Dueodde sommarhus - Dueodde Strandlägenheter

  • Semesterlägenheter för 2-4 personer
  • Sommarhus för 6 personer
  • Strax intill den fantastiska sandstranden
  • Barnvänlig
  • Lugnt läge
kort Dueodde

Klicka för pris och lediga perioder

Dueodde Strandlejligheder: Sommarhus 6 personer
När vill du resa
Planlösning

Planlösning

Sommarhus för 6 personer
I anknytning till Dueodde Strandlägenheter ligger detta härliga sommarhus. Sommarhuset, som var Dueodde Strandlägenheters tidigare direktörsvilla.

Husets inredning: Entré med hall, sovrum med dubbelsäng och 2 enkelsängar (4 sovplatser), sovrum med dubbelsäng (2 sovplatser), badrum med dusch, kök med diskmaskin och spis, matsal och ett stort vardagsrum med två soffgrupper. Det finns också två stora terrasser och en liten terrass. Den ena av de stora terrasserna är övertäckt.
I sommarhuset, är det inte möjligt att ta med husdjur.
Ankomstdag: Under högsäsongen är söndag ankomst-/avresedag. Övriga tider på året är det flexibel ankomst- och avresedag.
Ankomst-Avresa: Ankomst från kl. 16.00 på ankomstdagen. Avresa senast kl. 10.00 på avresedagen.

Sommarhuset har tillgång till samma faciliteter som lägenheterna i Dueodde Strandlägenheter.

Vi kan också erbjuda uppehåll för kortare perioder än en vecka, liksom att vi gärna sammanställer ett fördelaktigt paketerbjudande inklusive färjeöverfart. Priset beräknar du i beställningsboxen till höger på siden. Knappa endast in ditt önskade ankomst- och avresedatum. Du är också mycket välkommen att mejla info@semester-bornholm.se eller ringa +45 56 95 85 66 - vi svarar alla veckans dagar.

Ankomstdagar
Ni kan anlända och avresa alla veckodagar (i högsäsongen dock söndag) – det är alltså inga fasta ankomstdagar, och ni kan också hyra för kortare perioder än en vecka.

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. På Dueodde Strandlägenheter kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 454:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Terass med grill

Terass med grill

Trevlig övertäckt terrass

Trevlig övertäckt terrass

Nära skog og strand

Nära skog og strand

Matbord med plats för 6 personer

Matbord med plats för 6 personer

Vardagsrum med mycket ljus

Vardagsrum med mycket ljus

Fint och funktionellt kök

Fint och funktionellt kök

Rymligt vardagsrum

Rymligt vardagsrum

Mysig soffhörna

Mysig soffhörna

Fint badrum

Fint badrum

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.