Praktisk information - Balka semesterlägenheter

  • Bra läge
  • Stranden i närheten
  • Familjevänligt
  • Trevligt hamnliv
kort Snogebæk-Balka

Praktisk Information - Balka Semesterlägenheter

Adress
Balka Semesterlägenheter
Vestre Strandvej 12, Balka
3730 Nexø

Telefonbokning: +45 56 95 85 66
Mail: info@semester-bornholm.se

Ankomstdagar

Du kan anlända och avresa den veckodag som passar bäst - vi har alltså inga fasta ankomstdagar, och som utgångspunkt behöver du inte heller hyra ett bestämt antal dagar. Det ger dig optimal möjlighet att utforma semester efter egna önskemål och även att välja de billigaste färjedagarna. De billigaste färjeavgångarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterlägenheten från kl. 16.00. Läs eventuellt mer under punkten  "Nyckelutlämning", om du ankommer sent.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterlägenheten kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Boka flera lägenheter samtidigt
Om du vill boka flera lägenheter samtidigt, gör du bara en vanlig bokning av en lägenhet via Internet - men notera i kommentarfältet på bokningsformuläret hur många lägenheter du vill boka. Sedan gör vi en manuell hantering av din bokning - och vi bemödar oss givetvis med att se till att lägenheterna ligger så nära varandra som möjligt.

Buss till Balka Semesterlägenheter
Busshållplatsen vid Balka ligger cirka 350 meter från Balka Semesterlägenheter. Tidtabellen för busslinjerna och en översiktskarta över alla busslinjer på Bornholm hittar du här: www.bat.dk

Elbilar
Det är tyvärr inte tillåtet att ladda elbilar genom att dra ut strömkablar från semesterlägenheten, eftersom resortens elnät inte är dimensionerat för belastningen från elbilar. Om du har en elbil hänvisar vi dig i stället till att ladda den vid de offentliga laddstationerna i närheten.

El och vatten
El och vatten ingår i ditt hyrespris.

Grill
Balka semesterlägenheter har en grill som du kan låna utan kostnad. Var uppmärksam på att du själv behöver rengöra grillen efter användning.

Hundar/katter
Hundar och katter är välkomna i vissa av lägenheterna på Balka Semesterlägenheter. Informera oss vänligen vid bokningen, om ni önskar medbringa  hund/katt. På grund av den extra städning som krävs från vår sida, kostar det 538 SEK att ta med sig hunden/katten. Vi har varje år många gäster som tar med sig sin hund eller katt till Bornholm. Det är enkelt - tänk bara på att de svenska tullmyndigheternas krav måste vara uppfyllda. Normalt är reglerna för införsel av djur till Sverige restriktiva. Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm

Inköp
Brugsen i Snogebæk er den närmaste närbutik ca. 2 km från Balka Semesterlägenheter.

Internet
Det är begränst internet på Balka Semesterlägenheter. Signalen kan variera beroende på antalet samtidiga brukare. Om internet skal användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk

Nyckelutlämning
När vi skickar din bekräftelse informerar vi dig också om hur du får nyckeln till din semesterlägenhet. Det är en enkel process - och det är inga problem om du anländer sent på natten.

Parkering
Det är gratis parkering vid Balka Semesterlägenheter.

Rökfria lägenheter
Alla våra semesterlägenheter är rökfria.

Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa din lägenhet före ankomst och efter avresa -  på så sätt är du alltid säker  på att lägenheten är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa före hemresan. Betalningen för städningen ingår i priset - du behöver alltså inte betala extra för städningen. Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt att diska efter dig.

Täcken/sängkläder
Det finns täcken och huvudkuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du själv behöver ta med. Alternativt kan du hyra ett paket bestående av lakan, örngott och påslakan samt en stor och en liten handduk för SEK 258:- per person. Kom gärna ihåg att förbeställa på +45 56 95 85 66, om du vill hyra sängkläder/handdukar. 

Tehanddukar, toalettpapper och mer
Vid din ankomst finns en tehandduk, disktrasa och uppstart av toalettpapper och kökshandduk i din semesterlägenhet. Om du behöver ytterligare, måste du se till att ta med / köpa det själv.

Boka din semester nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.