Praktisk information - Strandløkken

  • Nära stranden
  • Rätt vid skogen
  • Nära stadslivet
  • Nära restauranger
  • Vackra semesterhuse
kort Rønne

Strandløkken

Adress
Strandløkken
Strandvejen 79
3700 Rønne

Telefon: +45 56 95 85 66

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterhuset från kl. 15.00. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning".

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligast att lämna semesterlägenheten senast kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Ankomstdagar
Du kan anlända och avresa den veckodag som passar bäst - vi har alltså inga fasta ankomstdagar, och som utgångspunkt behöver du heller inte hyra ett bestämt antal dagar. Det ger dig optimal möjlighet att utforma semestern efter egna önskemål och även att välja de billigaste färjeavgångarna. De billigaste färjedagarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar. 

Allergianpassade lägenheter
Alla semesterhus är rökfria. Om du är allergisk mot pälsdjur, kan du välja en lägenhet, som är husdjursfri. Informera oss vänligen om detta i samband med bokning, så reserverar vi en allergianpassad semesterhus till dig. Eventuell dunallergi är inte heller något problem, eftersom våra täcken och kuddar inte innehåller dun.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning.

Boka flera hus samtidigt
Om du vill boka flera hus samtidigt, gör du bara en vanlig bokning av semesterhuset via internet - men notera i kommentarfältet på bokningsformuläret, hur många hus som du önskar boka, så hanterar vi din bokning manuellt - och vi bemödar oss givetvis om att placera husen så nära varandra som möjligt.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25% av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Buss till Boderne Nr.1
Busshållplatsen, som förbinder dig till Bornholms omfattande nätverk av busslinjer, ligger bara 200 meter från Strandløkken. Tidsplanen för busslinjerna och översiktskartor över alla busslinjer på Bornholm hittar du här: https://www.bat.dk/.

Gratis lånecyklar
Du kan låna cyklar på Strandløkken gratis. Orten har därmed ett antal cyklar som du kan låna gratis - och Bornholms stora nätverk av trevliga cykelvägar startar bara 200 meter från Strandløkken.

Handikappanpassning
Strandlokkens fritidshus har inga speciella handikappanläggningar, fritidshusen har dörrar med tillräcklig dörrbredd för rullstolar, och det finns inga steg i stugan. Badrummet har också tillräckligt med utrymme för att en vanlig rullstol kan vändas.

Hundar/Katter
Hundar och katter är välkomna i Strandløkken. En del av våra hus er förbehållna gäster med hundar eller katter. Vi ber dig vänligen upplysa vid bokning om du önskar medbringa hund/katt . På grund av de extra städning som krävs kostar det dig SEK 538:- att ta din hund/katt med. Medbringar du 3 eller fler hundar/katter är riset SEK 1 076:-. Priset gäller för hela uppehållet. Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm

Vi har varje år många gäster, som tar deras hund eller katt med till Bornholm. Det är lätt - du skall endast komma ihåg att de svenska tullmyndigheternas krav skall vara uppfyllda.

Inköp
Om du går eller tar cykeln finns det cirka 800 meter till Coop 365 där du kan handla. Om du vill ta bilen är det cirka 1 200 meter.

Internet
Gratis Wi-Fi finns i alla hus på Strandløkken. Sändningseffekten kan variera beroende på antalet samtidiga användare. Därför rekommenderar vi, om du ska använda Internet-anslutningen för jobbfrågor,
att du tar med dig ditt eget mobila bredband. Om nätverket inte fungerar optimalt ger det inte grund för ekonomisk kompensation.

Köksutrustning
Semesterhusen i Strandløkken har ett välutrustad kök. Du behöver därför inte medbringa köksservis eller liknande.

Minigolf
Strandløkken har en trevlig minigolfbana som du kan använda gratis.

Nyckelutlämning
Du kommer att få nyckeln till semesterhuset i receptionen på Hotel GSH, Strandvejen 79, 3700 Rønne. Receptionen är öppen från 07:00 till 23:00. Utanför denna tid är en nattportör närvarande.

Parkering
Gratis parkering finns på Strandløkken. Fritidshusen ligger 10-100 meter från parkeringsplatsen. Om du vill ha en speciell plats för ditt semesterhus, vänligen meddela oss när du bokar din semester. Där
är laddningsstationer för elbilar på parkeringsplatsen.

Städning
Semester skall vara semester! Därför ansvarar vi för att städa ditt hus både före din ankomst och efter din avresa - på så sätt är du alltid säker på att det är ordentligt städat när du kommer och slipper besväret när du reser. Betalingen för städningen är inkluderat i priset. Du behöver alltså inte betala extra för städningen. Allt du behöver göra vid avresan är att slänga evt. sopor samt diska efter dig. Till städningen används Svanenmärkta/miljövänliga produkter.

Strykjärn
Du kan låna strykjärn och strykbräda i förrådet - och det är naturligvis gratis.

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 258:- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Tvättmaskin och Torktumlare
Om du behöver tvätta, har du möjlighet att låna vår tvättmaskin och torktumlare, gratis.

Diskdukar, toalettpapper och mer
När du anländer finns det en kökshandduk, diskduk samt ett lager toalettpapper och kökshandduk i ditt semesterhus. Om du behöver mer, se till att du tar med / köper detta själv.

Boka din semester nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.