Praktisk info - Nexø Husbåtar

  • Trevlig hamnstämning
  • Nära centrum
  • Vacker havsutsikt
  • Seaside Living
  • Lyxiga semesterbostäder
kort Nexø

Nexø Husbåtar - Praktisk information

Adress
Nexø Husbåde
Øster Flak 3-1
3730 Nexø

Telefon: +45 56 95 85 66
E-post: info@semester-bornholm.se 

Ankomsttid
Du får tillträde till husbåtan från kl. 16.00. Läs eventuellt mer under punkten  "Nyckelutlämning", om du ankommer sent.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna husbåtan kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Ankomstdagar
Under perioden 2 juli - 5 augusti är det lördag som är ankomst-/avresedag. I andra perioder kan du i princip fritt välja ankomstdag i veckan. I vissa perioder, på grund av de andra bokningarna, kan det dock finnas begränsningar i valet av ankomstdag. I regel behöver du inte heller hyra hela veckor. Det ger dig möjlighet att sätta ihop semestern efter ditt val, precis som du kan välja att resa på de billigaste färjedagarna. De billigaste färjedagarna är vanligtvis måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning.

Boka flera husbåtar
Om du vill boka två eller tre husbåtar på en gång behöver du bara göra en vanlig bokning av en husbåt via internet, och notera i kommentarsfältet i bokningsformuläret att du vill boka två eller tre husbåtar. Så hanterar vi din bokning manuellt.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Buss til Nexø Husbåtar
Busshållplatsen ligger cirka 900 meter från Nexø Husbåtar. Klicka här för att se turplanen för bussarna.

Diskmaskin
Det finns diskmaskin i lägenheterna på Nexø Husbåtar

El och vatten
El och vatten ingår i ditt hyrespris.

Grill
Varje husbåt har en egen gasolgrill som du kan låna utan kostnad. Var uppmärksam på att du själv behöver rengöra grillen efter användning.

Hundar
Det är tyvärr inte möjligt att ta med hund eller annat husdjur til Nexø Husbåtar. Reser du med hund eller annat husdjur kan du kika på denna sida för att få inspiration till var du kan bo i stället.

Inköp
Netto, Kvickly, Lidl och Coop-365 ligger alla på kort avstånd från Nexø Husbåde. 

Internet
Der är gratis internet i alla semesterlägenheterna i husbåtarne Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation.   

Nyckelutlämning
När vi skickar din bekräftelse informerar vi dig också om hur du får nyckeln till din husbåt Det är en enkel process - och det är inga problem om du anländer sent på natten.

Parkeringsförhållande och laddstolpar till elbilar
Du kan parkera gratis vid husbåtarna. Om du har elbil kan du ladda bilen i de offentliga laddstolpar som står i Nexø hamn. 

Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa din husbåt före din ankomst och efter er avresa - så kan du alltid vara säker på att husbåtan är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa före hemresan. Betalningen för städningen ingår i priset - du behöver alltså inte betala extra för städningen. Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt diska. 

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 258:- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Tvättmaskin och torktumlare
Om du behöver tvätta, kan du gratis låna tvättmaskin och torktumlare i Nexø Husbåtar.

Tehanddukar, toalettpapper och mer
Vid din ankomst finns en tehandduk, disktrasa och uppstart av toalettpapper och kökshandduk i din semesterlägenhet. Om du behöver ytterligare, måste du se till att ta med / köpa det själv.

Boka din semester nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

 

Glæd dig til en skøn ferie i Nexø Husbåde

Glæd dig til en skøn ferie i Nexø Husbåde

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. 

Måndag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lördag - Söndag: Tillgång till jourtelefon
Vi svarar på telefonen under öppettiderna, men om du har akut behov av hjälp kan du alltid nå vår jourtelefon.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.