Praktisk info - Strandpromenaden

  • Havsutsikt
  • Badstrand
  • Perfekt läge
  • Stor altan
  • Flotta lägenheter
  • Nära stranden
kort Sandvig

Adress
Strandpromenaden
Rådstuestræde 3
3770 Allinge

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterlägenheten från kl. 15.00. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning".

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterlägenheten kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Allergianpassade lägenheter
Alla lägenheter på Strandpromenaden är rökfria. Om du är allergisk mot pälsdjur, kan du välja en lägenhet som är husdjursfri. Informera oss vänligen om detta i samband med din bokning, så ser vi till att reservera en allergianpassad lägenhet till dig. Eventuell dunallergi är inte heller något problem, eftersom våra täcken och kuddar inte innehåller dun.

Ankomstdagar
Du kan anlända och avresa den veckodag som passar bäst - vi har alltså inga fasta ankomstdagar, och som utgångspunkt behöver du inte heller hyra ett bestämt antal dagar. Det ger dig optimal möjlighet att utforma semester efter egna önskemål och även att välja de billigaste färjedagarna. De billigaste färjeavgångarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25% av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Boka flera lägenheter samtidigt
Om du vill boka flera lägenheter samtidigt, gör du bara en vanlig bokning av en lägenhet via Internet - men notera i kommentarfältet på bokningsformuläret hur många lägenheter du vill boka. Sedan gör vi en manuell hantering av din bokning - och vi bemödar oss givetvis med att se till att lägenheterna ligger så nära varandra som möjligt.

Buss till Strandpromenaden 
Om ni vill ta bussen till Strandpromenaden, finns en busshållplats 350 meter från Strandpromenaden. Se linjekarta inklusive priser och rabattmöjligheter på www.bat.dk.

Elbilar
Det är tyvärr inte tillåtet att ladda elbilar genom att dra strömkablar från semesterlägenheten, eftersom semesterbostadens elnät inte är dimensionerat för belastningen från elbilar. Om du har en elbil hänvisar vi dig i stället till laddning från de offentliga laddstolparna i Gudhjems hamn. 

Handikappanpassning
Strandpromenaden har dessvärre inte några handikappanpassade lägenheter. Kontakta oss vänligen på telefon +45 56 95 85 66 för råd och vägledning om du har behov av ett handikappanpassade semesterhus.

Hundar/katter 
Hundar och katter är välkomna i en av lägenheterna på Strandpromenaden. Informera oss vänligen vid bokningen, om ni önskar medbringa  hund/katt. På grund av den extra städning som krävs från vår sida, kostar det SEK 538:- att ta med sig hunden/katten. Medbringas fler än tre djur är priset SEK 1 076:-. Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm. Vi har varje år många gäster som tar med sig sin hund eller katt till Bornholm. Det är enkelt - tänk bara på att de svenska tullmyndigheternas krav måste vara uppfyllda. Normalt är reglerna för införsel av djur till Sverige restriktiva.

Inköp 
I har möjlighet at göra inköp i Netto och SuperBrugsen i Allinge, som ligger i förlängningen av Sandvig, ca. 2,5 kilometer från semesterlägenheten.

Internet
Det finns tillgång till gratis trådlöst internet i lägenhet A, B och D vid Strandpromenaden. Password får ni vid er ankomst. Notera att mottagningen kan variera något beroende på hur många brukare som är uppkopplade. I händelse av att nätförbindelsen inte fungerar optimalt är det inte ett giltigt skäl för ekonomisk kompensation. 

Köksutrustning
Semesterlägenheten vid Strandpromenaden har ett välutrustad kök med servis. Du behöver därför inte medbringa köksservis eller liknande.

Nyckelutlämning
När vi skickar din bekräftelse informerar vi dig också om hur du får nyckeln till din semesterlägenhet. Det är en enkel process - och det är inga problem om du anländer sent på natten.

Parkering 
Det är gratis parkering vid Strandpromenaden.

Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa din lägenhet före ankomst och efter avresa -  på så sätt är du alltid säker  på att lägenheten är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa före hemresan. Betalningen för städningen ingår i priset - du behöver alltså inte betala extra för städningen.

Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt att diska efter dig.

Rökfria lägenheter
Alla semesterlägenheter vid Strandpromenaden är rökfria.

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 258:- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Tvättmaskin
Om du behöver tvätta kan du hyra vår tvättstuga i Strandpromenaden.

Boka din semester nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.