Praktisk info - Storløkke Semesterpark

  • Multi Arena
  • Lekplats
  • Trampolin
  • Utomhus fitness
  • Pool
kort Allinge

Storløkke Semesterpark

Adress
Storløkke Semesterpark
Genvej 2-4
3770 Allinge

Telefon: +45 56 95 85 66

Ankomstdagar
Du kan anlända och avresa den veckodag som passar bäst - vi har alltså inga fasta ankomstdagar, och som utgångspunkt behöver du heller inte hyra ett bestämt antal dagar. Det ger dig optimal möjlighet att utforma semestern efter egna önskemål och även att välja de billigaste färjeavgångarna. De billigaste färjedagarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar. 

Ankomsttid
Du kan komma in i semesterhuset från kl. 15.00 på ankomstdagen. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning".

Avresetid
På avresedagen ber vi dig vänligast att lämna semesterhuset senast kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Allergianpassade lägenheter
Alla semesterhus är rökfria. Om du är allergisk mot pälsdjur, kan du välja en lägenhet, som är husdjursfri. Informera oss vänligen om detta i samband med bokning, så reserverar vi en allergianpassad lägenhet till dig. Eventuell dunallergi är inte heller något problem, eftersom våra täcken och kuddar inte innehåller dun.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning. Du ska hämta baby-paketet i receptionen vid din ankomst, samt vi ber dig att returnera utrustningen till receptionen vid din avresa.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Boka flera hus samtidigt
Om du vill boka flera hus samtidigt, gör du bara en vanlig bokning av semesterhuset via internet - men notera i kommentarfältet på bokningsformuläret, hur många hus som du önskar boka, så hanterar vi din bokning manuellt - och vi bemödar oss givetvis om att placera husen så nära varandra som möjligt.

Buss till Storløkke Semesterpark
Om ni vill ta bussen till Storløkke Semesterpark, finns en busshållplats 550 meter från Storløkke Semesterpark. Se linjekarta inklusive priser och rabattmöjligheter på www.bat.dk.

Cykeluthyrning
Du kan hyra cyklar i receptionen. Kom ihåg att beställa dem senast dagen Innan i receptionen. Priserna per cykel är:
1 dag: 111 SEK
2 dagar: 215 SEK
3 dagar: 278 SEK
Extra dag: 56 SEK
Hjälm: 35 SEK per person

Grill
Det är tillåtet att grilla på terrasserna. Alla huse ägs av individuella privatpersoner, och vissa av dem har grill i sina semesterbostäder, medan andra valt att inte ha det. Vi kan därför inte garantera att det finns en grill i dit semesterhus– men om det inte finns är du alltid välkommen att själv ta med en grill om du vill grilla. Kom bara ihåg att ta hänsyn till grannarna när du grillar. Var uppmärksam på att du själv behöver rengöra grillen efter användning.

Handikappanpassning
Semesterhusen har dörrar som är tillräckligt breda för rullstolar och det finns inga trappor i semesterhuset. Badrummen har också tillräcklig plats för att vända en rullstol . Ut till trädgårdsplatsen finns det dock trappsteg, liksom det finns trappsteg och trappor i området vid Storløkke Semesterpark. Vi bedömer att Hasle Semesterpark och Semestercenter Æblehaven är lämpligare för rullstolsburna. 

Hundar/Katter
Hundar och katter är välkomna på Storløkke Semesterpark. En del av våra hus er förbehållna gäster med hundar eller katter. Vi ber dig vänligen upplysa vid bokning om du önskar medbringa hund/katt . På grund av de extra städning som krävs kostar det dig SEK 538:- att ta din hund/katt med. Medbringar du 3 eller fler hundar/katter är priset SEK 1 076:-. Priset gäller för hela uppehållet. Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm

Vi har varje år många gäster, som tar deras hund eller katt med till Bornholm. Det är lätt - du skall endast komma ihåg att de svenska tullmyndigheternas krav skall vara uppfyllda.

Inköp
På Storløkke Semesterpark finns en kiosk, som har ett mindre sortiment livsmedel. Öppningstiderna är 8.00 till 10.30 och 15.00 till 19.00. Utanför högsäsongen kan öppningstiderna vara lite kortare. För större inköp ligger Allinge centrum endast 800 meter bort. Där finns både Netto och Superbrugsen.

Internet
Det är gratis trådlöst internet i alla hus i Storløkke Semesterpark. Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation.   

Köksutrustning
Semesterhusen i Storløkke Semesterpark har ett välutrustad kök. Du behöver därför inte medbringa köksservis eller liknande.

Multibana
Storløkke Semesterpark har en fin multibana för bandy-, fotboll-, basket- och beachvolleybana. Du kan gratis låna klubbor, bollar osv. i receptionen.

Nyckelutlämning
Nycklarna hämtas i receptionen på Storløkke Semesterpark. Om du ankommer när receptionen är stängd, hänger det på dörren till receptionen en välkomsthälsning med ditt namn på. I detta kuvert ligger nyckeln samt information om vilket hus du skall bo i.

Parkering
Det är gratis parkering på Storløkke Semesterpark. Semesterhusen ligger 10-100 meter från parkeringsplatsen. Om du önskar en speciell placering nära semesterhuset, ber vi dig att underrätta oss, när du bokar.

Städning
Semester skall vara semester! Därför ansvarar vi för att städa ditt hus både före din ankomst och efter din avresa - på så sätt är du alltid säker på att det är ordentligt städat när du kommer och slipper besväret när du reser. Betalingen för städningen är inkluderat i priset. Du behöver alltså inte betala extra för städningen.

Allt du behöver göra vid avresan är att slänga evt. sopor samt diska efter dig.

Strykjärn
Du kan låna strykjärn och strykbräda i receptionen - och det är naturligvis gratis.

Swimmingpool
Som gäst på Storløkke Semesterpark kan du använda den härliga poolen med tillhörande barnpool gratis. Klorhalten och filtren i swimmingpoolen ser till att eventuella bakterier och virus avlägsnas, så att du och din familj tryggt kan bada i poolen under er vistelse.

Vi räknar med att poolen är öppen under hela säsongen, men eftersom vi följer lagen och myndigheternas rekommendationer kan det förekomma ändringar. Vi hoppas på er förståelse.

Telefonnummer
Storløkke - bokning: +45 56 95 85 66
Storløkke - reception: 0045 5648 1179

Tvättmaskin och Torktumlare
Om du behöver tvätta, har du möjlighet att hyra vår tvättmaskin och torktumlare.

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 258:- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Boka din semester nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. 

Måndag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lördag - Söndag: Tillgång till jourtelefon
Vi svarar på telefonen under öppettiderna, men om du har akut behov av hjälp kan du alltid nå vår jourtelefon.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.