Boderne Nr. 1 - Boderne Nr. 1

  • Härlig havsutsikt
  • Semesterlägenhet för 2-4 personer
  • Precis vid stranden
  • Lugnt läge
  • Sommarhus för 6 personer
  • Eftertraktat område
kort Boderne
Stranden framför Boderne Nr. 1

Stranden framför Boderne Nr. 1

Välutrustade semesterlägenheter för 2-4 personer

Välutrustade semesterlägenheter för 2-4 personer

Se fram emot en vacker havsutsikt

Se fram emot en vacker havsutsikt

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa
Boderne är ett mysigt fiskeläge på Bornholms sydkust

Boderne är ett mysigt fiskeläge på Bornholms sydkust

2-personerslägenhet med panoramautsikt

2-personerslägenhet med panoramautsikt

Njut av en vacker havsutsikt

Njut av en vacker havsutsikt

Köket i Boderne Nr. 1

Köket i Boderne Nr. 1

Se dinosaurierna på NaturBornholm

Se dinosaurierna på NaturBornholm

Välutrustade semesterlägenheter för 2-4 personer

Välutrustade semesterlägenheter för 2-4 personer

Boderne Nr. 1 – Badsemester med havsutsikt 

Boderne Nr. 1 ligger i det lilla mysiga fiskeläget Boderne på Bornholms sydkust. Välj mellan vanliga semesterlägenheter, lägenheter med härlig havsutsikt eller ett sommarhus för 6 personer med panoramautsikt över havet. Du bor i härliga och lugna omgivningar endast 200 meter från vackra Boderne strand. Sommarhuset och semesterlägenheterna ligger på en höjd, men med en tillhörande parkeringsplats så att du har smidig tillgång till såväl sommarhuset som lägenheterna.    

Strand och shopping

Utöver den fina sandstranden är Boderne också känt för Bornholms största och mest exklusiva klädbutik; Stærmose, där du kan köpa snygga märkesvaror till reapris. Testa också att köra de cirka 10 minuterna till upplevelsecentret NaturBornholm, där du får uppleva hur Bornholm under miljarder år utvecklades från rödglödgande lava till nutidens frodiga solskensö. NaturBornholm är en rolig och spännande upplevelse för alla åldrar. På Boderne Nr. 1 bor du nära strand och upplevelser. Läs mer om området vid Boderne Nr. 1 här. 

Semesterlägenhet för 2 personer – Panoramautsikt över havet

Lägenhet på bottenplan: Entré med ingång till badrum samt kombinerat rum och litet kök med bland annat kaffemaskin, vattenkokare och kylskåp. Rummet, som har en imponerande panoramautsikt över havet, har dubbelsäng, matbord och tv. Från rummet finns utgång till en terrass med havsutsikt. Det finns också en terrass vid ingången så att du har såväl morgon- som kvällssol.

Semesterlägenhet för 2 personer - Havsutsikt

Lägenhet på bottenplan: Entré med ingång till badrum samt kombinerat rum och litet kök med bland annat kaffemaskin, vattenkokare och kylskåp. Rummet har dubbelsäng, matbord och tv. Från rummet finns utgång till egen terrass med fin havsutsikt. Det finns också en terrass vid ingången så att du har såväl morgon- som kvällssol.

Semesterlägenhet för 2 personer - Standard

Lägenhet i bottenplan: Entré med ingång till badrum samt kombinerat rum och litet kök med bland annat kaffemaskin, vattenkokare och kylskåp. Rummet har dubbelsäng, matbord och tv. Från rummet finns utgång till egen terrass. Det finns också en terrass vid ingången så att du har både morgon- som kvällssol. Denna lägenhetstyp har ingen särskild utsikt över havet, men du får en liten havsglimt som dock är begränsad av träd.

Semesterlägenhet för 2-4 personer - Havsutsikt

Lägenhet i bottenplan: Entré med ingång till sovrum (2 enkelsängar som kan sättas ihop) samt ett litet kök med bland annat kaffemaskin, vattenkokare och kylskåp. Entrén tar dig vidare in i vardagsrummet med matbord, tv och bäddsoffa (2 sovplatser). Från vardagsrummet finns tillgång till ett badrum samt utgång till en egen terrass med havsutsikt. Det finns också en terrass vid ingången så att du har såväl morgon- som kvällssol.  

Sommarhus för 6 personer - Havhytten – Panoramautsikt över havet

Den tidigare direktörsbostaden på Boderne Nr. 1 är omgjord till ett vackert sommarhus med plats för 6 gäster med en imponerande panoramautsikt över havet. Sommarhuset ligger precis vid vattnet, och kallas därför också för ”Havhytten”. Sommarhuset är inrett som följer: Entré med trappa upp till andra våningen samt ingång till badrum och vardagsrum. Vardagsrummet sitter ihop med matsalen samt det stora och välutrustade köket. Såväl vardagsrummet som matsalen har havsutsikt. På andra våningen finns två sovrum. Det ena har en dubbelsäng, medan det andra har fyra enkelsängar som kan ställas ihop som två dubbelsängar. Från matsalen finns utgång till en stor terrass med grill och trädgårdsmöbler samt självklart en imponerande havsutsikt. Se bilder och läs mer om Havhytten genom att klicka här.

Information om Boderne Nr. 1

* Adress: Boderne 1, Boderne, 3720 Åkirkeby
* Internet: Ja
* Avstånd til strand: 200 meter
* Avstånd til restaurang: 150 meter till café. Restaurang 6 km.
* Tillgång för rörelsehindrade: Ja, Boderne Nr. 1 är också en bra semesterbostad om du är rörelsehindrad. Det finns inga trappor i eller upp till lägenheterna eftersom parkeringsplatsen ligger upphöjt så att du kan gå från parkeringsplatsen och vidare in i din lägenhet. I några av lägenheterna med avsutsikt finns dock en terrass med tre trappsteg.
* Husdjur: I några av lägenheterna är husdjur tillåtna. Om du vill ta med din hund/katt ber vi dig att informera oss om det i samband med din bokning. En extra avgift på SEK 538,- tillkommer om du tar med din hund/katt på grund av den extra rengöring som kommer att utföras efter din avresa.
* Inkluderat i priset: Rengöring vid ankomst/avresa samt elförbrukning är inkluderat i hyrespriset.  
* Ankomstdag: Du kan fritt välja ankomstdag under veckan, och du behöver inte heller hyra under hela veckor. Du kan därmed också välja en minisemester på t.ex. 3-4 övernattningar. Det ger dig möjlighet att sätta ihop semestern helt utifrån dina egna önskemål, och du kan välja att resa på dagarna då färjebiljetterna är billigast. Det är vanligen måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. På Boderne Nr. 1 kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 454,- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

Rabatt om du väljer 7 eller fler nätter  

Du får rabatt om du väljer 7 eller fler nätter. Ange din önskade period i beställningsrutan för att se din rabatt. Ju fler nätter du väljer, desto mer rabatt får du.

Priser och beställning

Se priser för Boderne Nr. 1 genom att trycka på prislistan. Du kan också efterfråga priser inklusive färjeöverfart – samt se lediga perioder – genom att använda bokningsformuläret överst på sidan. Välj lägenhetstyp i listan och ange önskad ankomst- och avresedag. Om du vill boka flera lägenheter behöver du bara uppge det i kommentarsfältet. Du är också alltid mycket välkommen att ringa till oss alla veckans dagar: +45 56 95 85 66

 

Boderne Nr. 1 utifrån

Boderne Nr. 1 utifrån

Boderne Nr. 1 är välutrustade semesterlägenheter för 2-4 personer

Boderne Nr. 1 är välutrustade semesterlägenheter för 2-4 personer

Kaklade badrum med dusch och toalett

Kaklade badrum med dusch och toalett

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.