Rø Golfhus - Rø Golfhus

  • Lugnt läge
  • Vackert naturområde
  • Nära golfbana
  • Fina semesterhus
kort
Rø Golfhus - Stor härlig terrass

Rø Golfhus - Stor härlig terrass

Rø Golfhus - Ett mysigt loft till barn eller barnbarn

Rø Golfhus - Ett mysigt loft till barn eller barnbarn

Rø Golfhus - Vardagsrum och matsal

Rø Golfhus - Vardagsrum och matsal

Klicka för pris och lediga perioder

Rø Golfhus: Semesterhus för 4 personer
När vill du resa
Rø Golfhus - Kök

Rø Golfhus - Kök

Rø Golfhus - Kök

Rø Golfhus - Kök

Rø Golfhus

Rø Golfhus

Rø Golfhus - Planritning - Ej skalenlig

Rø Golfhus - Planritning - Ej skalenlig

Rø Golfhus - Semesterhus för 4 personer – Golfsemester

Rø Golfhus är ett trevligt och ljust semesterhus som är naturskönt beläget precis vid Rø Golfbana, som är en av Danmarks finaste och bästa golfanläggningar. Har du intresse för golf är Rø Golfhus ett givet val – här kan du nämligen njuta av härliga dagar på golfbanan med utsikt över både granskog, lövskog, klippor och hav.

Förutom golfbanor finns det även trevliga cykelrutter och andra vackra naturupplevelser i närheten. Du hittar både Rø Plantage, Borgedalssøen och Helligdomsklipperne på kort avstånd från huset. Läs mer om området kring Rø Golfhus här.

Rø Golfhus har stora fönsterpartier som ger semesterhuset ett härligt ljus, och trevliga gemensamma ytor. Från terrassen, som är utrustad med trädgårdsmöbler och grill, kan ni njuta av solen under större delen av dagen med utsikt över det trevliga semesterområdet. Husets planlösning gör det också idealiskt om du reser med vänner, större barn eller mor- och farföräldrar. Förutom loftet har ni nämligen tillgång till både ett sovrum och ett mysigt annex som ni når via terrassen. Därmed finns det plats för er alla.

Rø Golfhus är inrett som följer: Ingång vid terrassen till ett stort gemensamt rum med vardagsrum och matsal samt öppen ingång till ett välutrustat kök. Från köket har du tillgång till ett fint badrum med toalett, golvvärme och duschkabin. Från vardagsrummet når du ett loft och ett separat sovrum med två enkelsängar som kan sättas ihop till en dubbelsäng. Via terrassen har du också tillgång till ett mysigt annex med kylskåp och två enkelsängar.

Information om Rø Golfhus

* Adress: Rø Skolevej - Golfhus nr. 4, Rø, 3730 Gudhjem
* Husstorlek: 55 m2
* Internet: Ja, det finns gratis trådlöst internet.
* Husdjur: Nej, det är tyvärr inte tillåtet att ta med hund eller katt till Rø Golfhus.
* Vitvaror: Kylskåp med frys, diskmaskin, tvättmaskin, kaffebryggare och vattenkokare
* Tvättmöjligheter: Det finns en tvättmaskin i semesterhuset som du kan använda utan kostnad.
* Avstånd till strand: 7,5 km till sandstrand (1,5 km till klippkust)
* Avstånd till restaurang: 6,5 km (Gudhjem).
* Avstånd till golfbana: 500 meter.
* Lämpligt för rörelsehindrade: Ja, Rø Golfhus är lämpligt för rörelsehindrade om steget upp till terrassen inte orsakar några problem.
* Inkluderat i priset: Städning vid ankomst/avresa samt elförbrukning är inkluderad i ditt hyrespris.
* Ankomstdag: Under perioden 1 juli - 14 augusti är lördag ankomst-/avresedag. Under övriga perioder kan du som utgångspunkt fritt välja ankomstdag under veckan. Under några perioder kan det av hänsyn till övriga bokningar på Rø Golfhus dock finnas begränsningar gällande val av ankomstdag. Du behöver inte heller hyra under hela veckor. Det ger dig möjlighet att planera semestern helt utifrån dina egna önskemål, samt att resa under de dagar då färjebiljetterna är som billigast. Det är i regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.
* Ankomst- och avresetidpunkt: Du får tillgång till semesterhuset från klockan 16.00 på ankomstdagen. På avresedagen ber vi dig att lämna semesterhuset senast klockan 10.00, så att vi kan hinna städa det innan nya gäster anländer.

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. Ved Rø Golfhus kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 454:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

Boka din semester i Rø Golfhus nu

Se priserna för Rø Golfhus genom att klicka på prislistan. Du kan också få tillgång till priser inklusive färja - samt se lediga datum - genom att använda frågformuläret högst upp på sidan. Du är givetvis också alltid välkommen att ringa oss på +45 56 95 85 66, alla dagar i veckan.

Vi hoppas att du hittade vad du sökte. Se alla semesterhus och sommarhus på Bornholm.

Rø Golfhus - Annex

Rø Golfhus - Annex

Rø Golfhus - Annex

Rø Golfhus - Annex

Rø Golfhus - Vardagsrum och matsal

Rø Golfhus - Vardagsrum och matsal

Rø Golfhus - Vardagsrum och matsal

Rø Golfhus - Vardagsrum och matsal

Rø Golfhus - Badrum

Rø Golfhus - Badrum

Rø Golfhus - Badrum med duschkabin

Rø Golfhus - Badrum med duschkabin

Rø Golfbana är en av Danmarks finaste

Rø Golfbana är en av Danmarks finaste

Borgedalssøen nära Rø Golfhus

Borgedalssøen nära Rø Golfhus

Besök Gudhjem och ta Christiansøfarten till  Christiansø

Besök Gudhjem och ta Christiansøfarten till Christiansø

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.