Praktisk info - Bryggergården

  • Svaneke
  • Nära Svaneke Torget
  • Extra mycket för pengarna
  • Två altaner
  • Plats för bollspel
  • Lugnt och fridfullt
kort Bryggergården

Bryggergården

Adress 
Bryggergården 
Korshøje 2 (nås via Storegade 39)  3720 Svaneke 
Telefon: +45 56 95 85 66
Fax: 56 95 34 66 
E-mail: info@semester-bornholm.se

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterlägenheten från kl. 16.00. Läs eventuellt mer under punkten  "Nyckelutlämning", om du ankommer sent.

Avresetid
På avresedagen ber vi er vänligen lämna semesterlägenheten senast kl 10:00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Ankomstdagar
Du kan anlända och avresa den veckodag som passar bäst (i högsäson dock söndag) - vi har alltså inga fasta ankomstdagar, och som utgångspunkt behöver du inte heller hyra ett bestämt antal dagar. Det ger dig optimal möjlighet att utforma semester efter egna önskemål och även att välja de billigaste färjedagarna. De billigaste färjeavgångarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning.

Boka flera lägenheter samtidigt 
Om du önskar beställa flera lägenheter samtidigt behöver du bara göra en vanlig bokning  av en lägenhet på nätet - och notera i kommentarsfältet på bokningsformuläret hur  många lägenheter som du önskar. Vi hanterar din beställning därefter manuellt - och  strävar självklart efter att placera lägenheterna så nära varandra som möjligt. 

Betalningsvillkor 
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Buss till Bryggergården 
Om ni vill ta bussen till Bryggergården, finns en busshållplats 350 meter från Bryggergården Se linjekarta inklusive priser och rabattmöjligheter på www.bat.dk.

Cyklar 
Ni kan hyra cykel hos:  
Svaneke Vandrehjem
Reberbanevej 9
Svaneke
Tel. +45 56 49 62 42 

Elbilar
Det är tyvärr inte tillåtet att ladda elbilar genom att dra strömkablar från semesterlägenheten, eftersom semesterbostadens elnät inte är dimensionerat för belastningen från elbilar. Om du har en elbil hänvisar vi dig i stället till laddning från de offentliga laddstolparna i Gudhjems hamn. 

Tillgång till frys 
Alla lägenheter har kylskåp med ett litet frysfack. 

Handikappanpassning 
Bryggergården har tyvärr inte några specialinredda lägenheter som är handikappvänliga. 

Hundar 
I några av lägenheterna på Bryggergården är hund tillåtet. Var vänlig att meddela oss vid  bokningen om ni tar med era fyrbenta vänner. På grund av den extra städning som vi  måste utföra kostar det SEK 538:- att ha hund med sig. Om ni tar med 3 hundar eller fler  är priset SEK 1 076:-. Priset gäller för hela vistelsen.  Det är lätt ta ta med sin hund till Bornholm - även om ni reser via Sverige. Ni behöver  bara komma ihåg att uppfylla de svenska tullmyndigheternas krav. Normalt är reglerna för  införsel av djur till Sverige restriktiva. Dock är reglerna mer fördelaktiga, när ni “bara” är  på genomresa till Bornholm. Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm

Internet 
Det finns tyvärr inte internet på Bryggergården

Nyckelutlämning
När vi skickar din bekräftelse informerar vi dig också om hur du får nyckeln till din semesterlägenhet. Det är en enkel process - och det är inga problem om du anländer sent på natten.

Parkeringsplats 
Det är gratis parkering vid Bryggergården. 

Städning 
Semester skall vara semester! Därför ordnar vi så att er lägenhet är städad vid ankomst  och att ni slipper ägna er åt städning innan ni reser. När ni beställer via oss, är städningen  alltid inkluderad i priset.  Vi avresan ber vi er enbart att lägga eventuellt avfall i soppåsen och se till att matservisen  är diskad.  Priset för städningen är inkluderat i den hyreskostnad som ni finner på vår hemsida.  Tvättmaskin: Om ni behöver tvätta under ert semesteruppehåll är det möjligt att låna tvättmaskinen på  Bryggergården utan extra kostnad. 

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 258:- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Tvättmaskiner
Om du har behov av att tvätta under din semester har du möjlighet att låna tvättmaskinerna på Bryggergården utan kostnad.

Boke din semester nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.