Praktisk info - Svaneke Lejligheder

  • Centralt läge
  • Spännande stadsliv
  • Vacker trädgård
  • Simning
  • Trevliga lägenheter
kort Svaneke

Møllegården - Praktisk Information

Adress 
Møllegården 
Møllebakken 6B
3720 Svaneke 

Telefon: +45 56 95 85 66
E-mail: info@semester-bornholm.se

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterlägenheten från kl. 16.00. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning", om du ankommer sent.

Avresetid
På avresedagen ber vi er vänligen lämna semesterlägenheten senast kl 10:00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Ankomstdagar
Du kan anlända och avresa den veckodag som passar bäst (i högsäson dock söndag) - vi har alltså inga fasta ankomstdagar, och som utgångspunkt behöver du inte heller hyra ett bestämt antal dagar. Det ger dig optimal möjlighet att utforma semester efter egna önskemål och även att välja de billigaste färjedagarna. De billigaste färjeavgångarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning. 

Boka flera lägenheter samtidigt 
Om du önskar beställa flera lägenheter samtidigt behöver du bara göra en vanlig bokning  av en lägenhet på nätet - och notera i kommentarsfältet på bokningsformuläret hur  många lägenheter som du önskar. Vi hanterar din beställning därefter manuellt - och  strävar självklart efter att placera lägenheterna så nära varandra som möjligt. 

Betalningsvillkor 
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Buss till Møllegården
Om ni vill ta bussen till Møllegården, finns en busshållplats 30 meter från Møllegården. Se linjekarta inklusive priser och rabattmöjligheter på www.bat.dk.

Cyklar 
Ni kan hyra cykel hos:  
Svaneke Vandrehjem
Reberbanevej 9
3740 Svaneke
Tel. +45 56 49 62 42 

Frysfack
Alla lägenheter har kylskåp med ett litet frysfack. 

Grill
Du har möjlighet att använda en gemensam grill i Møllegårdens trädgård. Var uppmärksam på att du själv behöver rengöra grillen efter användning.

Handikappanpassning 
Møllegården har tyvärr inte några specialinredda lägenheter som är handikappvänliga. 

Hundar 
På Møllegården är hund tillåtet i nogle av lägenheterne. Var vänlig att meddela oss vid  bokningen om ni tar med era fyrbenta vänner. På grund av den extra städning som vi måste utföra kostar det SEK 538:- att ha hund med sig. Om ni tar med 3 hundar eller fler  är priset SEK 1 076:-. Priset gäller för hela vistelsen. Det är lätt ta ta med sin hund till Bornholm - även om ni reser via Sverige. Ni behöver  bara komma ihåg att uppfylla de svenska tullmyndigheternas krav. Normalt är reglerna för införsel av djur till Sverige restriktiva. Dock är reglerna mer fördelaktiga, när ni “bara” är  på genomresa till Bornholm. Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm

Internet 
Der finns gratis internet på Møllegården.

Nyckelutlämning
Vi informerar dig om var du skall hämta din nyckel i din bokningsbekräftelse. 

Parkeringsplats 
Det är gratis parkering vid Møllegården. 

Städning 
Semester skall vara semester! Därför ordnar vi så att er lägenhet är städad vid ankomst  och att ni slipper ägna er åt städning innan ni reser. När ni beställer via oss, är städningen  alltid inkluderad i priset. Vi avresan ber vi er enbart att lägga eventuellt avfall i soppåsen och se till att matservisen  är diskad.  Priset för städningen är inkluderat i den hyreskostnad som ni finner på vår hemsida. Tvättmaskin: Om ni behöver tvätta under ert semesteruppehåll är det möjligt att låna tvättmaskinen på  Bryggergården utan extra kostnad. 

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 258:- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Tvättmaskiner
Om du får behov av att tvätta under din semester så har du möjlighet att låna tvättmaskinerna på Møllegården mot betalning.

Boka din semester nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. 

Måndag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lördag - Söndag: Tillgång till jourtelefon
Vi svarar på telefonen under öppettiderna, men om du har akut behov av hjälp kan du alltid nå vår jourtelefon.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.