Praktisk info - Pension Koch

  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
  • Havsutsikt
  • Cykeluthyrning
  • Nära restauranger
  • Nära stranden
kort Gudhjem

Pension Koch

Adress
Pension Koch
Melstedvej 15
3760 Gudhjem

Telefon - bokning: 0045 5695 7295

Allergianpassade lägenheter
På Pension Koch kan man inte medbringa hund eller katt, likaså är alla inomhusarealer rökfria. Så om du är allergisk mot pälsdjur eller rök är Pension Koch ett bra val för dig.

Eventuell dunallergi är inte heller något problem, eftersom våra täcken och kuddar inte innehåller dun.

Ankomstdagar
Du kan anlända och avresa den veckodag som passar bäst - vi har alltså inga fasta ankomstdagar, och som utgångspunkt behöver du heller inte hyra ett bestämt antal dagar. Det ger dig optimal möjlighet att utforma semestern efter egna önskemål och även att välja de billigaste färjeavgångarna. De billigaste färjedagarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar. 

Ankomstid
Du får tillträde till semesterlägenheten/rummet från kl. 15.00. Läs eventuellt mer under punkten "Nycklar", om du ankommer sent på kvällen.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterlägenheten kl. 10.00. 

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25% av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Boka flera lägenheter/rum samtidigt
Om du vill boka flera lägenheter/rum samtidigt, gör du bara en vanlig bokning via internet - men notera i kommentarfältet på bokningsformuläret, hur många lägenheter/rum som du önskar boka, så hanterar vi din bokning manuellt - och vi bemödar oss givetvis om att placera lägenheterna/rummen så nära varandra som möjligt.

Buss på Bornholm
Om ni vill ta bussen till Pension Koch, finns en busshållplats 200 meter från Pension Koch. Se linjekarta inklusive priser och rabattmöjligheter på www.bat.dk.

Cykeluthyrning
Om du vill hyra cyklar hänvisar vi till Gudhjem Feriepark, Lille Jernkaasvej 1, 3760 Gudhjem (300 m. Från Pension Koch) - kom bara ihåg att beställa cyklarna senast dagen innan. Priser per. cykel är:

Priserna per cykel är:
• 1 dag: 118 SEK
• 2 dagar: 236 SEK
• 3 dagar: 333 SEK
• 4 dagar: 417 SEK
• 5 dagar: 486 SEK
• 6 dagar: 542 SEK
• 1 vecka: 583 SEK
• 2 veckor: 847 SEK

Frukost
Det serveras frukost mellan kl. 8.00-9.30. Om du har bokat ett enkel- eller dubbelrum, så ingår frukosten i priset. Bor du i en av våra semesterlägenheter har du möjlighet att tillvälja Pension Kochs frukost. Tillköp av frukost är möjligt från den 5 april  till den 26 september.

Handikappanpassning
Det är möjligt att använda rullstol i tvåpersonslägenheterna . Var dock uppmärksam på att det finns en del trappsteg på området. Lägenheterna på 35m2 och 52m2 passar inte för rullstolsburna, då det är trappor upp till lägenheterna. Är du rullstolsburen rekommenderar vi istället Klintely - se här.

Hundar/Katter
Hundar och katter är inte välkomna på Pension Koch. På övriga semesterställen är hundar och katter välkomna.

Inköp
Dagli' Brugsen i Gudhjem ligger endast 150 meter från Pension Koch.
 
Internet
Det är gratis trådlöst internet på Pension Koch. Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation.   

Nycklar
Nycklarna hämtas i receptionen på Pension Koch. Om du ankommer när receptionen är stängd, ligger det på ett bord precis innanför entrédörren ett kuvert med ditt namn på. I detta kuvert ligger nyckeln samt information om vilket rum/lägenhet du skall bo i.

Parkering
Det är gratis parkering på Pension Koch.

Restaurang
Det är ett stort urval av restauranger i Gudhjem. Den närmsta ligger endast 200 meter från Pension Koch.

Rökning
Alla inomhusarealer är rökfria.

Städning
Semester skall vara semester! Därför ansvarar vi för att städa ditt rum/lägenhet både före din ankomst och efter din avresa - på så sätt är du alltid säker på att det är ordentligt städat när du kommer och slipper besväret när du reser. Betalingen för städningen är inkluderat i priset. Du behöver alltså inte betala extra för städningen.

Allt du behöver göra vid avresan är att slänga evt. sopor samt diska efter dig.

Om du har bokat ett rum, ingår en lättare daglig städning i priset - utom söndagar.

På Pension Koch tänker städpersonalen på miljön. Alla städprodukter är således Svanenmärkta/miljövänliga.

Strykjärn
Du kan låna strykjärn och strykbräda i receptionen - och det är naturligvis gratis.

Telefonnummer
Alla frågor angående bokning och uppehåll på Pension Koch: 0045 5695 7295 

Täcken och sänglinne
Rummen:
Täcken, huvudkuddar, lakan och handdukar ingår i priset.

Lägenheterna:
Det finns täcken och kuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 190,- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.