Lägenhetsbeskrivning - Roseløkken

  • Lugnt läge
  • Nära stranden
  • Vacker natur
  • Gratis cykeluthyrning
  • Gratis minigolf
  • Trevliga lägenheter
kort Rønne
Roseløkken - Balkong

Roseløkken - Balkong

Roseløkken – Sovrum med dubbelsäng

Roseløkken – Sovrum med dubbelsäng

Roseløkken – Kök

Roseløkken – Kök

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

Roseløkken – Trevliga semesterlägenheter

Precis vid skog och strand. Nära Rønnes charmerande stadsliv.

Vackert beläget på Strandvejen i Rønne ligger Roseløkken. Här möts du av trevliga semesterlägenheter för 5 personer. Från lägenheten har du utsikt över det vackra skogsområdet endast 150 meter bort. 200 meter längre in i skogen blir de gröna trädtopparna och skogsstigarna avlösta av blått hav och silkesmjuk sand. Du kan sedan följa stigarna i skogen in till Rønnes charmerande centrum.

Semesterlägenhet för 5 personer

Lägenheterna har plats för 5 personer: Entrén har ingång till stort badrum med duschkabin, handfat, toalett samt tvättmaskin och torktumlare. Ovanför badrummet ligger två sovrum. Det ena sovrummet är inrett med en dubbelsäng, medan det andra sovrummet har dubbelsäng och en enkelsäng. Från de två rummen finns en ingång till köket och vardagsrummet, som är inrett med hörnsoffa, tv, fåtölj samt matbord. Köket är utrustat med spis med ugn, diskmaskin, kyl och frys. Alla lägenheter har två terrasser/balkonger, som vetter mot öster respektive väster, så att du kan njuta av såväl morgon- som kvällssol. Roseløkkens semesterlägenheter ligger på bottenplan eller på andra våningen. Om du har några speciella önskemål gällande lägenhetens läge ber vi dig att informera oss om det vid din bokning.  

Roseløkken har ett riktigt bra läge i Rønne

Roseløkken ligger på Strandvejen i Rønne – strax ovanför dig har du skogen och stranden, och inom 500 meter från semesterlägenheterna hittar du en av öns bästa restauranger – nämligen restaurangen på Fredensborg Badehotel.

Bornholms breda nätverk av cykelstigar startar också precis vid Roseløkken. Låna en av de gratis cyklarna på Roseløkken och åk på upptäcktsfärd i den bornholmska naturen – eller ta en tur in till torget i Rønne, där det finns massor av liv och rörelse samt många caféer. Rønne är huvudstaden på Bornholm och bjuder på många roliga upplevelser - läs mer om Rønne här. Efter trevliga upplevelser i stan kan du cykla tillbaka till Roseløkken – och kanske utmana familjen/vännerna på en runda minigolf på Roseløkkens minigolfbana? Minigolfbanan är gratis att använda för dig som är gäst på Roseløkken. Kanske blir resultatet att vinnarna njuter av eftermiddagssolen på terrassen, medan de av er som är mindre bra på minigolf lagar middag i Roseløkkens trevliga kök.

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. På Roseløkken kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 454:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

Rabatt om du bokar minst 7 nätter

Du får rabatt om du bokar 7 eller fler nätter. Ange din önskade hyresperiod i bokningsfältet för att se din rabatt. Ju fler nätter du väljer, desto mer rabatt får du.

Boka din semester nu

Boka din semester på Roseløkken genom att ange din önskade ankomstdag i bokningsfältet – eller maila info@semester-bornholm.se. Du kan också ringa till oss nu på +45 56 95 85 66, så ger vi dig bra tips inför härliga semesterdagar på Bornholm.  

Roseløkken – Sovrum med dubbelsäng och enkelsäng

Roseløkken – Sovrum med dubbelsäng och enkelsäng

Roseløkken ligger endast 350 meter från en härlig sandstrand

Roseløkken ligger endast 350 meter från en härlig sandstrand

Roseløkken – Matplats

Roseløkken – Matplats

Roseløkken - Balkong

Roseløkken - Balkong

Roseløkken – Vardagsrum

Roseløkken – Vardagsrum

Badrummet i Rosenløkken

Badrummet i Rosenløkken

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. 

Måndag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lördag - Söndag: Tillgång till jourtelefon
Vi svarar på telefonen under öppettiderna, men om du har akut behov av hjälp kan du alltid nå vår jourtelefon.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.