Praktisk information - Søterrasserne Semesterlägenheter - Sandkås

  • Fina semesterlägenheter
  • Bra läge
  • Vacker havsutsikt
kort Sandkås

Praktisk information om Søterrasserne

Adress
Søterrasserne
Tejnvej 74
3770 Allinge

Telefon: +45 56 95 85 66
E-post: info@semester-bornholm.se 

Ankomsttid
Du kan komma in i din semesterlägenhet från kl. 15.00 på ankomstdagen. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning".

Avresetid
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterlägenheten kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Ankomstdag
Under perioden 2 juli - 13 augusti är det söndag som är ankomst-/avresedag. I andra perioder kan du i princip fritt välja ankomstdag i veckan. I vissa perioder, på grund av de andra bokningarna, kan det dock finnas begränsningar i valet av ankomstdag. I regel behöver du inte heller hyra hela veckor. Det ger dig möjlighet att sätta ihop semestern efter ditt val, precis som du kan välja att resa på de billigaste färjedagarna. De billigaste färjedagarna är vanligtvis måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Boka flera lägenheter
Om du vill boka två eller tre lägenheter på en gång behöver du bara göra en vanlig bokning av en lägenhet via internet, och notera i kommentarsfältet i bokningsformuläret att du vill boka två eller tre lägenheter. Så hanterar vi din bokning manuellt.

Bus till Søterrasserne
Busshållplatsen ligger cirka 200 meter från Søterasserne. Tidtabellen för bussarna samt översiktkarta över samtliga busslinjer på Bornholm hittar du här: www.bat.dk

Cykeluthyrning
Bornholms omfattande nät med cykelstigar börjar endast 100 meter från Søterrasserne. Du har möjlighet att hyra cyklar på det närliggande semesterkomplexet Klintely. Kom bara ihåg att reservera cyklarna senast dagen innan du behöver dem. Du gör din reservation genom att ringa +45 20 22 11 79. Priserna per cykel är:
· 1 dag: 80 DKK
· 2 dagar: 155 DKK
· 3 dagar: 200 DKK
· Extra dag: 40 DKK
· Hjälm: 25 DKK per person

El och vatten
El och vatten ingår i ditt hyrespris.

Elbilar
Det är tyvärr inte tillåtet att ladda elbilar genom att dra ut strömkablar från semesterlägenheten,  eftersom semesterlägenhetens elnät inte är dimensionerat för belastningen från elbilar. Om du har en elbil hänvisar vi dig i stället till att ladda den vid de offentliga laddstationerna i närheten.

Frysmöjligheter
Alla lägenheter i Søterrasserne har kylskåp med liten frysbox.

Grill
Søterrasserne har en grill som du kan låna utan kostnad. Var uppmärksam på att du själv behöver rengöra grillen efter användning.

Hundar
Det är tyvärr inte möjligt att ta med hund eller annat husdjur til Søterasserne. Reser du med hund eller annat husdjur kan du kika på denna sida för att få inspiration till var du kan bo i stället.

Indkøb
Det är 1,6 kilometer till Dagli'Brugsen i Tejn och 2,5 kilometer till Netto och SuperBrugsen i Allinge.

Internet
Der är gratis internet i Søterrasserne. Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation. 

Nyckelutlämning
När vi skickar din bekräftelse informerar vi dig också om hur du får nyckeln till din semesterlägenhet. Det är en enkel process - och det är inga problem om du anländer sent på natten.

Parkeringsförhållande 
Du kan parkera gratis vid Søterasserne.

Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa dit semesterlägenhet före din ankomst och efter er avresa - så kan du alltid vara säker på att semesterlägenheten är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa före hemresan. Betalningen för städningen ingår i priset - du behöver alltså inte betala extra för städningen. Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt diska. 

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i Søterrasserne. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 258:- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Tehanddukar, toalettpapper och mer
Vid din ankomst finns en tehandduk, disktrasa och uppstart av toalettpapper och kökshandduk i din semesterlägenhet. Om du behöver ytterligare, måste du se till att ta med / köpa det själv.

Tvättmaskin/tvättstuga
Lägenhet 74B har tvättmaskin och torktumlare. Det finns tyvärr inga tvättmöjligheter i Lägenhet 74C, men om du behöver tvätta kläder under semester n så är du välkommen till närliggande Storløkke Feriepark, där du kan tvätta för 50 kr per maskin. Adressen till Storløkke Feriepark är Genvej 4-6, 3770 Allinge. Vänd dig till receptionen så visar personalen dig var tvättstugan ligger.

Boka din semester nu
Efterfråga din pris och beställ din semester i Søterasserne genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. 

Måndag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lördag - Söndag: Tillgång till jourtelefon
Vi svarar på telefonen under öppettiderna, men om du har akut behov av hjälp kan du alltid nå vår jourtelefon.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.