Praktisk info - Svaneke Lejligheder

  • Centralt läge
  • Spännande stadsliv
  • Vacker trädgård
  • Simning
  • Trevliga lägenheter
kort Svaneke

Møllegården

Adress 
Møllegården 
Møllebakken 6B
3720 Svaneke 

Telefon: +45 56 95 72 95
Fax: 56 95 34 66 
E-mail: info@semester-bornholm.se

Utcheckning 
På avresedagen ber vi er vänligen lämna semesterlägenheten senast kl 10:00. Allergianpassade semesterlägenheter. Alla våra semesterlägenheter är rökfria. Husdjur är inte tillåtet i semesterbostaden. Eventuell allergi mot dun är heller inte något problem eftersom våra täcken och kuddar inte innehåller dun. 

Ankomstdagar
Du kan anlända och avresa den veckodag som passar bäst (i högsäson dock söndag) - vi har alltså inga fasta ankomstdagar, och som utgångspunkt behöver du inte heller hyra ett bestämt antal dagar. Det ger dig optimal möjlighet att utforma semester efter egna önskemål och även att välja de billigaste färjedagarna. De billigaste färjeavgångarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterlägenheten från kl. 15.00. Läs eventuellt mer under punkten "Nycklar", om du ankommer sent.

Babypaket 
Ni kan utan kostnad låna ett babypaket som består av: barnstol, barnsäng, barnvagn  (kraftig paraplysulky med sufflett där ryggstödet kan fällas helt ned), skötbädd och badkar.  Paketet hämtar ni i receptionen på semesterområdet. Var vänlig och reservera  babypaketet i samband med er bokning. 

Boka flera lägenheter samtidigt 
Om du önskar beställa flera lägenheter samtidigt behöver du bara göra en vanlig bokning  av en lägenhet på nätet - och notera i kommentarsfältet på bokningsformuläret hur  många lägenheter som du önskar. Vi hanterar din beställning därefter manuellt - och  strävar självklart efter att placera lägenheterna så nära varandra som möjligt. 

Betalningsvillkor 
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Buss till Møllegården
Om ni vill ta bussen till Møllegården, finns en busshållplats 30 meter från Møllegården. Se linjekarta inklusive priser och rabattmöjligheter på www.bat.dk.

Cyklar 
Ni kan hyra cykel hos:  
Svaneke Vandrehjem
Reberbanevej 9
3740 Svaneke
Tel. +45 56 49 62 42 

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 190,- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Tillgång till frys 
Alla lägenheter har kylskåp med ett litet frysfack. 

Handikappanpassning 
Møllegården har tyvärr inte några specialinredda lägenheter som är handikappvänliga. 

Hundar 
På Møllegården är hund tillåtet. Var vänlig att meddela oss vid  bokningen om ni tar med era fyrbenta vänner. På grund av den extra städning som vi måste utföra kostar det 352:- att ha hund med sig. Om ni tar med 3 hundar eller fler  är priset 704:-. Priset gäller för hela vistelsen. Det är lätt ta ta med sin hund till Bornholm - även om ni reser via Sverige. Ni behöver  bara komma ihåg att uppfylla de svenska tullmyndigheternas krav. Normalt är reglerna för införsel av djur till Sverige restriktiva. Dock är reglerna mer fördelaktiga, när ni “bara” är  på genomresa till Bornholm. Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm

Internet 
Der finns gratis internet på Møllegården.

Utlämning av nyckel 
Vi informerar dig om var du skall hämta din nyckel i din bokningsbekräftelse. 

Parkeringsplats 
Det är gratis parkering vid Møllegården. 

Städning 
Semester skall vara semester! Därför ordnar vi så att er lägenhet är städad vid ankomst  och att ni slipper ägna er åt städning innan ni reser. När ni beställer via oss, är städningen  alltid inkluderad i priset. Vi avresan ber vi er enbart att lägga eventuellt avfall i soppåsen och se till att matservisen  är diskad.  Priset för städningen är inkluderat i den hyreskostnad som ni finner på vår hemsida. Tvättmaskin: Om ni behöver tvätta under ert semesteruppehåll är det möjligt att låna tvättmaskinen på  Bryggergården utan extra kostnad. 

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.