Praktisk info - Sandkås Søpark

  • Klipper
  • Bra läge
  • Badstrand
  • Nya kök
  • Möjligheter för inköp
kort Sandkås

Sandkås Søpark - Semesterlägenheter

Adress
Tejnvej 68, Sandkås,
3770 Allinge
Telefon: +45 56 95 72 95
Telefax: +45 56 95 34 33
Mail: info@semester-bornholm.se

Allergivänliga lägenheter 
Sandkås Søpark semesterlägenheter är rökfria. Om man är allergisk mot husdjur, kan man välja en lägenhet, som är husdjursfri. Meddela oss detta i samband med din bokning, så reserverar vi en allergivänlig lägenhet åt er. Eventuella allergier mot dun är inte heller något problem, eftersom våra täcken och kuddar inte innehåller dun. 

Ankomstdagar
Man kan ankomma och avresa valfri veckodag - det är alltså inga fasta ankomstdagar, och man behöver i princip inte hyra hela veckor. Det ger dig möjlighet att sammansätta semestern efter egna önskemål, liksom att resa de dagar färjan är billigast. De billigaste färjedagarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterlägenheten från kl. 15.00.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterlägenheten kl. 10.00.

Babyutrustningspaket
Du kan kostnadsfritt låna ett babyutrustningspaket som består av: matstol, barnsäng, paraplysulky (kraftig med sufflett och ryggsätet kan läggas ned), skötdyna och badbalja. Vi ber dig beställa detta paket i samband med bokning - skriv endast ett meddelande i kommentarfältet.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Boka flera lägenheter samtidigt
Om du önskar boka flera lägenheter samtidigt, görs endast en vanlig bokning av en lägenhet - men notera i kommentarfältet i bokningsformuläret hur många lägenheter du vill boka. Sedan gör vi en manuell hantering av bokningen - och vi bemödar oss givetvis för att se till att lägenheterna ligger så nära varandra som möjligt.

Buss på Bornholm
Om du önskar att ta bussen till Sandkås Søpark semesterlägenheter, kan du använda busslinje 1+4, 2 eller 7+8. Bussarna kör från Rønne hamn. Vid påstigning skall du upplysa busschauffören om, att du önskar stiga av vid Sandkås Søpark. Busstabeller och priser finns i denna link: www.bat.dk

Cykeluthyrning
Du kan hyra cyklar i receptionen på Klintely där du henter nycklen. Kom ihåg att beställa dem senast dagen innan.

Handikappanpassning
Sandkås Søpark semesterlägenheter er inte handikappanpassad

Hundar/katter
Hundar och katter är välkomna i nogla av Sandkås Søpark semesterlägenheter. Informera oss vid bokningen om du önskar ta med en hund/katt. På grund av den extra städning som krävs från vår sida, kostar det SEK 347 att ta med sig hunden/katten. Medbringar man fler än 2 husdjur är priset 694 SEK. Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm

Vi har varje år många gäster, som tar med sig sin hund eller katt till Bornholm. Det är enkelt - tänk bara på att de svenska tullmyndigheternas krav måste vara uppfyllda. Normalt är reglerna för införsel av djur till Sverige restriktiva.

Inköp 
Sandkås Søpark ligger mitt emellan orterna Tejn och Allinge, vilka båda har livsmedelsbutiker. Brugsen i Tejn ligger 2,3 km från Sandkås Sommarhus. Netto och Superbrugsen ligger vid hamnen i Allinge centrum, 2,5 km från Sandkås Sommarhus.

Internet
Der är trådlöst internet i Sandkås Søpark. Styrkan kan dock variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om du skall använda internetförbindelsen evt. jobbrellaterat, så rekommenderar vi att du medbringar eget mobilt bredband. Om internetförbindelsen inte fungerar optimalt, så är det inte grundlag för ekonomisk ersättning.

Köksutrustning 
Sandkås Søpark semesterlägenheter har alla ett bra och välutrustat kök.

Parkering
Det är gratis parkering vid Sandkås Semesterlägenheter.

Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa lägenheten före din ankomst och efter din avresa - på så sätt kan du alltid vara säker på att huset är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa före hemresan. Betalningen för städningen ingår i priset - du behöver alltså inte betala extra för städningen.

Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt diska efter dig.

Täcken/lakan
Det finns täcken och huvudkuddar i semesterlägenheten. Allt du behöver ta med själv är handdukar och lakan - alternativt kan det hyras för SEK 134 för lakan och SEK 49 för handdukar. Kom ihåg att förbeställa, om du vill hyra lakan/handdukar.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@teambornholm.dk

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.