Praktisk info - Sandkås Seaview

  • Badstrand
  • Fina lägenheter
  • Perfekt läge
  • Havsutsikt
  • Nära stranden
  • Trevlig terass
kort Sandkås

Praktisk information om Sandkås Seaview

Adress
Sandkås Seaview
Klinteløkken 7-9, Sandkås
3770 Allinge

Telefon: +45 56 95 85 66

Ankomsttid och avresetid
Du kan komma in i semesterlägenheten från kl. 15.00 på ankomstdagen. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning". På avresedagen ber vi dig vänligast att lämna semesterlägenheten senast kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Ankomstdag
Som utgångspunkt kan du fritt välja ankomstdag under veckan. Under vissa perioder kan det av hänsyn till övriga bokningar på Sandkås Seaview dock vara begränsade val gällande ankomstdag. Du behöver som utgångspunkt inte heller hyra hela veckor.Det ger dig möjlighet att planera semestern helt utifrån dina egna önskemål, och du kan även välja att resa på de dagar då färjebiljetterna är som billigast. Det är i regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Allergivänliga semesterlägenheter
Alla semesterlägenheter på Sandkås Seaview är rökfria och husdjursfria. Eventuell allergi mot dun är inte heller något problem, eftersom våra täcken och huvudkuddar inte innehåller dun.  

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning. Du ska hämta baby-paketet i receptionen vid din ankomst, samt vi ber dig att returnera utrustningen till receptionen vid din avresa.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att ni har mottagit bekräftelsen från oss.

Buss på Bornholm
Busshållplatsen ligger 260 meter från Sandkås Seaview. Tidtabellen för bussarna samt översiktkarta över samtliga busslinjer på Bornholm hittar du här: www.bat.dk

Grill
Alla semesterlägenheter på Sandkås Seaview har egen grill på terrassen, som ni fritt kan använda. Kom bara ihåg att ta hänsyn till grannarna när ni grillar. Var uppmärksam på att ni själva måste rengöra grillen efter användning.  

Handikappförhållanden
Semesterlägenheterna är tyvärr inte anpassade för rullstolsburna. Däremot ligger alla lägenheter för 4-6 personer på bottenplan, som kan nås via en ramp till höger om byggnaden, så att du inte behöver bekymra dig över några trappor. Var uppmärksam på att hela utomhusområdet kring Sandkås Seaview inte är asfalterat – det finns därmed en del grusstigar. Meddela oss vänligen om du kommer med rullstol – så gör vi vårt yttersta för att hitta bästa möjliga semesterlägenhet till dig.

Hundar
Det är tyvärr inte möjligt att ta med hund eller annat husdjur till Sandkås Seaview. Reser du med hund eller annat husdjur kan du kika på denna sida för att få inspiration till var du kan bo i stället.

Inköp
Sandkås Seaview ligger mitt emellan byarna Tejn och Allinge, som båda har goda inköpsmöjligheter: Dagli'brugsen i Tejn ligger 2,4 kilometer från Sandkås Seaview, och i hamnen i Allinge (2,5 kilometer från Sandkås Seaview) hittar du SuperBrugsen och Netto.

Kökshanddukar, toalettpapper med mera
Vid er ankomst finns en kökshandduk, disktrasa och toalettpapper för de första dagarna i er semesterlägenhet. Om ni behöver mer än så ber vi er att själva.

Köksutrustning
Alla semesterlägenheter på Sandkås Seaview har fina och välutrustade kök. Du behöver därför inte ta med någon köksutrustning.

Nyckelutlämning
Nyckelutlämningen sker i receptionen på närliggande semesterbostaden Klintely, som ligger 2 minuters promenad från Sandkås Seaview. Tillsammans med bekräftelsen på din bokning informerar vi dig om hur du får nyckeln till din semesterlägenhet. Det fungerar smidigt, oavsett när på dygnet du kommer.

Parkering
Du kan parkera gratis vid Sandkås Seaview. Semesterlägenheterna ligger 20 meter från parkeringsplatsen.

Rengöring
På semestern ska man ha ledigt! Därför ser vi till att städa din semesterlägenhet vid ankomst och avresa – då är du alltid säker på att lägenheten är ordentligt städad vid ankomst, och du slipper att städa själv innan din avresa. Städavgiften ingår i priset. Du behöver därför inte betala något extra för städningen. Vid din avresa ber vi dig därför att helt enkelt se till att eventuellt avfall läggs i soppåsen, samt att det är diskat i köket. På Sandkås Seaview tänker även städpersonalen på miljön. Alla rengöringsmedel är därför Svanenmärkta/miljövänliga.

Sängen, kuddar och sänglinne
Det finns täcken och huvudkuddar i alla semesterlägenheter. Sänglinne och handdukar är därför det enda som ni själv behöver ta med. Alternativt kan ni hyra det i receptionen på närliggande semesterbostaden Klintely, som ligger 2 minuters promenad från Sandkås Seaview. Priset för ett set bestående av lakan, påslakan och örngott samt stor och liten handduk är SEK 258:- per person. Kom gärna ihåg att förbeställa genom att maila till oss på info@semester-bornholm.se.

Strykjärn
Du kan låna strykjärn och strykbräda i receptionen på närliggande semesterbostaden Klintely, som ligger 2 minuters promenad från Sandkås Seaview – självklart utan kostnad.

Telefonnummer
Alla frågor gällande bokningar: +45 56 95 85 66

Tvätt
Det finns tyvärr ingen tvättmaskin på Sandkås Seaview, men om ni behöver tvätta kläder under er semester är ni välkomna till närliggande semesterbostaden Storløkke Feriepark, där ni kan tvätta för 50 DKK per maskin. Adressen till Storløkke Feriepark är Genvej 4-6, 3770 Allinge. 

Boka nu - så kan du redan i dag börja se fram emot semestern  
Boka din semester på Sandkås Seaview genom att uppge ditt önskade ankomstdatum i bokningsrutan överst på sidan – eller ring till oss nu på +45 56 95 85 66, så ger vi dig gärna bra tips inför härliga semesterdagar på Bornholm.

 

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.