Praktisk info - Bageriet - Semesterlägenheter i Svaneke

  • Nybyggda (2019)
  • Vackra lägenheter
  • Perfekt läge
  • Direkt på Svaneke Torv
kort Bageriet - Ferielejligheder i Svaneke

Svaneke Bageri - Semesterlägenheter Svaneke Torg

Adress
Ferielejlighederne - Svaneke Bageri
Svaneke Torv 8
3740 Svaneke

Telefon: +45 56 95 85 66
E-post: info@semester-bornholm.se 

Ankomsttid
Du kan komma in i din semesterlägenhet från kl. 16.00 på ankomstdagen. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning".

Avresetid
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna din semesterlägenhet kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Ankomstdag
Under perioden 2 juli - 13 augusti är det söndag som är ankomst-/avresedag. I andra perioder kan du i princip fritt välja ankomstdag i veckan. I vissa perioder, på grund av de andra bokningarna, kan det dock finnas begränsningar i valet av ankomstdag. I regel behöver du inte heller hyra hela veckor. Det ger dig möjlighet att sätta ihop semestern efter ditt val, precis som du kan välja att resa på de billigaste färjedagarna. De billigaste färjedagarna är vanligtvis måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning.

Boka flera lägenheter
Om du vill boka två lägenheter på en gång behöver du bara göra en vanlig bokning av en lägenhet via internet, och notera i kommentarsfältet i bokningsformuläret att du vill boka två eller tre lägenheter. Så hanterar vi din bokning manuellt.

Bus till Svaneke - Bageriet
Busshållplatsen ligger 10 meter från din semesterlägenhet på torget i Svaneke. Tidtabellen för bussarna samt översiktkarta över samtliga busslinjer på Bornholm hittar du här: www.bat.dk

El och vatten
El och vatten ingår i ditt hyrespris.

Frysmöjligheter
Alla lägenheter i Svaneke Bageriet har kylskåp med liten frysbox.

Grill
Alla lägenheter ägs av individuella privatpersoner, och vissa av dem har grill i sina semesterbostäder, medan andra valt att inte ha det. Vi kan därför inte garantera att det finns en grill i din semesterlägenhet – men om det inte finns är du alltid välkommen att själv ta med en grill om du vill grilla. Kom bara ihåg att ta hänsyn till grannarna när du grillar. Var uppmärksam på att du själv behöver rengöra grillen efter användning.

Handikappförhållanden
Svaneke Bageriet är tyvärr inte handikappanpassat. Kontakta oss vänligen på telefon  +45 56 95 85 66 för råd och vägledning om du har behov av ett semesterhus där det är möjligt att använda rullstol. 

Hundar
Det är tyvärr inte möjligt att ta med hund eller annat husdjur til Svaneke Bageriet. Reser du med hund eller annat husdjur kan du kika på denna sida för att få inspiration till var du kan bo i stället.

Köksutrustning
Semesterlägenheterne har et fin och välutrustad kök. Du behöver därför inte ta med någon köksutrustning

Nyckelutlämning
När vi skickar din bekräftelse informerar vi dig också om hur du får nyckeln till din semesterlägenhet. Det är en enkel process - och det är inga problem om du anländer sent på natten.

Internet
Der är gratis internet i Svaneke Bageri. Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation. 

Parkeringsförhållande 
Du kan parkera gratis vid Svaneke Bageri, men tänk på att på några av gatorna vid Svaneke Bageri finns tidsbegränsad parkering.

Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa din semesterlägenhet före din ankomst och efter er avresa - så kan du alltid vara säker på att din semesterlägenhet är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa före hemresan. Betalningen för städningen ingår i priset - du behöver alltså inte betala extra för städningen. Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt diska. 

Strykbräda och strykjärn
Lägenheterna på Svaneke Bageri har strykbräda och strykjärn.

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i Svaneke Bageri. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 258:- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Tehanddukar, toalettpapper och mer
Vid din ankomst finns en tehandduk, disktrasa och uppstart av toalettpapper och kökshandduk i semesterlägenheten. Om du behöver ytterligare, måste du se till att ta med / köpa det själv.

Boka din semester nu
Efterfråga din pris och beställ din semester i Svaneke Bageri genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.