I området - Bageriet - Semesterlägenheter i Svaneke

  • Nybyggda (2019)
  • Vackra lägenheter
  • Perfekt läge
  • Direkt på Svaneke Torv
kort Bageriet - Ferielejligheder i Svaneke
Det finns många vackra korsvirkeshus i Svaneke

Det finns många vackra korsvirkeshus i Svaneke

Ta en stranddag i Svaneke vid Hulshavn

Ta en stranddag i Svaneke vid Hulshavn

Barnen älskar att leka på vapnen på Svaneke Smoker

Barnen älskar att leka på vapnen på Svaneke Smoker

Svaneke Hamn ligger nära Svaneke Bageri

Svaneke Hamn ligger nära Svaneke Bageri

Guldfynd på Sorte Muld vid Svaneke

Guldfynd på Sorte Muld vid Svaneke

Klicka för pris och lediga perioder

Svaneke - Bageriet:
När vill du resa
Den lilla mysiga Vigehavn i Svaneke

Den lilla mysiga Vigehavn i Svaneke

Svaneke - I området 

Upplev hamnstämningen
Din semesterlägenhet i ”Bageriet” ligger direkt på Svaneke Torg – en mer central plats finns inte här! Njut av det härliga torglivet, som är precis utanför din dörr. Marknadsdagarna är en alldeles särskild upplevelse men se också till att besöka karamellfabriken, glassbutiken eller ta något förfriskande på Svaneke Bryghus. Kom också ihåg att hälsa på i Svaneke Købmandshandel, som är en levande och härlig köpman där tiden stått stilla sedan 1950-talet. Alla dessa upplevelser ligger mindre än 100 meter från din semesterlägenhet.

Besök Sorte Muld och Brændesgårdshaven
Ta en tur längs med kuststigen och njut av vackra panoramavyer över havet. Du kan också ta den flera tusen år gamla stigen från kusten upp till ”Sorte Muld” som är en kulle cirka 1 km från Svaneke. En gång i tiden låg ett av Östersjöns rikaste samfund här – men Östersjön var ett oroligt område, så många av invånarna grävde ner många av sina rikedomar. Det betyder att det under senare år hittats stora mängder med guldsmycken i Sorte Muld. Besök de spännande utgrävningarna och är turen med dig håller arkeologerna öppet hus så att du själv kan få prova på att hitta de berömda figurerna ”Guldgubber”.

Granne med Sorte Muld är den berömda nöjesparkenBrændesgårdshaven”. Har du barn med dig så är ett besök här ett måste. Här finns massor av roligt att göra, ett mini-zoo, roddbåtar, rutschkanor med mera – och när du väl betalt entrén så ingår alla nöjen. Efter besöket så kanske det kan vara skönt med ett friskt dopp från hopptornet nere i Svaneke hamn, eller varför inte vid den lilla mysiga stranden ”Hullehavn” där du också finner det trevliga cafét Syd-Øst-for-Paradis?

Bornholms kreativa centrum
Men Svaneke är inte bara gemyt och pittoreska miljöer. Svaneke är också Bornholms kreativa centrum. Här finns allt vad hjärtat, ögonen och gommen kan begära: Glaskonst. Tavlor. Designerkläder. Handgjord lakrits, choklad, glass och karameller. Och så får vi givetvis inte glömma det lokala rökeriet med de läckra fiskdelikatesserna och Svaneke Bryghus med sin prisbelönta öl. Givetvis måste ni också delta i den lokala varianten av bingo: "hönsbingo". Den går i all enkelhet ut på att man släpper ut 3 hönor på ett stort bingofält. Sedan gäller det att satsa på i vilken ruta hönsen först lägger en "klatt". Det går knappt att beskriva, det bara måste upplevas.

Varning - Svaneke är starkt vanebildande
Det är inte bara turisterna som älskar Svaneke. Svaneke är också staden med några av Bornholms högsta huspriser. Och det är inte bara bornholmare som flyttar hit. Det är många turister som har förträngt allt vad returbiljetter heter efter mötet med Svaneke. Vi måste därför varna för att besök i Svaneke kan bli starkt vanebildande ... t.ex. är Østersøen Ferielejligheder sannolikt den semesteranläggning på Bornholm med största antalet stamgäster.

Boka din semester nu
Boka din semester på Svaneke Bageri genom att lägga in önskat ankomstdatum i beställningsformuläret – eller ring oss på +45 56 95 85 66 så passar vi även på att ge dig några riktigt bra tips för en extra bra semester.

Vi hoppas att du hittade vad du letade efter – annars kan du kika på alla våra semesterlägenheter och sommarhus här.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.