Praktisk information - Balka semesterlägenheter

  • Bra läge
  • Stranden i närheten
  • Rökeri
  • Familjevänligt
  • Trevligt hamnliv
kort Snogebæk-Balka

Balka Ferielejligheder

Adress
Adressen till Balka Ferielejligheder är:
Balka Ferielejligheder
Vestre Strandvej 12, Balka
3730 Nexø

Telefon: 0045 56 95 85 66
Telefax: 0045 56 95 34 66
Mail: info@teambornholm.dk

Allergianpassade lägenheter
Alla lägenheter på Balka Ferielejligheder är rökfria. Om du är allergisk mot pälsdjur, kan du på Balka Ferielejligheder välja en lägenhet som är husdjursfri. Informera oss vänligen om detta i samband med din bokning, så ser vi till att reservera en allergianpassad lägenhet till dig.
Eventuell dunallergi är inte heller något problem, eftersom våra täcken och kuddar inte innehåller dun.

Ankomstdagar

Du kan anlända och avresa den veckodag som passar bäst - vi har alltså inga fasta ankomstdagar, och som utgångspunkt behöver du inte heller hyra ett bestämt antal dagar. Det ger dig optimal möjlighet att utforma semester efter egna önskemål och även att välja de billigaste färjedagarna. De billigaste färjeavgångarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterlägenheten från kl. 15.00. Läs eventuellt mer under punkten  "Nycklar", om du ankommer sent.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterlägenheten kl. 10.00. 

Babyutrustningspaket
Du kan kostnadsfritt låna ett babyutrustningspaket som består av: barnstol, barnsäng, paraplysulky (kraftig med sufflett och ryggsätet kan läggas ned), skötdyna och badbalja. Utrustningen hämtas i recptionen på semesteranläggningen. Vi ber dig beställa detta paket i samband med bokning.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25% av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Boka flera lägenheter samtidigt
Om du vill boka flera lägenheter samtidigt, gör du bara en vanlig bokning av en lägenhet via Internet - men notera i kommentarfältet på bokningsformuläret hur många lägenheter du vill boka. Sedan gör vi en manuell hantering av din bokning - och vi bemödar oss givetvis med att se till att lägenheterna ligger så nära varandra som möjligt.

Täcken/sänglinne
Täcken och huvudkuddar finns i lägenheten. Allt du behöver ta med själva är handdukar och sänglinne - alternativt kan du hyra detta för 125 SEK för lakan och 42 SEK för handdukar. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra lakan/handdukar.

Hundar/katter
Hundar och katter är välkomna i vissa av lägenheterna på Balka Ferielejligheder. Informera oss vänligen vid bokningen, om ni önskar medbringa  hund/katt. På grund av den extra städning som krävs från vår sida, kostar det 347 SEK att ta med sig hunden/katten. Medbringas fler än tre djur är priset 694 SEK.

Vi har varje år många gäster som tar med sig sin hund eller katt till Bornholm. Det är enkelt - tänk bara på att de svenska tullmyndigheternas krav måste vara uppfyllda. Normalt är reglerna för införsel av djur till Sverige restriktiva.

Inköp
Brugsen i Snogebæk er den närmaste närbutik ca. 2 km från Balka Ferielejligheder.

Internet
Det är begränst internet på Balka Ferielejligheder. Signalen kan variera beroende på antalet samtidiga brukare. Om internet skal användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk

Nycklar
Vi kontakter er om hur ni får nyckeln.

Parkering
Det är gratis parkering vid Balka Ferielejligheder.

Rökfria lägenheter
Alla våra semesterlägenheter är rökfria.

Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa din lägenhet före ankomst och efter avresa -  på så sätt är du alltid säker  på att lägenheten är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa före hemresan. Betalningen för städningen ingår i priset - du behöver alltså inte betala extra för städningen.

Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt att diska efter dig.

Tehanddukar, toalettpapper och mer
Vid din ankomst finns en tehandduk, disktrasa och uppstart av toalettpapper och kökshandduk i din semesterlägenhet. Om du behöver ytterligare, måste du se till att ta med / köpa det själv.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.