Strandvejen i Rønne - 14-personershus - Strandvejshuset - Sommarhus för 14 personer

  • Härligt sommarhus
  • Vackert naturområde
  • Fin inredning
  • 14-personershus
  • Nära stranden
  • Nära centrum
  • Nybyggt sommarhus
kort Rønne

Stort luxuöst sommarhus nära skog, strand och centrala Rønne

Se fram emot att bo i detta trevliga sommarhus för 14 personer. Det ligger på Strandvejen i Rønne, som är en av Bornholms mest eftertraktade adresser. Strandvejshuset är ett stort och luxuöst sommarhus, nära både skog, strand och stadsliv. Inomhus ger huset ett snyggt och modernt intryck, och det finns gott om plats tack vare 7 sovrum och 3 badrum. Utomhus erbjuder huset två mysiga terrasser, så att ni kan njuta av såväl morgon- som kvällssol. När du semestrar i Strandvejshuset bor du endast 200 meter från skogen och 300 meter från stranden, vilket ger dig goda möjligheter till härliga naturupplevelser. Strandvejshuset är ett unikt sommarhus i en kvalitetsklass som normalt inte hyrs ut.

Strandvejshuset - Vackert kök-matsal

Strandvejshuset - Vackert kök-matsal

Strandvejshuset - Kök

Strandvejshuset - Kök

Strandvejshuset - Terrass på 1. sal

Strandvejshuset - Terrass på 1. sal

Klicka för pris och lediga perioder

Strandvejshuset: Sommarhus - 14 personer
När vill du resa
Strandvejshuset - Biljardbord

Strandvejshuset - Biljardbord

Strandvejshuset - Vardagsrummet på 1. sal

Strandvejshuset - Vardagsrummet på 1. sal

Strandvejshuset - Hall

Strandvejshuset - Hall

Strandvejshuset - biljardbord i vardagsrummet

Strandvejshuset - biljardbord i vardagsrummet

Strandvejshuset - Planritning - Ej skalenlig

Strandvejshuset - Planritning - Ej skalenlig

Unikt och luxuöst sommarhus på Bornholm

Strandvejshuset är ett fantastiskt sommarhus på 343 kvadratmeter, och kommer att inredas så att det finns gott om plats för 14 personer. Strax ovanför huset finns både skogen och en vacker sandstrand, och går du åt höger kommer du in till centrala Rønne där du hittar flera restauranger, caféer samt goda shopping- och inköpsmöjligheter.

Se fram emot en härlig semester i det snygga arkitektritade huset. Strandvejshuset erbjuder bland annat 7 trevliga sovrum, 3 badrum, ett stort kök med matplats till er alla, ett trevligt vardagsrum- och soffavdelning, biljardbord, och inte minst två härliga terrasser där hela familjen kan samlas.

När du hyr Strandvejshuset är städning vid ankomst/avresa samt el-, vatten- och värmeförbrukning inkluderad i hyrespriset. Därmed undgår du de dyra extraräkningar som kan uppkomma hos andra uthyrningsbyråer, samtidigt som du slipper besväret med att själv städa. Strandvejshuset är i övrigt ett lågenergihus, så att du med gott samvete kan tillbriga en härlig semester på Bornholm.

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. I Strandvejshuset kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 454:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

Strandvejshuset - Sommarhus Rønne - Information

* Antal sovrum: Det finns 3 sovrum med dubbelsäng på bottenplan (6 sovplatser), och 4 sovrum med dubbelsäng på andra våningen (8 sovplatser). 
* Antal badrum: Det finns både 1 badrum på bottenplan och 2 badrum på andra våningen. Alla har duschkabin, toalett och golvvärme.
* Terrass: Ja, det finns 2 terrasser både på bottenplan och på andra våningen. Alla är utrustade med trädgårdsmöbler. 
* Grill: Det finns en gasolgrill vid en av terrasserna.
* Vitvaror: Keramiska spisplattor, 2 ugnar, mikrovågsugn, diskmaskin, kylskåp och frysar. 
* Tvättmöjligheter: Ja, Strandvejshuset har både tvättmaskin och torktumlare.
* Internet: Ja, Strandvejshuset har gratis internet.
* Sommarhusets storlek: 343 m2.
* Avstånd till stranden: 350 meter till Galløkken Strand.
* Avstånd till restauranger: 300 meter (Restaurant FB, Fredensborg Badehotel) och 1,4 km till centrum med fler restauranger. 
* Husdjur: Nej, du får tyvärr inte ta med din hund eller katt till  Strandvejshuset.
* Rökning: Alla rum i Strandvejshuset är rökfria.
* Ankomstdag: Under perioden 2 juli - 13 augusti är söndag ankomst-/avresedag. Under övriga perioder kan det av hänsyn till övriga bokningar på Strandvejshuset dock finnas begränsningar gällande val av ankomstdag. Utanför perioden 2 juli – 13 augusti behöver du som utgångspunkt inte hyra hela veckor, så att du t.ex. kan ta en minisemester på 3-5 nätter. Det ger dig möjlighet att planera semestern helt utifrån dina egna önskemål, och chansen att resa på de dagar då färjebiljetterna är som billigast. Det är i regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.
* Ankomst- och avresetidpunkt: Du får tillgång till sommarhuset från klockan 15.00 på ankomstdagen. På avresedagen ber vi dig att lämna sommarhuset senast klockan 10.00, så att vi kan få det städat inför de nya gästernas ankomst.
* Städning samt vatten- och elförbrukning: Såväl städning vid ankomst och avresa samt vatten- och elförbrukning är inkluderad i hyrespriset. 

Boka din semester i Strandvejshuset nu

Se priserna för Strandvejshuset genom att klicka på prislistan. Du kan också få tillgång till priser inklusive färja - samt se lediga datum - genom att använda frågformuläret högst upp på sidan. Du är givetvis också alltid välkommen att ringa oss på +45 56 95 85 66, alla dagar i veckan.

Vi hoppas att du hittade vad du sökte. Se alla semesterhus och sommarhus på Bornholm.

Galløkken Strand ligger nära Strandvejshuset

Galløkken Strand ligger nära Strandvejshuset

Njut av en mysig promenad i de gamla delarna av Rønne

Njut av en mysig promenad i de gamla delarna av Rønne

Galløkken Strand

Galløkken Strand

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. 

Måndag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lördag - Söndag: Tillgång till jourtelefon
Vi svarar på telefonen under öppettiderna, men om du har akut behov av hjälp kan du alltid nå vår jourtelefon.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.