detta. 

Elbilar
Det är tyvärr inte tillåtet att ladda elbilar genom att dra ut strömkablar från Havhytten,  eftersom semesterhusets elnät inte är dimensionerat för belastningen från elbilar. Om du har en elbil hänvisar vi dig i stället till att ladda den vid de offentliga laddstationerna i närheten.

Elförbrukning
El-, värme- och vattenförbrukning är inkluderad i hyrespriset. 

Grill
Det finns tillgång till en gemensam grill i Havhytten, som du fritt kan utnyttja. Kom bara ihåg att rengöra grillen efter användning.

Handikappförhållanden
Havhytten passar inte som semesterbostad för dig som är rörelsehindrad, eftersom sovrummen är belägna på andra våningen. Kontakta oss vänligen på telefon +45 56 95 85 66 för råd och vägledning.

Hund
Du kan ta med din hund till Havhytten. Om du vill ta med din fyrbenta vän ber vi dig att informera oss om det vid din bokning av sommarhuset. På grund av den extra rengöring som krävs kostar det SEK 538:- att ta med din hund. Om du tar med 3 eller fler hundar är avgiften SEK 1 076:-. Priset gäller för hela vistelsen. Det är lätt för dig att ta med din hund till Bornholm – också om du reser via Sverige. Du behöver bara komma ihåg att uppfylla den svenska tullmyndighetens krav. Normalt är reglerna för införsel av djur till Sverige restriktiva. Dock är reglerna mycket enkla när du ”endast” är på genomresa till Bornholm. Läs eventuellt mer här: Hund/katt till Bornholm

Inköp
Närmaste inköpsmöjligheter finns i Super Brugsen i Åkirkeby, som ligger cirka 6 km från sommarhuset.

Internet
Det finns en gratis trådlös internetuppkoppling i Havhytten. Signalstyrkan kan påverkas av antalet användare. Om du ska använda internetuppkopplingen i arbetssyfte rekommenderar vi därför att du tar med eget mobilt bredband. Om nätet inte fungerar optimalt är detta inte någon anledning till ekonomisk kompensation. Koden till internet hittar du i sommarhuset.

Nyckelutlämning
När vi skickar dig bekräftelsen på din bokning informerar vi dig också om när du får nyckeln till Havhytten. Det fungerar smidigt, och det är inget problem om du kommer sent på kvällen.

Parkeringsplats
Havhytten har en egen låst parkeringsplats.

Rengöring
På semestern ska man ta det lugnt! Därför ser vi till att rengöra sommarhuset vid ankomst och avresa, så att du alltid är säker på att sommarhuset är ordentligt rengjort vid din ankomst, och du själv slipper att göra rent innan din avresa. När du beställer via oss är rengöringen alltid inkluderad i priset. Du ska därför inte betala extra för rengöringen. Vid din avresa ber vi dig därför endast att se till att möblerna står på plats, att disken är rengjord och att eventuellt avfall har lämnats i områdets miljöstation.

Täcken/sängkläder
Det finns täcken och huvudkuddar i sommarhuset. Sängkläder och handdukar är därför det enda du själv behöver ta med. Alternativt kan du hyra ett paket bestående av lakan, örngott och påslakan samt en stor och en liten handduk för SEK 258:- per person. Kom gärna ihåg att förbeställa på +45 56 95 85 66 om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Boka din semester nu
Boka din semester på Havhytten genom att ange ditt önskade ankomstdatum i bokningsrutan högst upp på sidan – eller ring till oss nu på +45 56 95 85 66, så ger vi dig bra tips inför härliga semesterdagar på Bornholm.

Njut av idylliska Boderne

Njut av idylliska Boderne

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa
Stranden i Boderne ligger precis vid Havhytten

Stranden i Boderne ligger precis vid Havhytten

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. 

Måndag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lördag - Söndag: Tillgång till jourtelefon
Vi svarar på telefonen under öppettiderna, men om du har akut behov av hjälp kan du alltid nå vår jourtelefon.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.