I området - Strandpromenaden

  • Havsutsikt
  • Badstrand
  • Perfekt läge
  • Stor altan
  • Flotta lägenheter
  • Nära stranden
kort Sandvig
Sandvig Strand

Sandvig Strand

Njut av solnedgången vid Hammerhavn

Njut av solnedgången vid Hammerhavn

Ät en glass på Kalas glassbar i Sandvig

Ät en glass på Kalas glassbar i Sandvig

Sandvig - Det Riktiga Bornholm

För många människor är Sandvig "det riktiga Bornholm". Det är här, man upplever den vackra kombinationen av branta klippor och skön strand. Gläd er till en skön semester i lägenheterna på Strandpromenaden.

Danmarks flotte vandrertur
Strandpromenaden ligger vid Sandvig Strand, där den vackra klippformationen Hammerknuden börjar. Sandvig Søpark ligger strax intill den idylliska Hammersø, och den vackra klippformationen Hammerknuden. Ta på er vandringsskorna och följ stigarna upp till toppen, varifrån det är en fantastisk utsikt över Sandvig. Från toppen följer ni stigarna, som för er runt om Hammerknuden till den gamla borgruinen Hammershus. Turen kallas för Danmarks vackraste  vandringsled... och det är inte utan anledning. På vägen tillbaka till Sandvig Søpark kan ni lägga vägen förbi Hammerfyren, från vilken ni kan njuta den fantastiska utsikten över hela Nordbornholm - om det är klart väder, kan man faktiskt se ända till Sverige.

Sandvig Strand är ett måste
En tur på Sandvig Strand med den fina sanden och de vackra klipporna är ett "måste" både för barn och vuxna. Ett bra tips är att också besöka den lilla hamnen Hammerhavn. Härifrån seglar små turistbåtar längs kusten, så man kan se den dramatiska klippkusten och borgen Hammershus från havssidan. Efter åsynen av de branta klipporna, forstår man varför Hammershus var en ointaglig fästning under medeltiden. Besök också caféet på hamnen - här får man Bornholms bästa sandwich.

Efter massor av naturupplevelser behöver ni kanske koppla av en stund på Sandvig Strand? Njut av den varma sanden och det rena vattnet. Med ett leende på läppen kan ni fortsätta längs strandpromenaden till de små trevliga caféerna i Sandvig.

Beställ nu
Gläd er till en skön semester i Strandpromenaden.
Beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställningsboxen här på sidan - eller ring till oss nu: +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.