Praktisk info - Nexø Havnefront

  • Mysig hamnstämning
  • Nära till centrum
  • Vacker havsutsikt
  • Vackra lägenheter
kort Nexø

Nexø Havnefront - Praktiske informationer

Adress
Nexø Havnefront
Havnen 1
3730 Nexø

Telefon: +45 56 95 85 66
Mail: info@semester-bornholm.se

Ankomstdagar
Du kan anlända och avresa den veckodag som passar bäst - vi har alltså inga fasta ankomstdagar, och som utgångspunkt behöver du heller inte hyra ett bestämt antal dagar. Det ger dig optimal möjlighet att utforma semestern efter egna önskemål och även att välja de billigaste färjeavgångarna. De billigaste färjedagarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar. 

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterlägenheten från kl. 16.00. Läs eventuellt mer under punkten  "Nyckelutlämning", om du ankommer sent.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterlägenheten kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning. 

Boka flera lägenheter samtidigt
Om du vill boka flera lägenheter samtidigt, gör du bara en vanlig bokning av lägenheten via internet - men notera i kommentarfältet på bokningsformuläret, hur många lägenheter som du önskar boka, så hanterar vi din bokning manuellt.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Buss till Nexø Havnefront
Busshållplatsen ligger på endast 2 minuters gångavstånd från Nexø Havnefront. Bussarna tar dig runt hela ön – och du når färjan från alla rutter. Så det är verkligen enkelt för dig att komma till och från Nexø Havnefront med buss. Klicka här för att se turplanen för bussarna.

Diskmaskin
Det finns diskmaskin i lägenheterna på Nexø Havnefront.

El och vatten
El och vatten ingår i ditt hyrespris.

Grillning
Tyvärr finns det ingen grill eller grillplats på Nexø Havnefront. Vill du grilla rekommenderar vi att du grillar i hamnområdet med utsikt över havet. 

Hiss
Det finns hiss till alla våningsplan.

Hundar
Det är tyvärr inte möjligt att ta med hund eller annat husdjur till Nexø Havnefront. Rejser du med hund eller andet kæledyr, kan du kigge på denne side og få inspiration til, hvor du i stedet kan bo. 

Internet
Der är gratis internet i alla semesterlägenheterna i Nexø Havnefront. Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation.   

Nyckelutlämning
När vi skickar din bekräftelse informerar vi dig också om hur du får nyckeln till din semesterlägenhet. Det är en enkel process - och det är inga problem om du anländer sent på natten.

Parkering
Det är gratis parkering vid Nexø Havnefront. Parkeringsplatserna ligger 150 meter från Nexø Havnefront. Här hittar du även allmänna laddstationer för elbilar.

Shoppa mat
Netto, Kvickly, Lidl och Coop 365 ligger alla inom gångavstånd från Nexø Havnefront..

Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa din lägenhet före din ankomst och efter er avresa - så kan du alltid vara säker på att lägenheten är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa före hemresan. Betalningen för städningen ingår i priset - du behöver alltså inte betala extra för städningen. Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt diska. 

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 258:- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Tvättmaskin och torktumlare
Om du behöver tvätta, kan du gratis låna tvättmaskin och torktumlare i Nexø Havnefront.

Tehanddukar, toalettpapper och mer
Vid din ankomst finns en tehandduk, disktrasa och uppstart av toalettpapper och kökshandduk i din semesterlägenhet. Om du behöver ytterligare, måste du se till att ta med / köpa det själv.

Boka din semester nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

 

Sæt jer på en cafe og nyd god is og kaffe

Sæt jer på en cafe og nyd god is og kaffe

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.