Praktisk info - Sandvig Søpark

  • Naturlegeplads
  • Petanquebane
  • Badstrand
  • Nybyggda lägenheter
  • Idylliskt naturområde
  • Två terrasser
kort Sandvig

Sandvig Søpark - Praktisk Information

Adress
Sandvig Søpark
Hammershusvej 70, Sandvig
3770 Allinge

Telefon: +45 56 95 85 66
Mail: info@semester-bornholm.se

Ankomstdagar
Man kan ankomma och avresa valfri veckodag - det är alltså inga fasta ankomstdagar, och man behöver i princip inte hyra hela veckor. Det ger dig möjlighet att sammansätta semestern efter egna önskemål, liksom att resa de dagar färjan är billigast. De billigaste färjedagarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterlägenheten från kl. 15.00. Läs eventuellt mer under punkten  "Nyckelutlämning", om du ankommer sent.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterlägenheten kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Allergivänliga lägenheter
Alla lägenheterna i Sandvig Søpark är rökfria. Om man är allergisk mot husdjur, kan man välja en lägenhet, som är husdjursfri. Meddela oss detta i samband med din bokning, så reserverar vi en allergivänlig lägenhet åt er. Eventuella allergier mot dun är inte heller något problem, eftersom våra täcken och kuddar inte innehåller dun.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25% av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Boka flera lägenheter samtidigt
Om du önskar boka flera lägenheter samtidigt, görs endast en vanlig bokning av en lägenhet - men notera i kommentarfältet i bokningsformuläret hur många lägenheter du vill boka. Sedan gör vi en manuell hantering av bokningen - och vi bemödar oss givetvis för att se till att lägenheterna ligger så nära varandra som möjligt.

Buss till Sandvig Søpark
Om ni vill ta bussen till Sandvig Søpark, finns en busshållplats 650 meter från Sandvig Søpark. Se linjekarta inklusive priser och rabattmöjligheter på www.bat.dk.

Elbilar
Det är tyvärr inte tillåtet att ladda elbilar genom att dra ut strömkablar från semesterlägenheten, eftersom resortens elnät inte är dimensionerat för belastningen från elbilar. Om du har en elbil hänvisar vi dig i stället till att ladda den vid de offentliga laddstationerna i närheten.

Grill
Alla semesterlägenheter har en grill som du kan låna utan kostnad. Var uppmärksam på att du själv behöver rengöra grillen efter användning.

Handikappanpassning
Semesterlägenheterna är inte speciellt handikappanpassade, men alla semesterlägenheterna ligger på bottenvåning och dörrarna har tillräcklig dörrbredd för att passa till en vanlig rullstol. Badrummen är dock mindre handikappvänliga, eftersom det är begränsat utrymme för att vända med en rullstol. Vänligen meddela oss, om du medbringar rullstol - så gör vi vårt yttersta för att finna bästa möjliga lägenhet till dig.

Hundar/katter
Hundar och katter är välkomna i vissa av lägenheterna i Sandvig Søpark. Informera oss vid bokningen om du önskar ta med en hund/katt. På grund av den extra städning som krävs från vår sida, kostar det SEK 538:- att ta med sig hunden/katten. Medbringar man fler än 2 husdjur är priset SEK 1 076:-. Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm. Vi har varje år många gäster, som tar med sig sin hund eller katt till Bornholm. Det är enkelt - tänk bara på att de svenska tullmyndigheternas krav måste vara uppfyllda. Normalt är reglerna för införsel av djur till Sverige restriktiva.

Inköp 
I har möjlighet at göra inköp i Netto och SuperBrugsen i Allinge, som ligger i förlängningen av Sandvig, ca. 2,5 kilometer från semesterlägenheten.

Internet
Der är trådlöst internet i alla semesterlägenheterna i Sandvig Søpark. Styrkan kan dock variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om du skall använda internetförbindelsen evt. jobbrellaterat, så rekommenderar vi att du medbringar eget mobilt bredband. Om internetförbindelsen inte fungerar optimalt, så är det inte grundlag för ekonomisk ersättning.

Köksutrustning
Semesterlägenheterna i Sandvig Søpark har alla ett bra och välutrustat kök.

Nyckelutlämning
När vi skickar din bekräftelse informerar vi dig också om hur du får nyckeln till din semesterlägenhet. Det är en enkel process - och det är inga problem om du anländer sent på natten.

Parkering
Det är gratis parkering vid Sandvig Søpark.

Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa lägenheten före din ankomst och efter din avresa - på så sätt kan du alltid vara säker på att lägenheten är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa före hemresan. Betalningen för städningen ingår i priset - du behöver alltså inte betala extra för städningen. Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt diska efter dig.

Strykjärn
Du kan låna strykjärn och strykbräda gratis. Strykjärn och strykbräda är placerat i tvättstugan, till vilken era nycklar passar.

Rökfria lägenheter
Alla semesterlägenheter är rökfria.

Tvättmaskin och torktumlare
Om du behöver tvätta, kan du gratis låna tvättmaskin och torktumlare i Sandvig Søpark. Nyckeln till lägenheten passar också till tvättstugan.

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 258:- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Boka din semester nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.