Praktisk info - Sandkås Sommerhuse

  • Badestrand
  • Fantastisk havudsigt
  • Hyggelig havn
  • Nybyggede sommerhuse
  • Unikke omgivelser
  • Klipper
kort Sandkås

Sandkås Sommarhus

Adress
Tejnvej 68, Sandkås,
3770 Allinge

Telefon: +45 56 95 85 66
Mail: info@semester-bornholm.se

Ankomstdagar
Man kan ankomma och avresa valfri veckodag - det är alltså inga fasta ankomstdagar, och man behöver i princip inte hyra hela veckor. Det ger dig möjlighet att sammansätta semestern efter egna önskemål, liksom att resa de dagar färjan är billigast. De billigaste färjedagarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Ankomsttid
Du kan komma in i sommarhuset från kl. 15.00 på ankomstdagen. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning".

Avresetid
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna sommarhuset kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Allergivänliga sommarhus 
Sandkås Sommarhus är rökfria. Om man är allergisk mot husdjur, kan man välja et hus, som är husdjursfri. Meddela oss detta i samband med din bokning, så reserverar vi et allergivänligt hus åt er. Eventuella allergier mot dun är inte heller något problem, eftersom våra täcken och kuddar inte innehåller dun. 

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning. Du ska hämta baby-paketet i receptionen vid din ankomst, samt vi ber dig att returnera utrustningen till receptionen vid din avresa.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25% av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Buss till Sandkås Sommarhus
Om ni vill ta bussen till Sandkås Sommarhus, finns en busshållplats 300 meter från Sandkås Sommarhus. Se linjekarta inklusive priser och rabattmöjligheter på www.bat.dk.

Cykeluthyrning
Du kan hyra cyklar i receptionen där du henter nycklen. Kom ihåg att beställa dem senast dagen innan.

Elbilar
Det är tyvärr inte tillåtet att ladda elbilar genom att dra ut strömkablar från Sandkås Sommarhuse,  eftersom semesterhusets elnät inte är dimensionerat för belastningen från elbilar. Om du har en elbil hänvisar vi dig i stället till att ladda den vid de offentliga laddstationerna i närheten.

Grill
Semesterhusene har en grill som du kan låna utan kostnad. Var uppmärksam på att du själv behöver rengöra grillen efter användning.

Handikappanpassning
Semesterhusen är inte speciellt handikappanpassade, men båda semesterhusen ligger på bottenvåning och dörrarna har tillräcklig dörrbredd för att passa till en vanlig rullstol. Badrummen är dock mindre handikappvänliga, eftersom det är begränsat utrymme för att vända med en rullstol.

Hundar/katter
Hundar och katter är välkomna i ett av Sandkås Sommarhus. Informera oss vid bokningen om du önskar ta med en hund/katt. På grund av den extra städning som krävs från vår sida, kostar det SEK 538:- att ta med sig hunden/katten. Medbringar man fler än 2 husdjur är priset SEK 1 076:-. Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm. Vi har varje år många gäster, som tar med sig sin hund eller katt till Bornholm. Det är enkelt - tänk bara på att de svenska tullmyndigheternas krav måste vara uppfyllda. Normalt är reglerna för införsel av djur till Sverige restriktiva.

Inköp 
Sandkås Sommarhus ligger mitt emellan orterna Tejn och Allinge, vilka båda har livsmedelsbutiker. Brugsen i Tejn ligger 2,3 km från Sandkås Sommarhus. Netto och Superbrugsen ligger vid hamnen i Allinge centrum, 2,5 km från Sandkås Sommarhus.

Internet
Der är trådlöst internet i Sandkås Sommarhus. Styrkan kan dock variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om du skall använda internetförbindelsen evt. jobbrellaterat, så rekommenderar vi att du medbringar eget mobilt bredband. Om internetförbindelsen inte fungerar optimalt, så är det inte grundlag för ekonomisk ersättning.

Köksutrustning 
Sandkås Sommarhus har alla ett bra och välutrustat kök.

Nyckelutlämning
När vi skickar din bekräftelse informerar vi dig också om hur du får nyckeln till Sandkås Sommarhus. Det är en enkel process - och det är inga problem om du anländer sent på natten.

Parkering
Det är gratis parkering vid Sandkås Sommarhus.

Rökfri sommarhuse
Sandkås Sommarhuse är rökfri.

Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa huset före din ankomst och efter din avresa - på så sätt kan du alltid vara säker på att huset är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa före hemresan. Betalningen för städningen ingår i priset - du behöver alltså inte betala extra för städningen. Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt diska efter dig.

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i semesterhusen. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 258:- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Tvätt
Det finns tyvärr inga tvättmaskiner i Sandkås Sommarhuse, men om du behöver tvätta kläder under din semester så är du välkommen till närliggande Storløkke Semesterpark där du kan tvätta för DKK 50 per maskin. Adressen till Storløkke Semesterpark är Genvej 4-6, 3770 Allinge.

Boka din semester nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.