Praktisk info - Retrohuset

  • Lugnt Läge
  • Sommarhus för 6 personer
  • Nära strand
  • Vackert naturområde
kort Vester Sømarken

Praktisk information om Retrohuset

Adress
Strandvangen 24, Vestre Sømarken
3720 Åkirkeby

Telefon-bokning: +45 56 95 85 66
E-post: info@semester-bornholm.se 

Ankomsttid
Du kan komma in i sommarhuset från kl. 16.00 på ankomstdagen. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning".

Avresetid
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna sommarhuset kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Ankomstdag
Under perioden 2 juli - 5 augusti är det söndag som är ankomst-/avresedag. I andra perioder kan du i princip fritt välja ankomstdag i veckan. I vissa perioder, på grund av de andra bokningarna, kan det dock finnas begränsningar i valet av ankomstdag.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Bus till Retrohuset
Bushållplatsen ligger cirka 2,4 kilometer från Retrohuset. Tidtabellen för bussarna samt översiktkarta över samtliga busslinjer på Bornholm hittar du här: www.bat.dk

Elbilar
Det är tyvärr inte tillåtet att ladda elbilar genom att dra ut strömkablar från Retrohuset,  eftersom sommarhusets elnät inte är dimensionerat för belastningen från elbilar. Om du har en elbil hänvisar vi dig i stället till att ladda den vid de offentliga laddstationerna i närheten.

El och vatten
El och vatten ingår i ditt hyrespris.

Grill
Retrohuset har en grill som du kan låna utan kostnad. Var uppmärksam på att du själv behöver rengöra grillen efter användning.

Handikappförhållanden
Ja, Retrohuset passar dig som är rörelsehindrad.

Hundar
Det är tyvärr inte möjligt att ta med hund eller annat husdjur til Retrohuset. Reser du med hund eller annat husdjur kan du kika på denna sida för att få inspiration till var du kan bo i stället.

Inköpsmöjligheter
Närmaste inköpsmöjligheter är i Super Brugsen i Åkirkeby, som ligger cirka 9,3 km från sommarhuset. I samma by hittar du även NETTO och SPAR. 

Internet
Ja, det finns internet i Retrohuset.

Nyckelutlämning
När vi skickar din bekräftelse informerar vi dig också om hur du får nyckeln till Retrohuset. Det är en enkel process - och det är inga problem om du anländer sent på natten.

Parkeringsförhållande 
Du kan parkera gratis vid Retrohuset.

Rökfri sommarhus
Retrohuset är rökfri.

Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa dit sommarhus före din ankomst och efter er avresa - så kan du alltid vara säker på att sommarhuset är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa före hemresan. Betalningen för städningen ingår i priset - du behöver alltså inte betala extra för städningen. Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt diska. 

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i Retrohuset. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 258:- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Tehanddukar, toalettpapper och mer
Vid din ankomst finns en tehandduk, disktrasa och uppstart av toalettpapper och kökshandduk i Retrohuset. Om du behöver ytterligare, måste du se till att ta med / köpa det själv.

Boka din semester nu
Efterfråga din pris och beställ din semester i Retrohuset genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Natur Bornholm er både for store og små

Natur Bornholm er både for store og små

Klicka för pris och lediga perioder

Retrohuset: Sommarhus för 6 personer
När vill du resa
Sømarken Strand

Sømarken Strand

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.