Praktisk info - Boderne Nr. 1

  • Härlig havsutsikt
  • Semesterlägenhet för 2-4 personer
  • Precis vid stranden
  • Lugnt läge
  • Sommarhus för 6 personer
  • Eftertraktat område
kort Boderne

Praktisk information om Boderne Nr. 1

Adress
Boderne 1, Boderne
3720 Åkirkeby

Telefonbokning: +45 56 95 85 66
Mail: info@semester-bornholm.se

Ankomsttid
Du kan komma in i semesterlägenheten från kl. 16.00 på ankomstdagen. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning".

Avresetid
På avresedagen ber vi dig vänligast att lämna semesterlägenheten senast kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Ankomstdag
Som utgångspunkt kan du fritt välja ankomst- och avresedag, eftersom du inte behöver boka hela veckor. Du kan därmed också välja en minisemester på t.ex. 3-4 övernattningar. Det ger dig möjlighet att sätta ihop semestern helt utifrån dina egna önskemål, och välja att resa på dagarna då färjebiljetterna är billigast. Det är vanligen måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning.

Betalningsvillkor
Vi ber dig vänligast att betala in en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att du har mottagit vår bekräftelse på din beställning. Resterande belopp ska betalas in senast 45 dagar innan din ankomst. Om du gör din beställning mindre än 45 dagar innan din ankomst ber vi dig att betala dagen efter att du har mottagit vår bekräftelse på din beställning.  

Boka flera lägenheter på en gång
Vill du boka flera lägenheter på en gång behöver du bara göra en vanlig beställning av en lägenhet via internet, samt notera i beställningsformulärets kommentarsfält hur många lägenheter du önskar. Då gör vi en manuell hantering av din beställning – och vi eftersträvar självklart att välja lägenheter som är placerade så nära varandra som möjligt.

Buss till Boderne Nr. 1
Busshållplatsen på Boderne ligger cirka 500 meter från semesterlägenheterna. Tidtabeller för bussarna samt översiktkarta över samtliga bussnät på Bornholm hittar du här: www.bat.dk

Disktrasor, toalettpapper med mera
Vid din ankomst finns en disktrasa, diskhandduk och toalettpapper för de första dagarna i semesterlägenheten. Om du har behov av mer behöver du själv se till att ta med/köpa detta.  

Elbilar
Det är tyvärr inte tillåtet att ladda elbilar genom att dra ut strömkablar från semesterlägenheten,  eftersom semesterlägenhetens elnät inte är dimensionerat för belastningen från elbilar. Om du har en elbil hänvisar vi dig i stället till att ladda den vid de offentliga laddstationerna i närheten.

Elförbrukning
El-, värme- och vattenförbrukning är inkluderad i hyrespriset. 

Grill
Det finns tillgång till en gemensam grill på Boderne Nr. 1, som du fritt kan utnyttja. Eftersom terrasserna är gjorda av trä är det tyvärr inte tillåtet att grilla på terrasserna framför lägenheterna.

Handikappförhållanden
Boderne Nr. 1 ligger på en höjd, men det gör även den tillhörande parkeringsplatsen, så att du lätt kan ta dig från din bil och in i lägenheten. Det finns inga trappsteg eller trappor i lägenheten. När det gäller några av lägenheterna med havsutsikt är det dock tre trappsteg från ingången in till lägenhetsområdet.

Hund
I några av lägenheterna på Boderne Nr. 1 är det tillåtet att ta med hundar. Om du vill ta med din fyrbenta vän ber vi dig att informera oss om det vid din bokning av lägenheten. På grund av den extra rengöring som krävs kostar det SEK 538:- att ta med din hund. Det är lätt för dig att ta med din hund till Bornholm – också om du reser via Sverige. Du behöver bara komma ihåg att uppfylla den svenska tullmyndighetens krav. Normalt är reglerna för införsel av djur till Sverige restriktiva. Dock är reglerna mycket enkla när du ”endast” är på genomresa till Bornholm. Läs eventuellt mer här.

Inköp
Närmaste inköpsmöjligehter finns i Super Brugsen i Åkirkeby, som ligger cirka 6 km från Boderne Nr. 1.

Internet
Det finns en gratis trådlös internetuppkoppling i semesterlägenheterna. Signalstyrkan kan påverkas av antalet användare. Om du ska använda internetuppkopplingen i arbetssyfte rekommenderar vi därför att du tar med eget mobilt bredband. Om nätet inte fungerar optimalt är detta inte någon anledning till ekonomisk kompensation. Koden till internet hittar du i din semesterlägenhet.

Nyckelutlämning
När vi skickar dig bekräftelsen på din bokning informerar vi dig också om när du får nyckeln till din semesterlägenhet. Det fungerar smidigt, och det är inget problem om du kommer sent på kvällen.

Parkeringsplats
Det finns gratis parkering precis vid Boderne Nr. 1.

Rengöring
På semestern ska man ta det lugnt! Därför ser vi till att rengöra din lägenhet vid ankomst och avresa, så att du alltid är säker på att lägenheten är ordentligt städad vid din ankomst, och du själv slipper att göra rent innan din avresa. När du beställer via oss är rengöringen alltid inkluderad i priset. Du ska därför inte betala extra för rengöringen. Vid din avresa ber vi dig därför endast att se till att möblerna står på plats, att disken är rengjord och att eventuellt avfall har lämnats i områdets miljöstation.

Täcken/sängkläder
Det finns täcken och huvudkuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du själv behöver ta med. Alternativt kan du hyra ett paket bestående av lakan, örngott och påslakan samt en stor och en liten handduk för SEK 258:- per person. Kom gärna ihåg att förbeställa på +45 56 95 85 66, om du vill hyra sängkläder/handdukar. 

Boka din semester nu
Beställ din semester på Boderne Nr. 1 genom att ange ditt önskade ankomstdatum i beställningsrutan högst upp på sidan – eller ring till oss nu på +45 56 95 85 66, så ger vi dig bra tips inför härliga semesterdagar på Bornholm.

Boderne Nr. 1A. Der er parkeringsplads bag ved lejlighederne.

Boderne Nr. 1A. Der er parkeringsplads bag ved lejlighederne.

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa
Nyd havudsigten på Boderne Nr. 1

Nyd havudsigten på Boderne Nr. 1

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.