Praktisk info - Fredensborg Badehotel i Rønne

  • Fantastisk havsutsikt
  • Eftertraktat restaurant
  • Rum och svitlägenheter med havutsikt
  • Perfekt läge
kort Rønne

Fredensborg Badehotel

Adress
Fredensborg Badehotel
Strandvejen 116
3700 Rønne

Telefon-reception: +45 56 90 44 44
Telefon-booking: +45 56 95 85 66

Ankomsttid - När får du tillträde till rummet?
Du får tillträde till rummet från kl. 15.00 på ankomstdagen. Om du önskar checka in vid en annan tidpunkt ber vi dig att kontakta receptionen på telefon +45 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dk.

Avresetid - När behöver du lämna rummet?
På avresedagen ber vi dig vänligen att lämna rummet kl. 11.00. Om du önskar checka ut vid en annan tidpunkt ber vi dig att kontakta receptionen på telefon +45 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dk.

Åldersgräns
Notera att Fredensborg Badehotel har en lägsta åldersgräns på 16 år. Den är till för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att du ska få en semester fylld av lugn och välbefinnande.

Buss till Fredensborg Badehotel
Om ni vill ta bussen till Fredensborg Badehotel, finns en busshållplats 65 meter från hotellet. Se linjekarta inklusive priser och rabattmöjligheter på www.bat.dk.

Cykeluthyrning
Ni kan hyra cyklar i receptionen. 

Elbilar 
Fredensborg Badehotel har självklart laddstationer till elbilar.

Den Bornholmske Diamantspa

Som gäst på Fredensborg Badehotel får ni 50% rabatt på ingången till det stora spa- och wellnessområdet "Bornholm Diamond Spa" på systerhotellet Griffen Spa Hotel, Nordre Kystvej 34, 3700 Rønne. Spa- och wellnessområdet har en åldersgräns på 16 år. Spa-paketet med handduk, badrock och badskor finns i receptionen på Griffen Spa Hotel. Kom ihåg at ta med egna badkläder. 

Wellness-behandlingar
Du kan njuta av olika behandlingar på hälsoavdelningen på Griffen Spahotel. Kontakta hotellet på +45 56 90 44 44 för att höra mer om behandlingar och bokning.

Frukost
Ett av Bornholms bästa frukostbord står dukat till er från kl. 07:00 till kl. 10:30.
God morgon, varsågod och njut!

Hiss
Det finns hiss till alla våningsplan.

Hundar
Det är tyvärr inte möjligt att ta med hund eller annat husdjur till Fredensborg Badehotel

Internet
Det finns tillgång till gratis trådlöst internet på alla våra rum. Password får ni vid er ankomst. Notera att mottagningen kan variera något beroende på hur många brukare som är uppkopplade. I händelse av att nätförbindelsen inte fungerar optimalt är det inte ett giltigt skäl för ekonomisk kompensation. 

Nyckelkort/Passerkort
Ni får er nyckel i receptionen vid er ankomst.

Receptionen
Receptionen är öppen mellan 07:00 och 20:30. Utanför denna tid finns en nattportör närvarande.

Restaurant
Fredensborg Badehotel välkomnar er i hotellets restaurang, som har en fantastisk havsutsikt - oavsett om du väljer att sitta inomhus eller på den vackra terrassen. Restaurangen har tilldelats Det Økologiske Spisemærke i silver.Ni får boka bord på restaurangen genom att kontakta receptionen eller på:

Web: www.bornholmhotels.dk/fredensborg-badehotel/restaurant/
Mail: book@bornholmhotels.dk
Telefon: 0045 56 90 44 44

Rökfritt hotell
Notera att Fredensborg Badehotel är ett rökfritt hotell. Det är därför inte tillåtet att röka inomhus, på hotellets terrasser/balkonger eller inom restaurangområdet utomhus.  

P-plats
Liksom alla våra andra feriedestinationer erbjuder Fredensborg Badehotel naturligtvis gratis parkering. Notera att hotellet har tre parkeringsplatser:
* Framför receptionsingången
* Till vänster för receptionsingången
* På motsatt sida av Strandvejen
Det finns laddstationer för elbilar på parkeringsplatsen omedelbart vid ingången.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

 

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.