Praktisk info - Roseløkken

  • Lugnt läge
  • Nära stranden
  • Vacker natur
  • Gratis cykeluthyrning
  • Gratis minigolf
  • Trevliga lägenheter
kort Rønne

Praktisk information om Roseløkken

Adress
Roseløkken
Strandvejen 83
3700 Rønne

Telefonbokning: +45 56 95 85 66
Mail: info@semester-bornholm.se

Ankomsttid och avresetid
Du kan komma in i semesterlägenheten från kl. 15.00 på ankomstdagen. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning". På avresedagen ber vi dig vänligast att lämna semesterlägenheten senast kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Allergianpassade lägenheter
Alla lägenheter på Roseløkken är rökfria. Om du är allergisk mot pälsdjur, kan du på Roseløkken välja en lägenhet som är husdjursfri. Informera oss vänligen om detta i samband med din bokning, så ser vi till att reservera en allergianpassad lägenhet till dig.
Eventuell dunallergi är inte heller något problem, eftersom våra täcken och kuddar inte innehåller dun.

Ankomstdagar
Du kan anlända och avresa den veckodag som passar bäst - vi har alltså inga fasta ankomstdagar, och som utgångspunkt behöver du inte heller hyra ett bestämt antal dagar. Det ger dig optimal möjlighet att utforma semester efter egna önskemål och även att välja de billigaste färjedagarna. De billigaste färjeavgångarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Boka flera lägenheter samtidigt
Om du vill boka flera lägenheter samtidigt, gör du bara en vanlig bokning av en lägenhet via Internet - men notera i kommentarfältet på bokningsformuläret hur många lägenheter du vill boka. Sedan gör vi en manuell hantering av din bokning - och vi bemödar oss givetvis med att se till att lägenheterna ligger så nära varandra som möjligt.

Buss
Busshållplatsen vid Roseløkken ligger cirka 200 meter från Roseløkken. Tidtabellen för busslinjerna och en översiktskarta över alla busslinjer på Bornholm hittar du här: www.bat.dk

Cyklar
Du kan låna gratis cyklar på Roseløkken. Kom bara ihåg att själv ta med cykelhjälm samt eventuella cykellyktor om du vill cykla under kvällstid.

Handikappförhållanden
Roseløkkens semesterlägenheter har ingen speciell handikapputrustning, men semesterlägenheterna på bottenvåningen har dörrar med tillräcklig dörrbredd för rullstol, precis som det inte finns några trappsteg i semesterlägenheten. Likaså har badrummet tillräckligt med utrymme att vända med en vanlig rullstol, men det finns inga stödhandtag vid toaletten eller i duschen.

Hundar/katter
Om du vill ta med din fyrbenta vän ber vi dig att informera oss om det vid din bokning av lägenheten. På grund av den extra rengöring som krävs kostar det SEK 538:- att ta med din hund. Det är lätt för dig att ta med din hund till Bornholm – också om du reser via Sverige. Du behöver bara komma ihåg att uppfylla den svenska tullmyndighetens krav. Normalt är reglerna för införsel av djur till Sverige restriktiva. Dock är reglerna mycket enkla när du ”endast” är på genomresa till Bornholm. Läs eventuellt mer här: Hund/katt till Bornholm

Inköp
Om du går eller tar cykeln från Roseløkken, så är det cirka 800 meter till Coop 365, där du kan handla. Det finns alltså cykelväg nästan hela vägen. Vill du ta bilen finns det cirka 1 200 meter till Coop 365 från Roseløkken.

Internet
Det finns en gratis trådlös internetuppkoppling i semesterlägenheterna. Signalstyrkan kan påverkas av antalet användare. Om du ska använda internetuppkopplingen i arbetssyfte rekommenderar vi därför att du tar med eget mobilt bredband. Om nätet inte fungerar optimalt är detta inte någon anledning till ekonomisk kompensation. Koden till internet hittar du i din semesterlägenhet.

Järn
Du kan låna strykjärn och strykbrädor gratis i förrådet på Roseløkken, som delas med grannorten Strandløkken.

Köksredskap
Semesterlägenheterna i Roseløkken har ett välutrustat kök med diskmaskin. Du behöver därför inte ta med köksredskap eller liknande.

Minigolf
Roseløkken har en trevlig minigolfbana, som du kan använda gratis.

Nyckelutlämning
När du kommer till din semesterlägenhet i Roseløkken hittar du ett nyckelskåp bredvid ytterdörren. Information om vilken lägenhet du ska bo i samt din kod till nyckelskåpet skickar vi till dig via mail senast 1 vecka innan din ankomst.

Parkeringsplats
Det finns gratis parkering vid Roseløkken. Semesterlägenheterna ligger 10-50 meter från parkeringen. Om du vill ha en speciell plats för din semesterlägenhet ber vi dig att meddela oss när du bokar din semester. Det finns laddstationer för elbilar på parkeringen.

Rengöring
Helgdagar måste vara helgdagar! Därför ser vi till att städa din semesterlägenhet vid ankomst och avresa – då är du alltid säker på att lägenheten är ordentligt städad vid din ankomst, och du är fri från arbetet med att städa själv innan din avresa. Städavgiften ingår i din hyra. Du behöver därför inte betala extra för städningen. Vid din avresa ber vi dig därför att helt enkelt se till att eventuellt avfall läggs i soppåsen, samt att köksservicen är städad. På Roseløkken tänker även städpersonalen miljövänligt. Alla rengöringsmedel är därmed Svanenmärkta/miljöriktiga.

Täcken/sängkläder
Det finns täcken och huvudkuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du själv behöver ta med. Alternativt kan du hyra ett paket bestående av lakan, örngott och påslakan samt en stor och en liten handduk för SEK 258:- per person. Kom gärna ihåg att förbeställa på +45 56 95 85 66, om du vill hyra sängkläder/handdukar. 

Tehanddukar, toalettpapper och mer
Vid din ankomst finns en tehandduk, disktrasa och uppstart av toalettpapper och kökshandduk i din semesterlägenhet. Om du behöver ytterligare, måste du se till att ta med / köpa det själv.

Tvättmaskin och torktumlare
Det finns tvättmaskin och torktumlare i din semesterlägenhet på Roseløkken.

Boka din semester nu
Boka din semester på Roseløkken genom att ange ditt önskade ankomstdatum i bokningsrutan högst upp på sidan – eller ring till oss nu på +45 56 95 85 66, så ger vi dig bra tips inför härliga semesterdagar på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. 

Måndag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lördag - Söndag: Tillgång till jourtelefon
Vi svarar på telefonen under öppettiderna, men om du har akut behov av hjälp kan du alltid nå vår jourtelefon.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.