Praktisk info - Store Strandhus – hus för 42 personer

  • Plats för hela familjen
  • Hus för 42 personer
  • Nära stranden
  • Lugnt läge
  • Vackert naturområde
  • Goda faciliteter
  • Grillplats
  • Fotbollsplan
kort Østre Sømark

Praktiske informationer - Store Strandhus

Adress:
Store Strandhus (Holsterodde)
Ædjavejen 18
3720 Åkirkeby

Telefon-bokning: +45 56 95 85 66
E-post: info@semester-bornholm.se 

Ankomsttid
Du kan komma in i Store Strandhus från kl. 15.00 på ankomstdagen. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning".

Avresetid
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterhuset kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Ankomstdag
Under perioden 23 juni - 28 juli är det söndag som är ankomst-/avresedag. I andra perioder kan du i princip fritt välja ankomstdag i veckan. I vissa perioder, på grund av de andra bokningarna, kan det dock finnas begränsningar i valet av ankomstdag. I regel behöver du inte heller hyra hela veckor. Det ger dig möjlighet att sätta ihop semestern efter ditt val, precis som du kan välja att resa på de billigaste färjedagarna. De billigaste färjedagarna är vanligtvis måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Buss till Østre Sømark och Store Strandhus
Busshållplatsen ligger 1 kilomet från semesterhuset. Tidtabellen för bussarna samt översiktkarta över samtliga busslinjer på Bornholm hittar du här: www.bat.dk

El och vatten
El och vatten ingår i ditt hyrespris.

Frysmöjligheter
Det finns en stor frys på 300 liter i sommarhuset.  

Grill
Store Strandhus har en grill som du kan låna utan kostnad. Var uppmärksam på att du själv behöver rengöra grillen efter användning.

Inköp
Dagli’ Brugsen i Pedersker är närmaste matbutik (cirka 3,3 kilometer från sommarhuset). I Aakirkeby, som ligger cirka 10 minuter med bil från sommarhuset, finns ett stort utbud av butiker – däribland Netto, Super Brugsen och Spar.

Hunde
Hundar är välkomna till Store Strandhus. På grund av den extra städning som krävs från vår sida, kostar det SEK 538:- att ta med sig hunden. Priset gäller för hela vistelsen. Vi har varje år många gäster som tar med sig sin hund eller katt till Bornholm. Det är enkelt, men tänk på att de svenska tullmyndigheternas krav måste vara uppfyllda. (Normalt är reglerna för införsel av djur till Sverige restriktiva.) Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm

Internet
Der är gratis internet i Store Strandhus. Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation. 

Köksutrustning
Store Strandhus har et fin och välutrustad kök. Du behöver därför inte ta med någon köksutrustning.

Nyckelleverans
När vi skickar din bekräftelse informerar vi dig också om hur du får nyckeln till semesterhuset. Det är en enkel process - och det är inga problem om du anländer sent på natten.

Parkeringsförhållande 
Du kan parkera gratis vid Store Strandhus

Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa dit semesterhus före din ankomst och efter er avresa - så kan du alltid vara säker på att semesterhuset är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa före hemresan. Betalningen för städningen ingår i priset - du behöver alltså inte betala extra för städningen. Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt diska. 

Rökfri sommarhus
Store Strandhus är rökfri.

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i Store Strandhus. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 258,- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Tehanddukar, toalettpapper och mer
Vid din ankomst finns en tehandduk, disktrasa och uppstart av toalettpapper och kökshandduk i Store Strandhus. Om du behöver ytterligare, måste du se till att ta med / köpa det själv.

Tvättmaskin
Store Strandhus har tvättmaskin och torktumlare.

Boka din semester nu
Efterfråga din pris och beställ din semester i Store Strandhus genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Njut av en promenad på Sømarken Strand

Njut av en promenad på Sømarken Strand

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa
Den trevliga småbåtshamnen "Østre Sømarken"

Den trevliga småbåtshamnen "Østre Sømarken"

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.