I området - Balka semesterlägenheter

  • Bra läge
  • Stranden i närheten
  • Rökeri
  • Familjevänligt
  • Trevligt hamnliv
kort Snogebæk-Balka
Sørens Værtshus

Sørens Værtshus

Dueodde

Dueodde

Skön semester i Snogebæk
Snogebæk, som ligger mellan Balka och Dueodde är ett fiskerläge på Bornholm östkust. Det är häromkring, ni finner Bornholms flottaste och mest barnvänliga stränder.

Men Snogebæk är inte bara skön strandsemester. Det lilla fiskerläget bjuder också på en hel rad av spännande caféer och restauranger. Vid hamnen ligger den välkända café "Sørens". Här bjuds det ofta på livemusik och stämningen är fantastisk. Publiken är en skön blandning av barn, ungdomar och vuxna, så det är ett ställe där hela familjen kan trivas. Barnen blir kanske mest imponerade av att de kan få lov att ta en gung-tur i den gamla räddningsbåten som hänger ner från caféets tak.

Upplev Snogebæk Hamn
Gå en tur längs hamnen och snacka med de lokala fiskarna. Deras historier är nog inte alltid sanna, men de är klart underhållande! Om ni har tagit era fiskespön med kanske ni kan fånga en fisk till middagen från hamnpiren – alternativet är att ”fuska” lite och köpa några läckra färska fiskar med hem till grillen i fiskebutiken.

Om ditt kontokort behöver motioneras rekommenderar vi gärna ett besök i Bülow's designbutik, där du kan finna massor av frestelser i form av läckra kläder och  inredningsdetaljer..

Goda möjligheter för cykelutflykter
Du är lätt att cykla på Bornholm. Det vidsträckta nätet av cykelvägar är tillgängligt endast 100 meter från Balka Ferielägenheder. Hyr cyklar och kom ut i det vackra sommarlandskapet. Cykla till eksempel till  Dueodde, där ni från Dueodde Fyrtårn kan se det mesta av Sydbornholm. Eller cykla längs den gamla järnvägssträckningen till Nexø. En skön cykeltur genom skogen och nära havet.

Priser och beställning
Se priser för Balka Semesterlägenheter vid att klicka på prislisten. Ni kan också undersöka priserna inklusive färjetransport - samt se lediga perioder - vid att använda rutan överst på sidan. Välj ”Balka Semesterlägenheter” på listan och knappa in er önskade ankomst- och avrejsedag. Ni är också alltid mycket välkomna att ringa till oss alla dagar i veckan: +45 56 95 72 95.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@teambornholm.dk

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.